Što znači osobna podrška, garancija i servis?

LIFEENERGY prodaje kvalitetne uređaje za zdraviji život i prehranu.
Osobna podrška, garancija i servis je upravo naš brend i moto.
Kupnjom istih takvih aparata kod raznih trgovaca ili prekupaca raznih korporacija i vičnih brendova imate par nedostataka koje mi, LIFEENERGY tim, nadomještavamo sa nevjerojatnim pogodnostima.
 • Garancija

  Što zapravo znači garancija? Standardna garancija kod ostalih brendova i trgovaca je 1 godina. K tome pitanje je koji sve dijelovi su u garanciji a što obično na prodajnim mjestima ili stranicama uopće ne piše, pa se može dogoditi da vam niti ne priznaju garancijske rokove. Naši aparati su pod DUŽOM garancijom od 1 godine, čak i 7 godina garancije. Ono najbitnije, uz dužinu garancije radi se i o OSOBNOM pristupu toj garanciji. Naime, umjesto da nosite ili šaljete aparat u neki obližnji servis koji radi za tog i tog proizvođača/trgovca vi sada DIREKTNO kontaktirate uvoznika i trgovca koji je sa vama već i prethodno uspostavio dobar odnos kao svojim kupcem. Kako mi BEZ VAS ne bih smo mogli postojati i širiti se - naš moto mora biti ZADOVOLJAN KUPAC što samo znači da ćemo dati sve od sebe da UVIJEK vi na kraju budete zadovoljni, razumijevajući sve okolnosti. To znači da kod nas nećete naići na rokove od 45 dana, nepokrivajuće garancije i slične korporativne emailove bez osobnog pristupa.

 • Osobna podrška

  Mnogi proizvodi uglavnom dolaze samo sa priručnikom za upotrebu. Neki proizvodi imaju uz sebe dodatno i knjige, recepte i savjete, no uglavnom se prodaju putem direktne prodaje kod kuće na prezentacijama i koštaju previše za ono što uistinu stvarno nude - upravo zbog te dodatne podrške. Mi, LIFEENERGY tim, svakom našem kupcu smo konstantno na RASPOLAGANJU osobnim kontaktom putem emaila i telefona, prezentacijama i događajima, a i socijalnim komponentima na FACEBOOKU i našem BLOGU. Stvaramo zajednicu i međusobnu komunikaciju. Dodatno, bez povisivanja cijena, unapređujemo kvalitetu podrške te dodajemo, dorađujemo i dodatno šaljemo na email RECEPTE, KNJIŽICE, ISKUSTVA, ODGOVORE NA PITANJA. Sve radi vaše SIGURNOSTI da smo tu za vas.

 • Kvaliteta i brend

  LIFEENERGY kreira brend SIGURNE, KVALITETNE i POVOLJNE kupovine. Svi ostali stvaraju brendove i dojam kvalitete ali zapravo koriste identične proizvođače, identične proizvode čak i slabiju kvalitetu a sve to naplačuju vašim novcem povećanim cijenama. LIFEENERGY traži i voli SVJESNIJE i ZDRAVIJE kupce.

 • Garancija najpovoljnije cijene

  Šečer za kraj!. LIFEENERGY ima nešto što nema nitko. Jednostavno NAJPOVOLJNIJA cijena za čak SLIČNE uređaje - pogledajte više

Naša preporuka

LOHAS LIFEENERGY super blender

Cijena 2.000 kn

Special Price 1.400 kn

Ušteda 600 kn (30%)

Dehydro+ inoks dehidrator

Cijena 1.400 kn

Special Price 1.190 kn

Ušteda 210 kn (15%)

ili detaljna usporedba blendera

razlozi zašto kvalitetni blenderi te usporedba svih iz naše ponude na koji blender kupiti?

The following two tabs change content below.