Osobna podrška, garancije i servis

LIFEENERGY prodaje kvalitetne uređaje za zdraviji život i prehranu.
Osobna podrška, garancija i servis je upravo naš brend i moto.

 

Kupnjom sličnih aparata kod raznih trgovaca ili prekupaca raznih korporacija i vičnih brendova imate par nedostataka koje mi, LIFEENERGY tim, nadomještavamo sa nevjerojatnim pogodnostima.

 • Osobna podrška

  Mnogi proizvodi uglavnom dolaze samo sa priručnikom za upotrebu. Neki proizvodi imaju uz sebe dodatno i knjige, recepte i savjete, no uglavnom se prodaju putem direktne prodaje kod kuće na prezentacijama i koštaju previše za ono što uistinu stvarno nude - upravo zbog te dodatne podrške. Mi, LIFEENERGY tim, svakom našem kupcu smo konstantno na RASPOLAGANJU osobnim kontaktom putem emaila i telefona, prezentacijama i događajima, a i socijalnim komponentima na FACEBOOKU i našem BLOGU. Stvaramo zajednicu i međusobnu komunikaciju. Dodatno, bez povisivanja cijena, unapređujemo kvalitetu podrške te dodajemo, dorađujemo i dodatno šaljemo na email RECEPTE, KNJIŽICE, ISKUSTVA, ODGOVORE NA PITANJA. Sve radi vaše SIGURNOSTI da smo tu za vas.

 • Kvaliteta i brend

  LIFEENERGY kreira brend SIGURNE, KVALITETNE i POVOLJNE kupovine. Svi ostali stvaraju brendove i dojam kvalitete ali zapravo koriste identične proizvođače, identične proizvode čak i slabiju kvalitetu a sve to naplačuju vašim novcem povećanim cijenama. LIFEENERGY traži i voli SVJESNIJE i ZDRAVIJE kupce.

 • Garancija

  Što zapravo znači garancija? Standardna garancija kod ostalih brendova i trgovaca je 1 godina. K tome pitanje je koji sve dijelovi su u garanciji a što obično na prodajnim mjestima ili stranicama uopće ne piše, pa se može dogoditi da vam niti ne priznaju garancijske rokove. Naši aparati su pod DUŽOM garancijom od 1 godine, čak i 7 godina garancije. Ono najbitnije, uz dužinu garancije radi se i o OSOBNOM pristupu toj garanciji. Naime, umjesto da nosite ili šaljete aparat u neki obližnji servis koji radi za tog i tog proizvođača/trgovca vi sada DIREKTNO kontaktirate uvoznika i trgovca koji je sa vama već i prethodno uspostavio dobar odnos kao svojim kupcem. Kako mi BEZ VAS ne bih smo mogli postojati i širiti se - naš moto mora biti ZADOVOLJAN KUPAC što samo znači da ćemo dati sve od sebe da UVIJEK vi na kraju budete zadovoljni, razumijevajući sve okolnosti. To znači da kod nas nećete naići na rokove od 45 dana, nepokrivajuće garancije i slične korporativne emailove bez osobnog pristupa.

 • Rezervni dijelovi

  Za sve uređaje iz naše ponude osiguravamo vam rezervne dijelove, neovisno kada ste kupili uređaj (ukoliko ste naš kupac) a 7 godina od datuma kupnje ukoliko ste kupac naših uređaja preko trgovaca. Najvažnije, osiguravamo rezervne dijelove čak i onim kupcima koji su uređaj kupili od drugog dobavljača i ostavljeni na cjedilu kada im se ne što dogodilo. Ne mali broj slučajeva imali smo sa kupcima Greenis sokovnika iz jedne poznate BIO trgovine žaleći se na činjenicu da dotični prodavač nije imao zalihe rezervnih dijelova na raspolaganju, a nakon što su bili prisiljeni zakonom ispoštovati nabavu dijelova svojim kupcima digli su cijenu za iste barem duplo i time primorali kupce da zovu nas. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se slobodno jave da nabavimo za njih što im treba kada nitko drugi neće.

 • Garancija najpovoljnije cijene

  Šečer za kraj!. LIFEENERGY ima nešto što nema nitko. Jednostavno NAJPOVOLJNIJA cijena za čak SLIČNE uređaje - pogledajte više

Primjeri većih garancija od ostalih

 

7 godina

LOHAS blender by lifeenergy

285,00 €

6 godina

LIFENERGY Pro destilator

190,00 €

2 godine

IonZone ozon i ioni - namirnice i prostori

139,00 €

10 godina

Oscar NEO DA-1200 sokovnik

320,00 €

6 godina

Milla HOME kameni mlin

340,00 €

2 godine

Instant Pot Duo Evo Plus 10-u-1

270,00 €

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp