Više slika

 • IonZone

IonZone ozon i ioni - namirnice i prostori

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:MF308
139,00 €
Najnoviji Magic Factory IonZone integrirani Anion/Ozon generator za potpunu higijenu i dezinfekciju hrane, vode i manjih prostora - 12V model uz kućnu upotrebu idealno i za korištenje na putu

Ekskluzivna ponuda tvrtke partnera

Identičan proizvod uz certificiranu POZITRON PLUS tehnologiju za jedinstvenu, pojačanu i nadodanu učinkovitost uređaja

 • Čisti hranu od pesticida, hormona, antibiotika, virusa. bakterija...
 • Čisti i obogačuje vodu za piće
 • Uklanja neugodne mirise i osvježava kuhinje, ormare, toalete
 • Moguća dezinfekcija prostora do 15 m²
 • Dodatna mogućnost generiranja aniona

U dolasku 12V model sa popustom na prednarudžbe!


IonZone disinfect the room
IonZone cleaning food
IonZone cleaning fish tank
 

 

Moćan ozonator 1000 mg/h dekontaminira neželjene sastojke u vodi ili hrani već za 5 minuta. U potpunosti može dezinficirati i ukloniti COVID-19 virus u bilo kojem prostoru do 5 m²

 

IonZone

Snažan generator ozona od 1000mg/h omogućuje u samo 5 minuta potpuno dekomantaminiranje namirnica u vodi ili osvježavanje prostora.

 • uklanjanje pesticida, bakterija, virusa, klora, fluora iz vode i sa voća i povrća uronjene u vodi
 • oživljavanje hrane prije spremanja u hladnjak ili upotrebe u kuhinji
 • dezinfekcija igračaka i pribora
 • sterilizacija laboratorijske opreme
 • održavanje njege kože, atletskog stopala i lica
 • pročišćavanje mini akvarijuma, podruma, toaleta, ormara
 • oralna i osobna higijena
 • dezinfekcija prostora od svih virusa, bakterija, gljivica i formaldehida do 5 m²

Generator aniona intenziteta 18 000 000 pcs/cm³

 • Kad god uređaj se ne upotrebljava za ozoniranje moguće je pritiskom na tipku ANION pokrenuti/zaustaviti generiranje aniona za zdraviji zrak i teži okoliš za razvoj bakterija i virusa.
 • Anioni se mogu generirati dok su i ljudi u prostoriji!
 

Značajke

Generator s funkcijom ionizacije omogućuje sveobuhvatno pročišćavanje zraka zahvaljujući činjenici da je opremljen s dva neovisno radna modula:

I. Generator ozona

 1. 1. Generator ozona proizvodi ozon, koji se naziva aktivni kisik sa simbolom 03, a razlikuje se od običnog kisika po tome što kisik ima stabilan oblik 02. Vrijeme poluraspada ozona u zraku je od 30 minuta do 40 minuta, a u vodi od nekoliko minuta do 30 minuta. Na taj se način nakon 2 sata proizvedeni ozon gotovo u potpunosti vraća u prirodni kisik, a za to vrijeme djeluje kao snažan sterilizator i oksidans. Ozon ima baktericidno djelovanje, uklanja ili smanjuje bakterije, viruse, gljivice, plijesan, pesticide, fungicide, grinje, prašinu i pelud u zraku i vodi, a plin stiže i do prehrambenih proizvoda i svih predmeta u ozoniranoj prostoriji. Kao jedan od najjačih oksidanata, uklanja sve organske i anorganske mirise, uključujući duhan, miris životinja i ptica, dima, nakon poplave i druge mirise. U većim koncentracijama ubija insekte i glodavce. Ozon ne prikriva mirise već ih uklanja.
 2. 2. Ozon se savršeno otapa u vodi, oksigenirajući i uklanjajući iz nje sve nečistoće poput klora, željeza, kalcija, algi itd. Kupka u ozoniranoj vodi ima blagotvoran učinak na uklanjanje kožnih bolesti poput mikoza i drugih. IonZone je opremljen s dvije cijevi i difuzorima koji omogućuju ozoniranje vode za hranu i proizvode za pročišćavanje u kuhinji i njegu tijela u kupaonici (sami birate koji za što)
 3. 3. Ozon ima jasno prepoznatljiv miris (poput zraka nakon oluje) čak i u vrlo malim, višestruko nižim od dopuštenih koncentracija.

Učinak ozona:

 1. 1. Zbog jake oksidacije djeluje baktericidno, virucidno i fungicidno.
 2. 2. Oksigenacijom poboljšava metabolizam i prehranu tkiva te aktivira imunološki sustav.
 3. 3. Uklanja organske i anorganske mirise iz prostorija.
 4. 4. Ozon ne prikriva mirise već ih uklanja!

Čak i niske koncentracije ozona smanjuju ili uklanjaju:

 1. 1. Mirisi cigareta i drugi organski i anorganski mirisi.
 2. 2. Gljivice koje stvaraju plijesan, npr. na zidovima, miris plijesni, kožne bolesti, bolesti usta. Također uklanja i gljivične spore - učinci su dugotrajni.
 3. 3. Grinje koje uzrokuju alergije, napade astme, iscrpljenost.
 4. 4. Mikrobi koji uzrokuju bakterijske infekcije, upale, bakterijske bolesti, trulu hranu itd.
 5. 5. Pesticidi, fungicidi, nitrati te plijesni i gljive povrća i voća.
 6. 6. Hormoni, anabolici i drugi zagađivači u mesu, peradi, plodovima mora.

 

II. Modul ionizatora

 1. 1. Modul ionizatora ima učinkovit generator koji negativno ionizira zrak, promičući zdravlje. Zahvaljujući tome, ionizator se može koristiti za obogačivanje zraka u stambenim prostorijama do 60 m2. Pomaže uklanjanju prašine i mirisa pri uzgoju ptica i druge stoke.
 2. 2. Ionizator uklanja alergene, pelud, pelud biljaka i grinje.
 3. 3. Učinkovito taloži prašinu i pelud iz od tehničkog onečišćenja..
 4. 4. Ograničava bakterije, viruse, gljivice i plijesan u zraku.
 5. 5. Za upotrebu u sobama do 60m2 na visini od 3m.
 6. 6. Vrlo energetski učinkovit, potrošnja energije samo 10 W.
 7. 7. Negativno ionizira unutarnji zrak koji potiče zdravlje, poboljšava dobrobit, oksigenizira tijelo, ima antistresna i regenerirajuća svojstva.
 8. 8. Potrebno i pouzdano za alergičare.
 9. 9. Nema skupe filtere koji zahtijevaju zamjenu. Jednom tromjesečno sušilicom lagano ispušite otvor za izlaz ionizatora kroz izlaz ionizatora.

Interakcija negativnih iona:

 1. 1. Precipitiraju alergene, pelud, pelud biljaka i grinje.
 2. 2. Negativno ioniziraju zrak koji promiče zdravlje.
 3. 3. Talože prašinu, prašinu i pelud iz kuće, ureda, trgovačkih objekata itd.
 4. 4. Talože pelud i alergene ptica i kućnih ljubimaca.

Ozon je jedno od najučinkovitijih dezinficijensa. Pokazuje baktericidno djelovanje u koncentraciji od oko 13 µg / dcm3. Baktericidno djelovanje ozona 50 je puta učinkovitije i 3 tisuće puta brže od klora.

Praktične aplikacije:

 1. 1. Uklanjanje bakterija virusi, plijesni, gljivice, fungicidi, pesticidi i nitrati iz voća i povrća za njihovo čišćenje i produljenje svježine u frižideru.
  Povrće i voće - maksimalno do 10 kg  stavite u plastičnu ili staklenu posudu i ulijte da se prekriju sve namirnice. Uronite cjevčicu sa difuzorom u vodu i uključite ozonator na 5 do 10 minuta. Nakon ozoniranja ostavite voće ili povrće u vodi još do 5 minuta. zatim iscijedite vodu iz posude. Povrće i voće mogu se odmah prerađivati. Voće i povrće također se može ozonirati (posebno mekano voće, maline, jagode...) u zraku tako da ih se stavi u posude ili plastične vrećice sa zatvaračem, umetne cijev difuzora unutra i zatvori. Vrijeme ozoniranja također 5  do 10 min. Pričekajte 20 minuta prije konzumacije.
 2. 2. Dekontaminacija i osvježenje mesa, peradi, jaja za uklanjanje metalnih nečistoća, mikroorganizama, hormona, antibiotika itd.
  Stavite do 5 kg u posudu kao u točki 1, ulijte vodu i ozonirajte 10 minuta. Izlijte vodu i sadržaj osušite preko sita ili cjedila. Namirnice se mogu pripremiti izravno za konzumaciju ili pohraniti u hladnjak ili zamrzivač.
 3. 3. Ozoniranje ribe i morskih plodova identično kao i ozoniranje mesa.
 4. 4. Ozoniranje riže, graška, graha, krupne žitarice.
  Operite ih u vodi, stavite u posudu i prelijte vodom. Stavite cijev s difuzorom ozonatora u posudu ozonatora na 5 do 10 minuta. Odmah potom možete započeti sa kuhanjem u vodi obogaćenoj ozonom. Na taj način jela će biti puno ukusnija i zdravija.
 5. 5. Dezinfekcija stolno posuđe, posuđe, pribor za jelo, daske za rezanje. Ozonirajte u vodi do 10 minuta.
 6. 6. Ozoniranje vode za piće.
  Uronite difuzor u plastičnu/staklenu bocu ili zdjelu zapremine do 10 litara napunjenu vodom iz slavine. Vrijeme ozoniranja 10 min. Učinkovito ozonira i oksigenizira vodu i istodobno je čisti od ostataka klora, bakterija, lakih metala i kloroforma. Pripremljenu vodu (nakon 20 minuta) koristimo za kuhanje, piće, ispiranje i pranje zubi.
 7. 7. Ozonska kupka
  Ima blagotvoran učinak: oksigenacija kože, opuštanje tijela, smanjuje celulit, gljivične kožne bolesti i akne. Uklanja neugodan miris stopala i znoja. Cijev s difuzorom stavite u kadu djelomično napunjenu vodom na temperaturi do 45 ° C i ozonom na 10 minuta.
 8. 8. Ozoniranje prostorija
  Sobe, kuhinje, kupaonice, sanitarne čvorove, garaže, podrume učinkovito dezinficira i uklanja sve mirise poput dima cigarete, plijesni, mirisa urina, kućnih ljubimaca itd. Vrijeme ozoniranja prostorije je najmanje 10 minuta za svakih 1 m2 s time da potpuni dezinfekcijski učinak prestaje u prostorijama većim od 5 m2. Postavite ozonator ili crijevo ozonatora u prostoriju što je više moguće u sredinu. Preporučuje se da se tijekom ozoniranja uključi mali ventilator koji miješa zrak na minimalnoj radnoj razini. Zabranjen je boravak ljudima, životinjama i pticama u prostoriji tijekom ozoniranja, te tek nakon provjetravanja ponovno dozvoljen.
 9. 9. Hladnjaci. Umetnite silikonsku cijev ozonatora u odjeljak hladnjaka s proizvodima. Zatvorite vrata. Ozonirajte dva puta po 15 minuta. sa pauzom od 30 minuta. Na ovaj način uklonit ćemo sve mirise, kao i gljivice, plijesan i bakterije.
 10. 10. Ormari i spremnici
  Ormari, ormari za cipele, prostorije za životinje. Postavite cijev u sami spremnik. Uključite ozonator dva puta po 15 minuta sa pauzom od 30 minuta.
 11. 11. Osobni automobili, prijevozna sredstva
  Ozonska obrada jedini je učinkovit način za uklanjanje mirisa iz presvlaka i unutrašnjosti automobila, sustava klimatizacije od bakterija, virusa, spora i mirisa plijesni i gljivica. Ozoniranje treba provoditi najmanje dva puta godišnje. Ozoniranje provodimo u tri ciklusa od 30 minuta s pauzama od 15 minuta uvođenjem cijevi s ozonatorom kroz blago otvoreni prozor vrata u unutrašnjost automobila i u otvor za zrak te uključivanjem ventilatora automobila na nisku razinu unutarnje cirkulacije . Nakon završetka ozoniranja otvorite vrata automobila i prozračite ga.
 12. 12. Ozoniranje maslinovog ulja
  Najbolji način ozoniranja maslinovog ulja je uz pomoć medicinskog kisika kroz reduktor (mjerač protoka kisika) te postavljajući na rasponu od 0,5-1 litre / minuti. Cijev ozonatora uronite u posudu s maslinovim uljem u količini do 0,5 litara i ozonirajte 30 minuta. Odmah nakon toga uspite ozonirano malsinovo ulje u tamne boce volumena 50-100 ml i čuvajte na temperaturi do 20 ° C. Aktivni ozon vezan je za maslinovo ulje i do tri mjeseca. Ozonirano ulje je odlično za prehranu ali i zdravu kožu te učinkovito pomaže u liječenju raznih kožnih bolesti,

FUNKCIJE OZONA

 • UNIŠTAVA MIKROORGANIZME
  (1) Uništava 99,9% koliformnih bakterija,
stafilokoke i salmonelu u zraku.
  (2) 100% uništava bakterije i klice različitih vrsta.
  (3) Ubija spore brevibacterium.
 • UNIŠTAVA EPIFITE

  (1) Uništava 100% aspergillus versicolor i penicilin.
  (2) Uništava
aspergillus niger, fusarium oxysporum, Melonogea and fusarium f.sp. lycopersici.
 • PROTUVIRUSNO
  (1) Uništava HAAG i HbsAg.

  (2) Uništava viruse gripe, SARS i Coronavirus.
  (3) Uništava PV1 i Hepatitis A virus u vodi unutar
nekoliko minuta.

  (4) Uništava SA-11 u vodi.
 • DETOKSIKACIJA I UKLANJANJE MIRISA
  (1) Razlaže pesticide, sterilizatore i hormone.

  (2) Oksidira teške metale i nepoželjne organske tvari.

  (3) Uklanja mnoge neugodne mirise.

Za čišćenje hrane, povrća i voća, mesa, vode za piće, akvarija te uklanja mirise a potpuno dezinficira prostore do 5 m²

FUNKCIJE ANIONA

 • ŠTITI OD ELEKTROMAGNETSKIH VALOVA

 • ODRŽAVA SVJEŽINU PROSTORA
 • ČISTI NAŠU KRV
 • REGENERIRA STANICE
 • OJAČAVA IMUNITET
 • OLAKŠAVA BOLOVE

Održava zrak zatvorenih prostora svježim i zdravijim za ljude a otežava širenje i okruženje za život bakterija i virusa.

VREMENSKO PODEŠAVANJE

Uređaj ima ugrađeni panel za podešavanje vremena generiranja ozona:
5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60 minuta.

ODRŽAVANJE

 • Izbjegavajte udaranje uređaja teškim predmetima zbog mogućih oštećenja.
 • Čistite uređaj sa mekom krpom. Ne ulijevajte vodu u uređaj.
 • Postavite IonZone na zid radi nesmetane cirkulacije zraka.
 

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Kina
Dostava iz Hrvatska
Boja Bijela
Garancija 2 godine
Tehnički detalji
IonZone design IonZone wall mounted
 • Naziv: IonZone
 • Model: MF308
 • Napon: AC 220V
 • Snaga: 10W
 • Količina Ozona: 1000 mg/H
 • Količina Aniona: 18 000 000 pcs/cm³
 • Dimenzije uređaja: 260 x 160 x 50 mm
 • Težina uređaja: 0,96 kg
 • Sadržaj kutije:
  cijevčica, 2 * kamen za raspršivanje, kabel, vijci
 • Upotreba:
  Pročišćavanje i dezinfekcija vode i zraka u prostoru do 15 m²

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: IonZone ozon i ioni - namirnice i prostori

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA

Ocjene kupaca

 • Cijena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Fantastičan aparat
  kupac Maja kozomora ocjenjeno 11.5.2022.
  Suprug i ja smo prvo tretirali vodu. Malo je reći da smo oduševljeni. Voda više nema miris i ukus. Oseti se \"samo\" svežina.
  Kada se približim aparatu oseti se jako prijatna svežina, kao posle kiše.
  Sve u svemu jako smo zadovoljni.
  Ovo je početak predivnog putovanja ka još zdravijem životu.
 • Cijena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan
  kupac Dragana Janković ocjenjeno 6.5.2022.
  Danas sam poručila i drugi isti ovakav aparat za moju ćerku! Veoma sam zadovoljna - koristim ga svakodnevno za pranje voća i povrća, takodje za vodu i osvežavanje malih prostora: frižidera, ostave, kupatila.
  Preporučujem svima koji su zabrinuti oko velike količine pesticida i otrova na namirnicama koje svakodnevno kupujemo i pripremamo, takodje je izvanredan za vodu koju pijemo i osvežavanje vazduha u malim prostorima - 5 min ozoniranja je dovoljno da ukloni neprijatne mirise.
 • Cijena
  Kvaliteta
  Odnos
 • odličan
  kupac Lana ocjenjeno 16.3.2022.
  Jedva sam čekala da mi stigne! svakodnevno ga koristim za namisnice i vodu, a on u isto vreme i osveži vazduh u kuhinji. zadovoljna sam izuzetno. brzo je stigao nakon poručivanja.
 • Cijena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan
  kupac Zlatko ocjenjeno 8.2.2022.
  Svako jutro jedan celer
  da u tijelu ne bu feler
  i da zbog pesticida nije nerviranje
  napravi se malo magično ozoniranje

  preporučujem !
 • Cijena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Izvrstan
  kupac Bojan ocjenjeno 27.1.2022.
  oDLIčan UREĐAJ. vEOMA LJUBAZAN PRODAVAC KOJI NAM JE IZAŠAO U SUSURET i organizirao sve.

  Sve preporuke!
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp