10% off

Više slika

LIFENERGY Pro destilator

na zalihama Isporuka slijedeći radni dan

Destilator je uređaj za proizvodnju 100% čiste destilirane vode. Kada jednom probate piti destiliranu vodu više nikad ne poželite drugačiju!

Cijena 1.360 kn

Special Price 1.224 kn

Ušteda 136 kn (10%)

* Potrebni podaci

Cijena 1.360 kn

Special Price 1.224 kn

Ušteda 136 kn (10%)

Besplatna dostava

6 godina garancije
30 dana povrat novca bez ikakvog pitanja

AKCIJA - samo 950 kn
2 godine garancije na uređaj
STAKLENA posuda + 3 filtera u paketu

Glavna premisa je ČISTA DESTILIRANA voda, najbitnije NEMA ŠKODLJIVIH ELEMENATA kao klora, fluora, pesticida, životinjskih hormona, antibiotika, industrijskih kemikalija

Nema bolje vode od destilirane vode. Ne radi se o mrtvoj niti lošoj vodi... Glavna premisa je ČISTA DESTILIRANA voda, najbitnije NEMA ŠKODLJIVIH ELEMENATA kao klora, fluora, pesticida, životinjskih hormona, antibiotika, industrijskih kemikalija kojih sve više i više ima u prirodi zbog čovjeka..

Čista destilirana voda izuzetan je detoksikator organizma jer u čistom stanju kao fantastično otapalo uzima na sebe sve slobodne radikale i toksine iz organizma i pokreće strahovito brzu detoksikaciju.

Destilirana voda se može piti, koristiti u zelenim kašastim sokovima, dodatno ozonirati... Milina za svakog tko pazi na svoje zdravlje!

Nakon dužeg konzumiranja destiilirane vode sve potrebne minerale i vitamine dobijati će te od pravilne ishrane koju će te sve lakše osjećati sami bez potrebe za raznim informacijama, tijelo će vam biti čisto i znati će samo da vam ne odgovara više industrijski procesuirana hrana već sve više i više sirovo i zeleno...

NOVI, najpovoljniji i NAJKVALITETNIJI destilator kojeg smo našli - nabavite svoj primjerak vrhunskog lifeenergy destilatora. Kućni destilator ima SVE DIJELOVE U KONTAKTU SA VODOM OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA, čak i vanjsku nosnicu za izlaz vode iz destilatora, kolektor vode na ulazu u staklenu posudu te poklopac staklene posude!

Nehrđajuči čelik je pravi čelik, bez primjesa. Ventilacija i hlađenje izuzetno kvalitetno sređeno da traje i traje čak i po par puta dnevno godinama. Nema puno filozofije, uređaj radi što treba i nudimo ga izrazito povoljno. Sigurnost u kvalitetnu izradu dajemo na izbor sa garancijom na SVE dijelove a isključivo jer ZNAMO da imamo NAJBOLJI DESTILATOR iz Kine a koji je ujedno možda i najbolji na svjetskom tržištu. Izrazito mali broj servisnih upita nam to i govori kao i iskustva korisnika oduševljeni okusom vode i korištenjem proizvoda.

Čisti destilator vode
iznimna kvaliteta dostupna svakome

Nakon destilirane vode više ne želite piti drugačiju!

drinking water

U paketu

Filteri u nosnici od nehrđajučeg čelika traju dulje i po par mjeseci. Ukupno 6 filtera u paketu dovoljno za barem 12 mjeseci destilacije svakog dana. Filteri su više tu radi mirisa i okusa.

Staklena posuda, nosač posude, poklopac posude, gumena podloška za posudu, nosnice za filter, ss kotao, ss pokrov cijevi za hlađenje i ventilator, kiselina za čišćenje kamenca, 6 filtera, priručnik

distiller parts

Preporučujemo da svoju destiliranu vodu na posao nosite u bočici za osvježavanje vode iz naše ponude.

U našoj ponudi i AUTO model koji ima kontrolu temperature za destilaciju alkohola.

Značajke:

 • destilacija pomoću vodene pare
  najzdravije i najjefektnije čišćenje tekuće vode
 • jednostavno destilira i morsku vodu, kišnicu u vodu za piće
 • uklanja olovo, arsen, nitrate, natrij, krom, klor, fluor...
  sve ono nezdravo za ljude, nije zdravo niti za pegle i automobilske hladnjake a kamoli za ljude ikakva drugačija voda koja sadrži sve spomenuto
 • uklanja 99,99% ukupno otopljenih tvari u vodi (TDS)
  doslovno sve zamislivo osim nekih organskih materijala za koje su tu onda i filteri
 • prijenosni te idealan za dom, brod, putovanja, kampiranja
  nosite ga sa sobom gdje god ima struje
 • automatsko isključivanje nakon svakog ciklusa (130 C)
  nakon 4 sata ili manje ako ste prethodno ulili topliju vodu (ne vruću a posebno ne dok se nije ohladio od prethodnog ciklusa), destilator je pročistio svih 4 litre vode i spreman je za novi ciklus odmah nakon čišćenja i hlađenja od barem pola sata
 • platnena vreća ili inox postolje za razno bilje u vodi dok se destilira - radi okusa i mirisa ili čak i za izradu svojih eterinih ulja i hidrolata
 • bijelo plastično kučište ili crno inox kučište
  s obzirom na potrebni izgled uređaja u ambijentu u kojem će se upotrebljavati ili na dugotrajniji rad (inox duže ostaje kao nov)
 • novi AUTO model (srebrni) sa automatskom kontrolom donje i gornje granice temperature - za destilaciju alkohola
 • staklena posuda 4l
  nema plastike, voda se drži u istoj posudi u frižideru ili na stolu
 • vanjska nosnica od nehrđajućeg čelika
  topla voda nema doticaja sa plastikom pri prolasku kroz nosnicu i filter iz destilatora
 • kolektor kapi vode od nehrđajućeg čelika
  topla voda nema doticaja sa plastikom čak niti prilikom kapanja u staklenu posudu
 • kotao od nehrđajućeg čelika - 4 litara
  nakon svakog ciklusa destilacije dobro je sačekati pola sata i odmah očistiti unutrašnjost običnom krpom, ako se stvore naslage kamenca koristiti priloženu limunsku kiselinu bez ikakvih deterđenata
 • kondenzator od nehrđajućeg čelika i aluminija
  kompletan dio koji dolazi u doticaj sa vodenom parom je od čelika, samo gornji dio iznad čelika je od aluminija, a što je izrazito bitno da nema ispuštanja nikakvih kemikalija
 • grijači 750w - potrošnja struje po ciklusu od 4 sata ukupno 3kW/H
  grijač dizajniran za duži vijek trajanja, manju potrošnju struje po ciklusu, brže dobivanje svojih 4 litre destilirane vode
 

Proces destilacije

 1. Uklonite staklenu posudu iz destilatora
 2. Nalijte vodu u komoru destilatora do gornje linije koja označava 4l. Pazite da ne pređete liniju jer višak destilirane vode koja neće stati u staklenu posudu će se izlijevati ukoliko nećete biti u blizini. Najbolje je uliti kompletno vodu u staklenu posudu i onda samo izliti u komoru destilatora kako bih ste bili sigurni u količini vode u komori.
 3. Namjestite gornji poklopac destilatora pazeći pritom da se cijelim krugom odlično naslanja i priljubljuje uz silikonsku gumicu po rubu destilatora. Osigurajte čvrstu podlogu ispod destilatora i njegovu stabilnost. Spojite kabel poklopca na utor za kabel u destilatoru (napajanje gornjeg ventilatora za hlađenje).
 4. Provjerite filter od aktivnog ugljika u nosnici za filter, osigurajte da nosnica za filter je sigurno smještena u poklopac destilatora.
 5. Namjestite staklenu posudu i kolektor za prikupljanje kapljica vode
 6. Spojite kabel destilatora u struju i pritisnite tipku za pokretanje procesa destilacije. Ventilator će se odmah početi vrtjeti a grijači u komori destilatora zagrijavati.
 7. Nakon kratkog vremena ovisno o temperaturi ulivene vode početi će kapati destilirana voda kroz kolektor u staklenu posudu.
 8. Nakon otprilike 4 sata destilator će sam zaustaviti proces (temperatura u komori je cca 130C). Pazite dok otvarate poklopac da vas vruče pare ne opeku (koristite rukavice ili još bolje sačekajte neko vrijeme da se ohladi).

VRHUNSKA kvaliteta POVOLJNA cijena - to je naš moto. Ne pričamo priče i ne dižemo cijenu proizvoda. Uređaj prodajemo i u Europi i u USA na Amazonu.

Održavanje

Održavajte unutrašnjost komore suhom krpom nakon svake destilacije i time umanjujete brzinu nastanka kamenca.

Preporučamo nakon nekoliko destilacija čišćenje unutrašnjost komore od kamenca:

 1. Ulijte dovoljno vode da prekrije cijelu podlogu
 2. Dodajte 1 – 4 čajne žličice praška za čišćenje (ili jabučnog octa ili limunske kiseline)
 3. Pokrenite proces destilacije
 4. Nakon 10 - 20 minuta isključite uređaj, otvorite poklopac, izlijte vodu i obrišite krpom cijelu unutrašnjost.
 5. Zamijenite filtere od aktivnog ugljika u nosnici destilatora svakih 3 – 6 mjeseci ovisno o mirisu starog uloška i okusu vode.

Koristite krpu za brisanje unutrašnjosti komore dok je sve još vlažno (cca i do 12 sati nakon prestanka rada). Za krute naslage koristite priloženi prašak za čišćenje ili limunsku ili jabučnu kiselinu. Ne koristiti abrazivna i jaka sredstva za čišćenje.

 

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Dostava iz Hrvatska
Garancija 6 godina svi dijelovi
Tehnički detalji distiller jug assembly distilller nozzle assembly

Pitanja?

Kakve veze ima alkalizacija vode sa destilatorom i u čemu je razlika?

Kiselost tijela dovodi do raznih poremećaja i bolesti (razvoj bakterija u takvom okruženju). Kiselost tijela se dobija nepravilnom ishranom (procesuirana hrana, previše šečera, soli, mesa...) i lošim načinom života (alkohol, cigarete, stres...). Za 'brzo' izravnanje krvi iz kisele u alkalnu potreban je alkalizator i to po mogućnosti onaj sa 7 ploča (čitajte skup). I tada nakon toga još uvijek je puno bitnije mijenjati ishranu. Mi zagovaramo alkalizaciju krvi i tijela sa pravilnom ishranom (svježe voće i povrće, sokovi, smootie, salate) te u tom slučaju vam niti nije potreban alkalizator. No destilatorom dobijate destiliranu vodu koja je ujedno i pH neutralna tj nije kisela što pogoduje alkalizaciji ishranom. Također najveća poanta destilirane vode je ipak uklanjanje SVIH nečistoća koje ne možete izbjeći u današnjem modernom svijetu te pomoć pri uklanjanju svih nečistoća iz organizma (detoksikacija) jer destilirana voda je savšeno otapalo i u tome će pomoći.

Da li je odgovor pomogao i koliko?
Na tržištu postoje i skuplji destilatori? U čemu je kvaka?
S obzirom da u ovakvom tipu proizvoda po nama se može mjeriti jedino dijelovi, garancija i cijena - možemo samo reći, ako je nešto skuplje ne mora značiti da je i bolje! U ovom slučaju je razlika samo u pričanju priča i onoga što vi na kraju plaćate. LIFENERGY je otvorio svoja vrata sa povoljnim kvalitetnim uređajima ZBOG VAS. I tu je jedina kvaka...
Da li je odgovor pomogao i koliko?
Kažu da slabijim grijačima dulje traje vrijeme destilacije ali je voda pitka odmah potom. Da li je jačim grijačima voda nepitka satima nakon?
Voda iz našeg destilatora, koji ima jače grijaće radi smanjenja vremena i troškova po ciklusu, je pitka već nakon par minuta odmah po završetku ciklusa. Sve ostalo su nažalost samo priče drugih trgovaca skupljih destilatora koje služe za skretanje pozornosti sa činjenica a to je - kraće vrijeme ciklusa, manja potrošnja po ciklusu, brža upotreba po danu sa češćim izmjenama sa destilatorima sa jačim grijačima.
Da li je odgovor pomogao i koliko?
Jedna tvrtka je uvozila destilator iz Kine i kažu da im se nije pokazao dobrim pa su krenuli sa drugim iz Taiwana. Vaš je iz Kine - pa mi je to probudilo sumnju. Koliko je vaš destilator kvalitetan?
Bitno je napomenuti da mi imamo NOVI najkvalitetniji destilator iz Kine kojeg smo tražili dugo da zadovoljimo sve standarde kvalitete. S obzirom i na našu 6 godišnju garanciju i dalje smo izuzetno povoljni, a vi sigurni u kupnju. Upravo na našem blogu govorimo o sigurnost u kvalitetu našeg destilatora a u prilog govori i da smo za istu cijenu povisili garanciju na duplo (nakon treće godine na tržištu i preko 300 zadovoljnih klijenata u Hr, Eu i USA i vrlo mali broj servisnih intervencija). Mi smatramo da trenutno imamo najkvalitetnijij destilator na svjetskom tržištu. Pogrešni potezi tvrtki koje su uvozile loše destilatore iz Kine a sada na perfidan način o tome pričaju da vas nekako uvjere da ne kupujete ako je iz Kine su samo iz njihovog interesa priče koje nemaju veze sa načim destilatorom i kvalitetom. Slobodno zanemarite tu ideju :)
Da li je odgovor pomogao i koliko?
Koliko su bitni filteri uopće ako se voda destilira?
Filteri od kokosove ljuske su aktivni filteri ugljika koji uglavnom imaju zadatak dezinfekcije nosnice ali i poboljšanje okusa vode. No ipak i u destiliranoj vodi zna biti ostataka organskih kompozicija koji imaju nižu točku taljenja od same vode te isti filteri i tada imaju svoju funkciju dodatnog uklanjanja i čišćenja. Za potpunu sigurnost preporučujemo i ozonirati vodu na kraju. Nisu ti filteri toliko bitni, niti je potrebno imati na njih prevelik fokus, ali ako ih već imate zgodno ih je mijenjati svaki mjesec ili dva.
Da li je odgovor pomogao i koliko?

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: LIFENERGY Pro destilator

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA

Ocjene kupaca

 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  odlično
  Review by Martinaon 2.1.2021.
  Šaljem Vam fotografije koje sam Vam davno obećala poslati, a vezano uz izradu hidrolata pomoću destilatora.

  "Nogice" su iz kućne izrade (inox traka), a kao podloga za parenje bilja - obična parilica za povrće savršena je jer se rasklapa i u potpunosti prekrije otvor lonca.

  Na fotografijama je lavanda, ali odlični su i hidrolati od drugog ljekovitog i mirisnog bilja (melisa/matičnjak, lavanda +ružmarin i sl.). Kad ponestane lavandinog cvjeta, odlično je i lišće - tako da se cijele godine može nešto "proizvoditi". Važno je da je bilje iznad vode (samo se pari, ne kuha se). Lonac je nakon izrade hidrolata dosta prljav (tamni talog), ali se lako čisti i otapa ga limunska kiselina kao i inače.  Kod kuće ove domaće hidrolate koristimo i za ionizator/ovlaživač zraka, kao i za peglu
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  svima preporučujem
  Review by Branko Pozderon 23.5.2019.
  Poštovani s vašim destilatorom vode LifeEnergy super sam zadovoljan i rado sam ga preporučio svim svojim prijateljima i poznanicima i nastojao objasniti pravu istiunu destilirane vode, jer sam na taj način zbilja promovirao svoje zdravlje i dobio ogromni porast životne snage i energije zahvaljujući destiliranoj vodi i sokovnicima I nevjerovatno sam uzdigao, promovirao i oplemenio svoje zdravlje potencijom na kvadrat i čak izlječio rak debelog crijeva. Koliko sam uspio drugima pomoći neznam vjerovatno malo iz iskustva se zna da mnogi ne žele mijenjati sebe i svoje ovisnosti. Oplemeniti sebe, promovirati svoje zdravlje i biti sam svoj liječnik treba biti na prvom mjestu.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Topla preporuka
  Review by Miodragon 11.10.2018.
  Jako sam zadovoljan sa destilatorom do sada,radi bezprijekorno,preporucio bi ga svakome ko ima dilemu koji destilator kupiti.Cjena je pristupacna a i radi i Voda je jako ukusna.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Super
  Review by Brankoon 10.7.2018.
  Lifeenergu je super destilator vode, zadovoljan sam i toplo ga preporučujem i drugima, anaročito poplavljenim područjima gdje ljudi imaju problema sa vodom i prokuhavaju vodu bez destilatora!
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Korisno i sluzi Svrsi
  Review by Tvrtko Brekaloon 10.6.2018.
  tehnoloski dizajn me malo razocarao. jer baza koja se pere i puni vodom na sebi ima uticnice sto je potencijalno vrlo opasno. potrebno jako paziti! nespretno je izveden i gornji dio koji se mora posebnim kabelom spajati na donji, a dize se radi punjenja i u kojem se nalazi ventillator. OCITO DA TAKAV DIZAJN PRATI i JAKO POVOLJNA CJENA. kvaliteta izrade je na visokoj razini medjutim nisam probao druge destilatore da bi mogao usporediti. u svakom slucaju, koliko sam uspio vidjeti na hrvatskom trzistu postoji samo jedan konkurent, skuplji skoro 100 eura pa prema tome ovo je odlican izbor. destilirana voda je pitka i pravi uzitak za piti. isporuka proizvoda je bila na vrijeme i proizvod je isporucen u besprijekornom stanju. u svakom slucaju preporuka!

  LIFEENERGY: PRatimo tržište destilatora i svi kućni destilatori 'countertop' su izvedeni na identičan način. Perete posudu samo iznutra a nikako izvana gdje se nalaze utičnice (koji naravno nije priključen na struju tada). Vanjski dio kučlišta isključivo perete vlažnom neinvanzivnom krpom.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Odličan
  Review by Marin Ćorlukaon 5.6.2018.
  ZAISTA SAM PRESRETAN SA DESTILAOROM. OMJER CIJENE I KVALITETE JE DEFINITIVNO NAJBOLJI NE SAMO NA NAŠEM TRŽIŠTU NEGO I NA ONOME ŠTO SE MOŽE NAĆI NA ALIBABI/EBAYU. ZAISTA SAM JAKO ZADOVOLJAN. POZDRAV
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Jako sam zadovoljna
  Review by Petra on 23.5.2015.
  Destilator je praktičan za upotrebu i voda je ukusna za piće. Kod vas ću sigurno opet kupiti neki proizvod.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Odličan
  Review by Vinko on 13.3.2015.
  S obzirom na iskustvo drugih brendova destilatora LIFENERGY je najkvalitetnije napravljen te je usluga odlična.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Vrlo zadovoljna
  Review by Ivana on 12.1.2015.
  Prije kupnje imala sam određenu skeptičnost prema jeftinijim destilatorima ali sva sreća odlučila sam se na lifeenergy model (bijeli) i nakon evo već mjesec dana nisam požalila. Uređaj radi kako treba, čini mi se sve identično kao kod skupljeg kojeg ima moja prijateljica i same riječi hvale za lifeenergy na povoljnosti koju nude.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  dobar!!
  Review by chombe hvar on 9.5.2014.
  radujem se novoj kupnji kod vas!!!
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Must - Have
  Review by Massimo on 5.5.2014.
  "Super stvar i brza dostava."
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Odličan
  Review by Dario BL on 6.3.2014.
  Oličan odnos cijene i kvaliteta, destilator radi savršeno.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Izvor zdravlja
  Review by slobodan on 1.3.2014.
  Zadovoljan sam cijenom u odnosu na druge prodavače destilatora. Kvaliteta aparata je zadovoljavajuća.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  ok
  Review by zoran on 25.2.2014.
  Zadovolan sam destilatorom
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Vrlo dobro
  Review by Robi on 23.2.2014.
  Proizvod sam kupio po akcijskoj cijeni, (s malim kašnjenjem u isporuci), te smatram da sam time dobio vrlo dobar odnos cijene i proizvoda. Destilator uključim prije spavanja da izbjegnem šum ventilatora i ujutro me čeka odlična voda. Preporučujem.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Zadovoljan
  Review by Tomislav on 13.2.2014.
  Uređaj radi svoj posao. Kvaliteta vode koja izađe iz uređaja je odlična. Nemam posebnih zamjerki i zadovoljan sam.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Vrlo dobro
  Review by Zdenka Šegota on 31.1.2014.
  Koristim destilator i ozonator mjesec dana i vrlo sam zadovoljna s oba proizvoda.Razmišljam da nećakinji poklonim za rođendan koji se uskoro bliži.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  izvrsno
  Review by zdravko on 6.5.2013.
  destilator koristim par mjeseci i to redovno.Radi besprijekorno i lako se čisti i održava ja koristim limunsku kiselinu (pola male žličice na 2-3 dcl vrele vode)
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Vrlo kvalitetan destilator jednostavan za korištenje!
  Review by Davor on 4.5.2013.
  Destilator top kvalitete sa svim ključnim dijelovima napravljenim od metala ili stakla, voda nema dodir sa plastikom u procesu pripravljanja. Vrlo je jednostavan za korištenje. Skine se poklopac, ulije 4 litre vodovodne vode, zaklopi, spoji na struju i pritisne se jedna jedina tipka na njemu te nakon oko 4h stakleni vrč bude pun čiste destilirane vode. Obično ga uključujem nakon 22h kad je jeftinija struja i do jutra me čeka fina destilirana voda za piti ili staviti u smoothie. Uređaj se lagano čisti potrebne su tek minuta dvije da se otklopi, donji dio (lonac) obrišem sa čistom spužvicom od suđa dok ne pokupim sve vidljive ostatke kamenca, te još na kraju obrišem krpom, dok poklopac samo obrišem krpom jer na njemu nema kamenca. I to je to. Bitno je samo pobrisati unutar 8-10 sati od završetka rada dok je kamenac još vlažan i neće se gotovo uopće skupljati na stijenkama. Kao dvočlano kućanstvo destiliramo u prosjeku svaka dva dana i nakon više od 4 mjeseca korištenja nije bilo potrebe za uklanjanjem kamenca. Staklena posuda od 4 litre koja se dobije sa destilatorom mogla bi kad je puna mlađim ukućanima biti malo nespretna za korištenje, ali voda se lako prelije u staklene boce i iz njih koristi po potrebi. Nakon spravljanja destilirane vode mi dvije litre prelijemo u staklene boce i stavimo u frižider, a ostatak ostavimo u vrču pa po potrebi i želji koristimo jednu ili drugu. Hladna je bolja za smoothie, ova na sobnoj temperaturi za pijenje. Jedina uvjetno rečeno mana je cijena, dojam je da ovo praktički kuhalo sa kondenzatorskim poklopcem ne bi trebalo koštati kao frižider, veš mašina ili kao nekoliko prosječnih kućanskih aparata zajedno (mikrovalna, komercijalni blender, kuhalo,..). S druge strane kada sam vidio konkurentske proizvode dostupne na našem tržištu koji se prodaju po višoj cijeni a manje su kvalitete ne mogu dati nisku ocjenu za cijenu. To je valjda posljedica nerazvijenog tržišta, gdje se destilatori prodaju uz premiju kao praktički medicinski uređaj, a ne kao ostali kućanski aparati. Na svakom je da za sebe odluči koliko je u mogućnosti i spreman dati za kvalitetan destilator. Kao zaključak moram reći da sam vrlo zadovoljan uređajem, i kvalitetom i korištenjem te da bih ga svima preporučio!
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  odličan
  Review by Dubravka on 18.3.2013.
  Destiliranu vodu sam već i od prije pila, kupovnu. Kupnjom ovog destilatora riješila sam više stvari na svoju korist i zadovoljstvo. Proizvodim je kod kuće koliko i kad mi treba, znam da je ZBILJA destilirana i cijenom će se otplatiti već kroz godinu dana. Sam destilator je praktičnog oblika, kvalitetni materijali su u njega ugrađeni(inox) iznenađujuće je tih. Malo zagrijava prostor, po zimi je to ok, a po ljetu će biti negdje smješten gdje to neće igrati ulogu. Toplo ga preporučam.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Fantastično
  Review by Vesna on 17.3.2013.
  Destilirana voda je odličnog ukusa. Ja vodu destiliram, ozoniram 5min, onda stavim barem 5 sati na sunce, da dobije sunčevu energiju. I želim do kraja života samo to piti :-) posebno kad vidim što ostane u destilatoru. Hvala na savjetima...
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  super
  Review by iva on 16.3.2013.
  destilator je odlican, pogotovo kada se uzme u obzir omjer cijene i kvalitete. Meni je stalklena boca prakticna, dapace nista mi se ne proljeva. Tek nakon destilacije vidim kakvo smece pijemo.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  oduševljen sam
  Review by Marko on 10.3.2013.
  Ugodno me iznenadio destilator. Nije čak niti bučan koliko sam mislio. Malo grije prostoriju ali i to je ok po zimi. Uglavnom, izrada je kvalitetna, slaganje i čišćenje jednostavno, a voda je fantastična. Već pijem destiliranu vodu kupovnu i sada sam na miru, znam da je stvarno destilirana, moja, svježa i iz stakla isključivo. Hvala!
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  odličan!
  Review by Jelena on 1.3.2013.
  Destilator je vrlo dobar. Malo se skuplja kamenac poslije destiliranja ali lako se očisti alkoholnim octom i vodom. Zadovoljna sam i destilirana voda je za 5.
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  ok
  Review by predrag milunović on 1.3.2013.
  velika staklena posuda, u kojoj se skuplja destilirana voda je vrlo nespretna za odljev te vode u čašu ili neku drugu posudu .ne može se istočiti voda , da se ne razlije okolo. vrlo je nepristupačna za manipulaciju , a to je jako bitno .ali dobro , pokušaću napraviti neku improvizaciju da to ima svoj normalan kontinuitet istakanja destilirane vode . NOTE: posuda od 4 litre ne može biti pristupačnija za manipulaciju uz to ima utor za izlijevanje vode i sasvim korektno radi kada se sporo istače!
WhatsApp