HotmixPRO

HotmixPRO sofisticirani i najnapredniji uređaji za moderne profesionalne kuhinje!

HotmixPRO nudi cjelovita rješenja za sve profesionalne kuhare!

Od miješanja, kuhanja i zamrzavanja do skladištenja i dimljenja, od sladoleda do nadjeva i pametne organizacije pripreme namirnica i obrade u modernim kuhinjama.

HotmixPRO uređaji su trenutno najnaprednija tehnološka rješenja i sa svojim specifičnim karakteristikama i funkcionalnostima olakšavaju poslove svakog Chef'a u profesionalnim kuhinjama. Zamislite kuhinju koja pamti vaše recepte, skladišti unaprijed pripremljene baze za porcije i producira ih po potrebi.

Asortiman HotmixPRO nudi potpunu točnost i predvidljivost pri odabiru proizvodnih postavki, dajući korisniku maksimalnu slobodu.

Na primjer, termalni mikseri sa preciznošću od 1 °C kuhaju do +190 °C i hlade do -24 °C i sve to miješaju po potrebi sa 16000 rpm. Sve u jednom uređaju.

HotmixPRO Giaz, revolucija u profesionalnim kuhinjama, može iz skladištene zamrznute pripreme i zapamćenim receptom kreirati svježe, precizne porcije bilo kakve smjese u samo nekoliko sekundi i bez ikakvog otpada. Sladoled od zelene rajčice sa preljevom od bučinog ulja? Nema problema...

Mislite li da ste spremni za najnaprednija rješenja u svojoj kuhinji?

Upoznajte HotmixPRO ponudu i modernizirajte svoju kuhiinju, olakšajte si posao, unaprijedite ponudu i podijelite svoje kreacije sa drugim Chef majstorima.

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp