Podrška kupcima

Uvjeti poslovanja

Prije kupnje na LIFEENERGY pažljivo pročitajte uvjete poslovanja. Podrazumijevamo da ste razumjeli i složili se sa uvjetima ukoliko ste obavili narudžbu. Također podrazumijevamo i da svoja prava za povrat robe nećete iskorištavati. Uvjete pročitajte u nastavku.

Dostava i garancija zadovoljstva

 • Sve proizvode možete naručiti na bilo koju valjanu adresu u Hrvatskoj. Nakon narudžbe (ukoliko je izabrano plaćanje po pouzeću) ili nakon dokaza uplate (ukoliko je izabrana uplata na naš poslovni račun) isti radni dan do 14:00 šaljemo paket te u većini mjesta u Hrvatskoj paket će biti isporučen već slijedeći radni dan. Za manje vrijednosne narudžbe šaljemo i preporučeno Hrvatskom Poštom uz trošak dostave 20 kn (osiguranje takvog načina slanja je samo do 5 puta od iznosa poštarine).

  Besplatna dostava

 • Dostavu vršimo INTIME kurirskom službom na vaša kućna vrata uz prethodne obavijesti na email i mobitel. BESPLATNO za sve narudžbe iznosa većih od 1000 kn uz uvjet uplate na naš poslovni račun, a ukoliko odlučite platiti robu pouzećem naknada se uvećava za 20 kn.
 • Ukoliko vam je potreban formular za povrat PDV-a prilikom iznošenja proizvoda van Hrvatske/EU u roku od 3 mjeseca od kupnje pošaljite nam zahtjev na email.
 • Trošak izvozne procedure i dostave za BIH ili Srbiju je cca 48€ te u tom slučaju ne naplaćujemo hrvatski PDV.
 • U slučaju nezadovoljstva proizvodom možete isti poslati nam nazad o svom trošku u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda i cjelokupni iznos će vam biti naknadno vraćen u roku 14 dana od dana primitka vraćenog proizvoda. To se odnosi na sve proizvode koji su u ispravnom stanju a prethodno niste imali mogućnost isprobavanja istih.

Naplata i sigurnost podataka

 • Prilikom naručivanja birate način naplate. Naplatu vršite izvan našeg webshopa jer trenutno plaćate isključivo unaprijed na naš poslovni račun putem svog internet bankarstva ili odlaskom u poslovnicu. Druga opcija je plaćanje po pouzeću tj plaćate tek kada vam paket stigne na kućna vrata uz naknadu od 20 kn za uslugu.
 • Online autorizacija kartica odvija se preko SSL sigurne veze na samom sustavu kartične kuće ili preko PayPal ili Moneybookers sustava. U niti jednom trenutku ne pohranjujemo podatke o vašim karticama niti imamo pristup istima. Nakon što je vaša kartica odobrena javljamo vam se za slanje proizvoda i tek tada odobravamo naplatu (ukoliko proizvod nije dostupan sa vaše kartice neće biti naplaćeno ništa).
 • Za sve dogovore oko plaćanja na rate koristite naš kontakt ureda, dođite osobno ili po dogovoru na primopredaji u Zagrebu i okolici.

 • Internacionalne kartice:
  Skrill - Moneybookers i PayPal
  nema besplatne dostave
 • uplata na žiro račun
 • pouzećem preko INTIME službe
  naknada 20 kn
 • Obročna otplata:
  okolica Zagreba po dogovoru

Garancija cijene

Na neke proizvode uz garanciju zadovoljstva nudimo i potpunu sigurnost najjpovoljnije kupovine. Više pročitajte na garancije cijene

Odgovornost za materijalne nedostatke

Odgovornost za sve materijalne nedostatke proizvoda snosi DISTRIBUTION PARTNERS d.o.o., OIB: 73640734386 , Posavska 35a 10410 Lekneno

Prigovori potrošača

Prigovore možete podnijeti putem elektroničke pošte koja glasi info ( at ) larimarcode.com. Napisani prigovor potrošaču će biti odgovoreno u roku 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Cijene i narudžbe

Radi eventualnih nesuglasica, nerazumijevanja ili slučajnih pogrešaka obiju strana LIFEENERGY zadržava pravo otkazivanja ponude/narudžbe prije same isporuke uređaja i plaćanja na naš račun uz povrat uplaćenih sredstava.