Zummo

profesionalni aparati za cijeđenje soka od citrusa za hotele, trgovine, barove, franšize

Zummo

Dobrodošli u novu Zummo eru

Zummo EVS

Zummo lansira novo generaciju profesionalnih, automatskih aparata za cijeđenje. Mnogo precizniji i pametniji, ne odstupajući od DNK-a brenda, vertikalnog cjeđenja soka (EVS).

Nature linija inspirirana je prirodom, motivacijom da reflektira snagu, eleganciju i bezvremensot elemenata iz prirode u našim aparatima: minerali, drvo, metali, zemlja.Na bazi tih principa, Nature linija aparata sav centar pažnje poklanja materijalima i bojama – neutralnima, umjerenima i elegantnim -, kako bi prenijeli isti osjećaj na mjesta, na koja će aparati biti instalirani, omogućujući proizvodu veću stvarni i percipiranu kvalitetu.

Što nas čini drugačijima

Predstavljanjem Nature linije, sve verzije Zummo aparata postale su još učinkovitiji.

Zummo Nature aparati imaju eksluzivni Zummo sustav za cijeđenje soka, EVS – Efficient Vertical System (učinkoviti vertikalni sustav), no u svojoj poboljšanoj verziji: EVS Advanced. Oprema za cijeđenje soka, koja se koristila do sada, koja je odvajala koru od cjeđene voćke pomoću elastičnih gumica, zamijenjena je u liniji Nature novim EVS Advanced, koji je karakterističan po svojim kuglama sa utorima i rebrastim djelom kod noža.

Koja poboljšanja predstavlja EVS Advanced?

  • Produžen vijek trajanja: kako više nema elastičnih gumica, nema pucanja, nešto što je moglo utjecati na optimalni rad noža.
  • Veća funkcionalnost: izbjegavanje zadataka održavanja, kao što su zamjena puknutih ili dotrajalih gumica. Čišćenje opreme je također puno lakše.
  • Više soka: nova oprema omogućuje dobivanje veće količine soka. Zahvaljujući novom dizajnu, moguće je cijediti i do 10% više soka.
Zummo sokovi
Zummo samočišćenje

Sustav samočišćenja

Jedna od najvećih Zummo karatkeristika je, da su aparati vrlo jednostavni za korištenje. Zummo je razvio sustav samočišćenja, vlastiti sustav čišćenja filtera koji je standardni dio u modelima Z06, Z14 i Z40 Nature linije.

Kako funkcionira?

Sustav samočišćenja omogućuje cjeđenje više soka zahlvaljujući svom atomatskom čišćenju filtera. Novi filter sadrži poliuretanski remen koji se pokreće zahvaljujući osovinskom motoru, svaki puta kada se aparat pokrene. Remen čisti filter odgurujući i brišući sjemenke i pulpu koja ostaje iza cijeđenja soka, odlažući ih u isti spremnik u kojem se skuplja kora od naranče.

Kako samočišćeći sustav poboljšava vaše Zummo iskustvo?

  • Veća autonomnost: više vremena možete koristiti obavljajući druge zadatke, budući da se nećete morati zamarati čišćenjem filtera aparata do kraja radnog dana.
  • Veće zadovoljstvo kupca. Put od cijeđenje soka do čaše je kraće, budući da nema preostale pulpe koje može zakrčiti prolaz soka. Na taj način sok dolazi u čašu sa najprirodnijim i čišćim okusom.
  • Više soka. Automatski filter uvijek je čist, bez akumulirane pulpe, niti jedna kap soka se ne gubi protokom kroz filter.
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp