Prednarudžbe, rezervacije i grupne kupovine

Trudimo se uistinu nuditi ono što drugi ne nude. I povoljnije i kvalitetnije i pristupačnije. Stalno razmišljamo kako i na koji način približiti čim više većini kupaca u Hrvatskoj.

PREDNARUDŽBE I REZERVACIJA

Želimo objasniti otkud, zašto i kako model rezervacije u našoj ponudi.

Još davne 2010, kada smo pokretali uvoz povoljnijih blendera i sokovnika, a kojih na tržištu još nije bilo prisutno, pokrenuli smo plan nabave istih i ponudili mogućnost da potencijalni kupci sudjeluju sa nama u nabavi. Ponudili smo 50, 40 ili 30 % popusta na proizvode ovisno u kojem trenutku su naručivali i uplačivali novce unaprijed, tj, koliko dugo su morali čekati na isporuku. Na taj način smo pravedno raspodijelili 'nagradu' u obliku popusta za povjerenje i strplljivost.

Iz tog razloga svanula je ideja na 'lifeenergy way' pristupa kupcima. S tim modelom uspješno smo završili barem 10-ak velikih narudžbi uređaja i SVAKU isporučili uglavnom na vrijeme, a kada se nešto desilo što nije bilo u našoj kontroli, dali smo dodatne nagrade za strpljivost i svi su uvijek bili zadovoljni (ako ste jedan od takvih molimo vas pošaljite nam na email komentar i dozvolu da objavimo na stranici).

Od tada, poučeni vrlo dobrim iskustvima takvog rada, višestruko smo slične modele činili i sa proizvodima koje prodajemo već duži niz godina. Zašto? Ponekad jednostavno ne uspijemo predvidjeti stanje naših zaliha, te naručimo novu količinu prekasno. I dok ta roba putuje do nas, u međuvremenu omogučimo kupcima da istu naruče, uplate i čekaju isporuku. Upravo kao i na početku. Kažemo da je kupac rezervirao svoj primjerak sa nagradom od barem 20 ili više % popusta, a naravno radi povjerenja u nas i čekanja na isporuku.

Želimo istaknuti da do sada nikada nismo zakasnili sa isporukama duže od tjedan, dva. Niti smo dozvolili da ijedan kupac ne dobije svoj proizvod u svih prošlih godina takvog poslovanja.

Također, bitno je naglasiti da svatko tko naruči i uplati novce unaprijed može u svakom trenutku 'otkazati' svoju rezervaciju čime dobija svoj novac natrag i gubi pravo na popust koji je dobio u trenutku naručivanja.

Grupna kupovina

Podržavamo i stimuliramo kupce koji imaju taj 'dar' da organiziraju prijatelje i rodbinu i da za sve njih ostvari dodatne popuste na količine!

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp