Opremite bar za slijedeću turističku sezonu



Ova sezona vam je propala, niste na vrijeme nabavljali opremu, pokvarila vam se postojeća u najmu ili vlasništvu a niste imali rezervu?

Do sada ste skupo plaćali najam opreme kroz sirupe i ostale sastojke i želite kupovinom opreme i povećati svoju dobit na istim prihodima?

Pozivamo vas da sa nama već sada krenete planirati ali istovremeno i znatno uštedjeti na opremi!

PREDNARUDŽBA

Otvaramo mogućnost svim kupcima da sa nama naprave prednarudžbu dispenzera za hladne sokove, slushi aparata ili čak i dispenzera sa ban marie sustavom za toplu čokoladu. Sve od vrhunske i kvalitetne Turske tvrtke Samixir za koje smo eksluzivni zastupnici u Hrvatskoj.

Narudžbom već sada osvarujete pravo na 20% popusta na standardnu cijenu aparata. A za pokretanje postupka dovoljno je samo 20% plaćanja unaprijed a ostatak ili odmah kada nam dođu na stanje pa ga preuzmete ili TEK po početku vaše slijedeće sezone dok ga mi čuvamo na našem skladištu. Također možete aktivirati opcije kreditiranja ili leasinga sa već napisanim uvjetima!

Prednarudžbe ćemo organizirati u nekoliko krugova. Od danas do 30.08. traje prva tranša sa gore opisanim uvjetima. Od 1.9. do 30.10. će avansna uplata biti 30% i identičan popust. Dok zadnja tranša od 1.11. do 31.1. će biti potrebna avansna uplata također od 30% ali popust na standardnu cijenu će iznositi 15%. I moramo vam naglasiti da jedino prva tranša i dalje uzima u obzir dosadašnje cijene te će cijene sigurno skočiti za 10-ak posto u skorije vrijeme (Samixir je već najavio poskupljenja)

Zašto već sada i zašto uopće takav način narudžbi?

Znamo da ste još uvijek u sezoni i gužva je na sve strane. Ali kao što smo već napomenuli - cijene će se podignuti uskoro pa stoga nismo htjeli čekati završetak sezone.

A ovakav način poslovanja sa našim postojećim i budućim kupcima prakticiramo već preko 15 godina u retail biznisu i odlučili smo iskustva takvog poslovanja prenijeti i na horeca klijente - te smo sigurni da ćemo na ovaj način omogučiti puno više kvalitetnijih odnosa i suradnji na zadovoljstov svih sudionika, a ponajviše opremljenosti svakog bara, posebno beach barova koji su idealni za ovu vrstu aparata.

Može li i druga oprema se na sličan način ponuditi?

Načelno može. Kao što smo i naveli, na ovakav način često radimo u retailu. I svakako smo otvoreni za sve vrste proizvoda koji nisu nužno ODMAH potrebni za prodaju - već planiranjem se može znatno uštediti na logistici i troškovima koji svi u procesu imamo nepotrebno. Stoga samo nam se javite za svoje ideje.

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp