Vulcanus® - spoj vrhunske vještine kovanja i ljubavi prema dobroj hrani. Centralno mjesto vanjskog prostora koji će okupljati dobro društvo, draga iskustva i uspomene koje nikada neće izblijediti
Za izradu Vulcanus® roštilja koristi se vrhunski COR-TEN čelik za doživotnu trajnost te sa vrlo malo održavanja otporan je na sve vremenske uvjete.
Vulcanus® roštilji
Na Vulcanus® roštiljima možete pripremati hranu tijekom cijele godine. Jaja za doručak, odresci za ručak i jednostavno lonac gulaša navečer s prijateljima ili obitelji.
Specite meso, povrće, sireve, kobasice i jaja. Zahvaljujući različitim zonama grijanja, biftek možete ostaviti da se odmara dok pripremate svježe povrće.
Čelična ploča za pečenje
Za pečenje svih vrsta namirnica - mesa, ribe, povrća, tijesta, sireva ili jaja. Također se može koristiti za kuhanje u loncu ili pečenje na tavi.
Središnja rešetka za kuhanje
Središnja rešetka može se koristiti za kuhanje na izravnoj vatri ili pečenje na vrućem žaru. Može se koristiti u ravnini sa pločom li podići pomoću nastavka na višu razinu. Opremljena je kružnim držačem za lonac te savršena je za kuhanje u woku od lijevanog željeza. Baš kao što možete staviti posuđe na samu ploču za pečenje, možete istovremeno i na ovu rešetku.
Tijelo roštilja Vulcanus® izrađena je od posebnog visokokvalitetnog čelika pod nazivom COR-TEN, s patinom boje rubina. COR-TEN se prvobitno koristio u brodogradnji, zbog svoje otpornosti na mokro i slano okruženje. Stoga se ne morate brinuti o tome gdje će te ga postaviti i držati, čak i pored mora ili na mrazu. Izgleda prirodno, ekološki prihvatljivo i uvijek će izgledati kao nov. Ukoliko roštilj nije natkriven radi zaštite same ploče za pečenje, izrađena od čelika za kotlove, koristi se poklopac od nehrđajučeg čelika dostupan kao dodatak.
- Jedinstven patinirani izgled.
- Minimalno održavanje.
- Otporan na sve utjecaje okoliša.
- 100% ekološki prihvatljiv.
Materijal koji sporo otpušta toplinu
Certifikati
Proizvedeno u Europi
Roštiljanje i po zimi
Zdravije bez dima od ulja
Čiste ruke cijelo vrijeme
Vulcanus® roštilji se proizvode identičnom tehnologijom na identičan način – razlike su u veličini i debljini ploče za pečenje, te konstrukciji postolja vezano na visinu i mogućnosti pohrane i prostora za rad.