Vulcanus® - roštilj za cijeli život

Vulcanus® - spoj vrhunske vještine kovanja i ljubavi prema dobroj hrani. Centralno mjesto vanjskog prostora koji će okupljati dobro društvo, draga iskustva i uspomene koje nikada neće izblijediti

Vulcanus® - roštilj za cijeli životVrhunski dizajnerski roštilj za svaki vanjski prostor omogućuje roštiljanje na kvadratnoj ploči dok istovremeno na atraktivan način pred gostima i prijateljima gori vatra u sredini kao u vulkanu. U sat vremena nahranite i 50 ljudi; poslužite sočan odrezak, ražanj, hrskavo povrće ili delikatne riblje filete... sa Vulcanus® modelom nemate ograničenja!

Za izradu Vulcanus® roštilja koristi se vrhunski COR-TEN čelik za doživotnu trajnost te sa vrlo malo održavanja otporan je na sve vremenske uvjete.

Vulcanus® roštilji

 

Na Vulcanus® roštiljima možete pripremati hranu tijekom cijele godine. Jaja za doručak, odresci za ručak i jednostavno lonac gulaša navečer s prijateljima ili obitelji.

Specite meso, povrće, sireve, kobasice i jaja. Zahvaljujući različitim zonama grijanja, biftek možete ostaviti da se odmara dok pripremate svježe povrće.

Čelična ploča za pečenje

Za pečenje svih vrsta namirnica - mesa, ribe, povrća, tijesta, sireva ili jaja. Također se može koristiti za kuhanje u loncu ili pečenje na tavi.

Središnja rešetka za kuhanje

Središnja rešetka može se koristiti za kuhanje na izravnoj vatri ili pečenje na vrućem žaru. Može se koristiti u ravnini sa pločom li podići pomoću nastavka na višu razinu. Opremljena je kružnim držačem za lonac te savršena je za kuhanje u woku od lijevanog željeza. Baš kao što možete staviti posuđe na samu ploču za pečenje, možete istovremeno i na ovu rešetku.

 

Tijelo roštilja Vulcanus® izrađena je od posebnog visokokvalitetnog čelika pod nazivom COR-TEN, s patinom boje rubina. COR-TEN se prvobitno koristio u brodogradnji, zbog svoje otpornosti na mokro i slano okruženje. Stoga se ne morate brinuti o tome gdje će te ga postaviti i držati, čak i pored mora ili na mrazu. Izgleda prirodno, ekološki prihvatljivo i uvijek će izgledati kao nov. Ukoliko roštilj nije natkriven radi zaštite same ploče za pečenje, izrađena od čelika za kotlove, koristi se poklopac od nehrđajučeg čelika dostupan kao dodatak.

  • Jedinstven patinirani izgled.
  • Minimalno održavanje.
  • Otporan na sve utjecaje okoliša.
  • 100% ekološki prihvatljiv.
 

Materijal koji sporo otpušta toplinu

Možete uživati ​​na svom Vulcanus® roštilju tijekom cijele godine. Ima izvrsnu toplinsku stabilnost i manju potrošnju goriva u usporedbi s drugim roštiljima. To osiguravaju unutarnje šamotne ploče od 38kg u središtu 'vulkana' precizno oblikovane da optimalno oblažu samu središnju komoru za loženje te i dugo nakon izgaranja žara otpuštaju toplinu.

Certifikati

Ploče i rešetke Vulcanus® roštilja imaju certifikat EU sukladnosti za materijale u kontaktu s hranom. Njihova upotreba za pečenje stoga je 100% sigurna i ne treba se bojati da će se tijekom pečenja u hranu ispustiti ikakve štetne tvari.

Proizvedeno u Europi

COR-TEN se uvozi iz Italije, gdje imaju bogato iskustvo s takvim materijalom i njegovim otpornim svojstvima. Keramičku jezgru sa sporim otpuštanjem topline za Vulcanus® je po narudžbi proizvela njemačka tvrtka. Sam roštilj se izrađuje u Češkoj, uglavnom ručno


 

Roštiljanje i po zimi

Sa 38 kg keramike obloženog ložišta koja sporo otpušta toplinu, ovaj vam roštilj nudi nenadmašnu toplinsku stabilnost čak i u najhladnim područjima poput sjeverne Europe, uz smanjenu potrošnju goriva u odnosu na ostale roštilje.

Zdravije bez dima od ulja

Roštilj ima jedinstveni sustav za odvodnju masnoće sa rubova te zdravo roštiljanje bez prisutnosti kancerogenih tvari postaje realnost.

Čiste ruke cijelo vrijeme

Lako otresite pepeo u i iz integrirane posude bez prljanja ruku tijekom cijelog roštiljanja.
 

 

Vulcanus® roštilji se proizvode identičnom tehnologijom na identičan način – razlike su u veličini i debljini ploče za pečenje, te konstrukciji postolja vezano na visinu i mogućnosti pohrane i prostora za rad.Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp