Kamado keramički roštilj omogućuje vam dimljenje, pečenje, prženje, sušenje ili kuhanje jednostavnim podešavanjem protoka zraka i korištenjem izravne ili neizravne topline te podešavanjem temperature u rasponu od 10°C do 450°C.
Originalni Kamado roštilj
svjetski poznatih brendova u originalnoj tvornici.
Vrsta goriva koja se može koristiti je drvo ili ugljen. Unutarnja mreža za roštilj je od nehrđajućeg čelika a promjera je 44, 54, 59 ili čak 66 cm kao najveća moguća u ponudi. Roštilj je opremljen vrhunskim termometrom za nadgledanje ispravne temperature, drvenim ručkama za lako manipuliranje roštiljem, postoljima za odlaganje sa svake strane, deflektorom topline kao i inovativnim dvostrukim ložištem za sve vrste tehnika korištenja Kamado načina roštiljanja te držačem kotača za lakše pomicanje.
BlackEgg dolazi sa svim mogućim modulima i dodacima za sve vrste kuhanja i pečenja - originalno Japanski, originalni Kamado!
OSNOVE KAMADO
Savladavanjem osnova razumijevanja i kontrole VATRE, DIMA, UDALJENOSTI i POVRŠINE postati će te Kamado majstor. A tada kao pravi gurman na svom Kamado roštilju moći će te ROŠTILJATI, BRZO PEĆI, PEĆI, PRŽITI i DIMITI što god poželite. Za tu svrhu napravili smo priručnik sa detaljnim objašnjenjima i primjerima na jednostavan način. Ne morate se brinuti da nećete znati! Izdvajamo dio:
NA DVA NAČINA ODJEDNOM
Ponekad ćete poželjeti kuhati na dva različita načina u isto vrijeme. Upravo iz tog razloga postoji fleksibilni sustav kuhanja. Njegov inovativni dizajn omogućuje vam stvaranje toplinskih zona na više razina — tako da možete istovremeno peći odrezak i polako peći povrće.
Ljepota ovog sustava leži u prepoznatljivom dizajnu polumjeseca. Prvo, prepolovljeni deflektori (odbijači) topline mogu djelomično blokirati toplinu, kako bi se stvorile zone za kuhanje s dvije temperature, ili potpuno pokriti plamen kako bi proizveli idealnu neizravnu toplinu za pečenje, dimljenje i pečenje. Korištenje oba deflektora topline učinkovito pretvara vaš kamado iz roštilja u peć na drveni ugljen, pećnicu — što znači da sve što kuhate u zatvorenoj pećnici može se kuhati i na vašem BlackEgg Kamado.
Instalacija je također fleksibilna, što vam omogućuje pomicanje rešetki za kuhanje i deflektora topline gore-dolje za postizanje različitih visokih i niskih temperatura. Površine za kuhanje su u obliku polumjeseca, dajući vam fleksibilnost kod kuhanja. Koristite jednu površinu za pečenje svinjskih kotleta na otvorenom plamenu, a drugu za pečenje batata — istovremeno.
BlackEgg Kamado dolazi potpuno opremljen svim originalnim Japanskim tehnologijama:
- fleksibilan sistem pečenja D&C
- keramički deflektor topline
- skloplive police
- stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima i kočnicama
- držač za rešetku
- grabilicu za otklanjanje ugljena
Tehničke karakteristike:
- Tijelo roštilja od keramike otporne na visoke temperature, vanjski dio od keramičke glazure
- Stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima koji imaju kočnice
- Veliki termometar s oznakama temperaturnih zona
- Sklopljive police za odlaganje od polietilena visoke gustoće
- Ručka za dizanje od polietilena visoke gustoće
- Fleksibilan sistem pečenja koji obuhvaća nastavak, dvije polovine rešetaka od nehrđajućeg čelika i dva polovna deflektora topline
- Odvojiv spremnik za pepeo
- Gorište i zračni ventil od kovanog željeza
- Ognjeni obruč – keramika otporna protiv visokih temperatura
- Ventilacijska vratašca od nehrđajućeg čelika
- KOLICA
- ZAKRETNI KOTAČI
- KONTROLNA GORNJA VENTILACIJA
- KUPOLA
- BAZA
- ALAT ZA STRUGANJE
- POSTOLJE ZA PRIBOR
- GORNJI NASTAVAK REŠETKE
- PREPOLOVLJENE REŠETKE ZA PEČENJE
- D&C FLEKSIBILNI SUSTAV KUHANJA
- HIPERBOLIČKA KOMORA
- INOX KOŠARA ZA UGLJEN
- INOX POKLOPAC LOŽIŠTA
- ZIDOVI LOŽIŠTA
- BAZA LOŽIŠTA
- LADICA NA IZVLAČENJE ZA PEPEO
Dodatne informacije
Zemlja porijekla | Kina |
---|---|
Dostava iz | Hrvatska |
Boja | Crna |
Garancija | lifetime |