KoMo

mlinovi za izradu brašna, preko 30 godina iskustva!KoMo je vrhunski Austrijski brend obiteljske tvrtke koja već preko 30 godina tradicije postojano proizvodi mlinove svih vrsta uz vrlo istančan smisao za dizajn. Iako tradicinoalni inovacijama konstantno poboljšavaju svoje mlinove, te iz tog razloga i daju za neke čak i 12 godina garancije.

KoMo proizvodi mlinove i kombiniranu opremu preko 30 godina i isporučuje ih u više od 60 zemalja diljem svijeta. Svoje pogone i proizvodnju zadržavaju kompletno u Tirolu, Austrija odakle su i krenuli i time osiguravaju iznimnu postojanost u kvaliteti svojih proizvoda kao nekad. U svojoj misiji poštuju i žele pomoći kupcima pronaći radost u prehrani, očuvati ekologiju i poštenje u regionalnoj proizvodnji i osigurati vrhunsku kvalitetu bez ultimatuma povećanja profita.

100% proizvedeno u EU

KoMo 100% made in Europe

Na ovaj način KoMo osigurava pravednost u troškovima proizvodnje u svim koracima i sudionicima. Uz sve provjere i kontrole zadržavaju kvalitetu izrade, a time osiguravaju iznimnom društveno prihvatljiviji oblik proizvodnje nego bilo koji drugi model kakav se u svijetu danas događa.

ECO proizvodnja

KoMo environmentally friendly production

'Nisu samo ljudi koji rade za nas u našim srcima. Okoliš također!' kažu oni za sebe. Koriste isključivo lokalno drvo (bukvu) koje nabavljaju od organizacije za održivi razvoj i posjeduju i certifikat PEFC po tom pitanju. Nabava svih potrebnih dijelova i logistika upotrebljava najminimalnija pakiranja (to možete vidjeti i kada dobijete uređaj).

Kvaliteta

KoMo top quality

Volimo dobre majstore i sami smo perfekcionisti' kažu za sebe i to se vidi na dizajnu, izradi, kvaliteti svih dijelova i same garancije koju daju za uređaje!.

Naša odluka - pravedno je bolje

KoMo kaže 'Mogli smo proizvoditi mnogo jeftinije da smo preselili sve ili dio proizvodnje u Azijske zemlje i ponuditi možda i jeftinije uređaje sa većim profitom za nas. No to se kosi sa našom filozofijom da svi sudionici u proizvodnji moraju biti tretirani pošteno i pravedno kao i sa očuvanjem okoliša. Uz činjenicu da toliko volimo suradnju sa ljudima posebnih potreba i uživamo u plodovima te suradnje jednostavno to nismo mogli učiniti!'

Nas je oduševila spoznaja da niihove uređaje u posebno izgrađenima prostorijama sastavljaju osobe sa poteškoćama u razvoju iz obličnje ustanove sa kojima imaju dugogodišnju suradnju i iznimno dobre odnose. Divno, zar ne?

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp