Distribucija

Postani LIFEENERGY partner, distributer, suradnik, promotor, prodavač, trgovac, menađer, regionalni partner

Ako ste zaljubljeni u zdravu hranu i uređaje koji podržavaju taj način života i ne bojite se poduzetništva - na pravom ste mjestu.

Pozdrav svim blogerima, promotorima, prodavačima, trgovinama i distributerima! Kada je Google počeo sa svojim poslovnim modelom vrlo malo ljudi ga je prepoznalo kao revolucionarni koncept. Na sličan način LIFEENERGY širi svoje poslovanje diljem svijeta, pogotovo u EU, putem 'franšiznog' modela bez investicija uz sveoubuhvatan LIFEENERGY support i know-how. Poštujemo i cijenimo svaki angažman, trud i doprinos LIFEENERGY brandu i stvaramo dugoročna partnerstva.U svakoj zemlji EU i izvan nje trebamo i tražimo jednog pravog entuzijasta/poduzetnika za distribuciju i u pravom trenutku se pruža prilika za početak poslovanja s nama. Pored toga imamo nekoliko poslovnih modela u kojima je PONUDA izvan svih standardnih očekivanja.

Ne ustručavajte se slati email, kontaktirati nas na Facebooku... Samo započnite s Bok i sigurno ćemo pronaći odličan model suradnje. U tome smo jednostavno najbolji.

REGIONALNI DISTRIBUTERI - FRANŠIZA UVOZNIŠTVA

Stvaramo LIFEENERGY brend po cijelom svijetu. Postanite našim partnerom sa vizijom!

U potrazi smo za dugoročnim eksluzivnim distributerima u svim zemljama EU i izvan nje. Tražimo poduzetne ljude koji će predstavljati LIFEENERGY u dotičnoj zemlji, regiji i biti uvoznikom i distributerom sa vrlo malom investicijom bez rizika na već uhodanom sistemu i brandu. Potrebno je naravno da imate neki oblik tvrtke u toj državi i da pokažete inicijativu i volju, sve ostalo porkivamo mi jer vam dajemo na korištenje:

  • BESPLATNO kompletan naš webshop sustav na vašem jeziku i administracijom - ne morate investirati u sustav a vaši podaci, logo, tvrtka, računi, dostave, povrati i sve ostalo vam je dostupno i dano odmah na raspolaganje uz vašu punu kontrolu
  • veliki asortiman i brend nastalo kroz naše dugoročno partnerstvo sa već uhodanim i dokazanim proizvođačima koje rezultira najboljim cijenama i kvalitetom proizvoda
  • naš društveni model promocije i suradnje sa kupcima, video materijale, Facebook, promocije, affiliate sustave, model za trgovine, doživotne provizije za promotore i sve što god zajedno ili samo vi smislili i poželite implementirati u online sustav
  • niske zahtjeve zaliha robe i početne investicije za svaki proizvod (po 1 kom - vi odlučujete)

Od vas se očekuje da:

  • sustavno i aktivno unapređujete promociju i prodaju, sadržaj webshop-a i kampanje na Facebook i ostalim društvenim mrežama
  • vodite administraciju svoje tvrtke, pravnih odnosa u vašoj državi, organizacija dostavnih službi i naplatnih sustava
  • vodite potrebne zalihe robe i zamjenskih dijelova, te sa nama organizirate servis (u početku mi radimo servis kod nas ali radi smanjenja troškova a kasnijem i povećanjem prometa kod vas)

 

AFFILIATE ONLINE PROGRAMI DOŽIVOTNE ZARADE

BESPLATNI ALATI ZA PROMOCIJU
Besplatno se uključite u naš affiliate program i dobijate odmah na raspolaganje svoj sustav za praćenje prometa, provizija, preporuka i klikova kao i grafičke elemente za vašu aktivnu promociju. Direktni linkovi, baneri, email, Facebook, Google+, Twitter aplikacije. Čak i widgete koje SAMI kreirate i postavljate na svoje web stranice ili društvene mreže a vašim posjetiteljima pokazuje one proizvode koje sami želite promovirati.

DOŽIVOTNE PROVIZIJE - pasivan prihod
Jedinstvenost naših programa daju vam FANTASTIČNU priliku zarađivanja sa nama. Svaki posjetitelj preko vašeg linka koji u roku od dugih 180 dana kupi nešto kod nas postaje VAŠIM kupcem DOŽIVOTNO. Ne samo provizija za prvu kupovinu nego i na sve naknadne. Stoga isplati se skupa sa nama graditi bazu kupaca u Hrvatskoj ali i izvan nje. NA svim tržištima imate poseban affiliate račun i sustav za praćenje prometa.

TRGOVAČKI PUTNICI

LAGANI UVJETI - VELIKE NAGRADE
Pored affiliate programa ukoliko ste entuzijastični kao i mi, postanite naš prodavač na terenu. Prezentacije, sajmovi, obitelj, prijatelji, kućne radionice - na sve načine možete promovirati i prodavati naš asortiman. Uz sve prednosti dodatne promocije na internetu imate puno veće provizije, dodatan bonus na promete, ali i NAŠU aktivnu promociju VAS za vaše područje na posebnoj stranici naših prodavača.

DOŽIVOTNE PROVIZIJE - pasivan prihod
KAo naš trgovački putnik dobijate poseban račun na LIFEENERGY s kojim možete osobno upisivati kupce ali i kreirati narudžbe na terenu pred kupcima (vjerodostojnost). Jednom kada upišete kupca u LIFEENERGY vi ste nagrađeni za SVAKU njegovu narudžbu neovisno kada i što kupuje. Isplati se skupa sa nama graditi bazu kupaca u Hrvatskoj ali i izvan nje.

TRGOVINE - maloprodaja uz affiliate

NISKI ZAHTJEVI - ODLIČNA SURADNJA
Postanite našim dugoročnim partnerom kao trgovac ili distributer. Promoviramo vas kao partnera, usmjeravamo naše kupce u tom području vama, a vi jedino trebate imati malu zalihu proizvoda koje prodajete. Bonusi na promete i aktivno sudjelovanje sa nama u svim kampanjama samo su jedni od znakova naše otvorenosti i intencije. Kao trgovac također uz prodaju u trgovinama možete sa nama sudjelovati i u prodaji online koristeći naše gore opisan affiliate program.

Fill out my online form
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp