Friulco sokovnici: Jedini koji će te ikad trebati



Friulco sokovnici proizvedeni su u Italiji s najvišom kvalitetom, izdržljivošću i učinkom. U potpunosti su izrađeni od nehrđajućeg čelika, što ih čini jednostavnim za čišćenje i održavanje. Friulco sokovnike također je lako sastaviti i koristiti, a proizvode više soka nego svi ostali.

Već preko 15 godina smo sa sokovnicima svih vrsta i marki u sektoru maloprodaje i ugostiteljstva te smo vrlo dobro upoznati sa mnogim detaljima na svjetskom tržištu te nikad nismo pomislili da ćemo najbolje sokovnike pronaći nam tako blizu - u Italiji. I to na mjestu gdje nismo tako nešto uopće očekivali (pekarski sektor).

Prvi pogled na njih već je aktivirao pozitivno iznenađenje jer je odmah jasno bilo da nailazimo na očito profesionalne proizvode. Takav je izgled, takva je kvaliteta materijala ali i izrade. I takav je instant doživljaj. No tek kada smo započeli razgovor s njima vidjelo se da se ovdje više ne radi samo o navedenom nego i o mnogim detaljima na koje su očito pazili iz svog iskustva profesionalnog rada. No nakon nekoliko navedenih patenata i certifikata ostali smo jednostavno zapanjeni.

Neovisno radilo se o centrifugalnim sokovnicima ili onom za hladno prešanje ili čak o sokovniku za naranče, svi do jednog su nas sve više i više zadivljivali. Kada bi mogli to izreći u jednoj rečenici to bi bilo 'jedini sokovnici koji će vam ikada trebati'. Da, s cjenovnim su rangom na vrhu, ali mislimo da u poredbi sa svima ostalima trebali biti i više. Kada kupite bilo koji od modela imati će te ga cijeli život, 100% zadovoljni bez obzira jeste li kupili za vilu, stan, OPG ili veliki fruit ili beach bar! U to smo jednostavno i više nego 100% sigurni!

Sve svoje proizvode (i u pekarstvu) izrađuju prema nekoliko jednostavnih pravila:

  • Mora biti u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika radi izdržljivosti, profesionalizma i jednostavnog čišćenja.
  • Mora biti jednostavan za sastavljanje i rukovanje.
  • Mora dati rezultate više nego bilo koji drugi.

I u tome itekako uspijevaju.

KALLIMA je robustan model i može osvojiti svakoga. Izgleda kao svi poznati brendovi, ali proizvodi više sokova i može raditi mnogo dulje. Ali onda su nam rekli - svi traže 'veliki' sokovnik, ali mi smo napravili još bolji jedan IOTA. Okreće se s 15500 okretaja u minuti što daje još jednu pogodnost - 'samočisteća' košara za duža razdoblja izrade sokova bez zaustavljanja i čišćenja. Uz to iznimno je mali te može stati na BILO KOJI šank.

Zatim smo prešli na spori sokovnik koji izgleda kao Angel odmah na prvu. Naravno, znamo da nije lako raditi s malom rupom kakvu ima Angel u ugostiteljskom sektoru. Ali njihov spori sokovnik ARGOS s 2 velika čvrsta puža s VELIKIM otvorom za namirnice odmah nam je pokazao što znači imati ga na šanku - sa samo jednom jabukom. Probali smo pola čaše soka od te jedne jabuke - stavili je da prođe između zuba da provjerimo hoće li se osjetiti neki talog u soku - i nije! Potpuno sve što svaki sokovnik za hladno prešanje treba raditi ali u ovom slučaju non stop za ugostiteljstvo bez premca.

Završno iznenađenje bio je LEMONSPRING. Jer znate kako je, ne možemo se iznenaditi više nego što smo već a sada se počinje pričati o običnom sokovniku za naranče koji je 'samo' izrađen od nehrđajućeg čelika. Kvaliteta i trajnost da, ali što drugo može biti. I jako smo bili u krivu. Prvo - najveći problem u ovim sokovnicima su različiti oblici naranči - a ovdje kroz laganu priču samo su otvorili poklopac u sredini i stavili naranđu izravno rukom. Stvarno? Kako to da nitko do sada nije tako nešto izmislio? Tako jednostavno. Gurači i svi mehanizmi sada su nam iznenada zaokupili pažnju i jasno se vidjelo da se ovdje još radi o nečemu više. Patentiran njihov sustav cijeđenja, sa ručkama bez curenja i bez ležajeva u motoru. Još u šoku od rješenja i tog problema (da, curenja soka u motor) rastavili su ga kompletnog za 20 sekundi pred nama bez ikakvih vijaka, samo rukom.

Morali smo započeti suradnju sa njima - i sada smo tu. Nije lako imati klasu, nije jeftino, no tko god može priuštiti si naš savjet je SAMO FRIULCO!

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp