Suradnja

LIFEENERGY brand zdravijeg života započeo je svoje poslovanje skupa sa svim svojim postojećim kupcima (tko se sjeća zna točno o čemu pričamo). Želimo sada tu komponentu jako pojačati i proširiti. Želimo u tome biti NUMBER1 po prepoznatljivosti!

Sada vas trebamo više nego ikada!

Pokazalo se da neki trendovi i proizvodi aktualni na američkom ili australskom tržištu nisu na istoj razini vrijednosti kao na našem. Nije stoga dovoljno 'kopirati' trendove nego i prilagoditi iste za naše uvjete. Oduvijek smo osluškivali želje i potrebe kupaca, a sada je to već postalo MUST HAVE u poslovanju s klijentima.

Također voljeli bih smo znati što bih ste vi kao već postojeći i budući klijenti voljeli od LIFEENERGY-a. Imamo dosta ideja za viziju slijedećih 5 godina, htjeli bih smo započeti otvorenu komunikaciju o svemu. Znamo puno kvalitetnih ljudi sa različitim pristupima zdravlju, sportu, prehrani, duhovnosti i svi su oni za nas i naše pojam JEDNO i smatramo da možemo puno toga ZA-JEDNO doprinijeti.

Stoga krenimo sa prijedlozima 🙂

 1. Želite li neki proizvod kojeg nema na HR tržištu? Javite nam... mi smo u nabavi profesionalci 🙂
 2. Želite li neki proizvod koji već postoji na HR tržištu ali bih ste ga povoljnije? Ili drugačiji oblik plaćanja? Samo pišite, napraviti ćemo sve što možemo da pronađemo rješenje!
 3. Htjeli bih pretvoriti LIFEENERGY stranicu, facebook, instagram ili bilo koji drugi oblik medija i komunikacije u nešto novo? Trebate više recepata, trebate više videa, organiziranje prezentacija, članaka? Što god vam padne na pamet ili još bolje što god mislite da VI možete doprinijeti tomu, molimo vas, JAVITE nam!
 4. Vi imate projekat za koji mislite da LIFEENERGY u tome Vam može pomoći, da li donacijom ili win-win suradnjom - mi uistinu ne znamo za nemoguće. Obavezno se javite, popričamo i tko zna što sve može nastati iz dva kreativna svijeta.
 5. Želite prodavati naše proizvode u svojim trgovinama i istovremeno ih promovirati na internetu i biti plaćen za to?

Možda neki forum, glasovanja za ideje, interakcija na terenu - sve je to moguće i u planu već. Za sada koristite našu email adresu (uskoro i drugi modeli).

 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, Max. file size: 1 MB, Max. files: 10.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  PARTNERI i PREPORUKE

  Dr. Shulze Hrvatska

  Nadine strasti, by Nada Rocco


  Mama Veganka


  Svjesna prehrana by Renata Hajdarović


  Sokovi od pšeniće trave by Karolina


  Udruga Moj Medenjak


  Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
  ;
  WhatsApp