O nama


LifeEnergy brand nastao je 2006. godine sičušnim koracima sa preparatima za zdraviji život kao što su eterična ulja, spirulina i drugi dodaci prehrani. Vrlo brzo smo, kao istinski ljubitelji zdravije prehrane ali i povoljnije kupnje, proširili se, a kasnije i samo prešli na aparate kao blenderi i sokovnici. Elvis, začetnik brenda, sa svojim informatičkim umom konstantno je istraživajući svjetsko tržište i potrebe svojih kupaca, optimizirao ponudu te ponosno možemo reći da smo među prvima počeli nuditi kupcima proizvode sa velikim garancijama i kvalitetom za duplo manje cijene od postojećih na tržištu. Godine su prolazile i naš se asortiman samo razvijao i razvijao. Pratili smo najnovije trendove u kulinarstvu, kao i znanstveno-medicinska i nutricionistička istraživanja koja povezuju zdravlje i vitalnost s unosom namirnica. Uvijek smo željeli na tržištu ponuditi dugotrajna rješenja za brzu i efikasnu pripremu jela. Tako je većina od naše ponude upravo naš uvoz, naš brend, dok neke smo i sami razvijali, a na razvoju nekih upravo radimo.

Osim naše ponude malih kućanskih aparata za pripremu hrane, specijalizirali smo se i za ugostiteljstvo. Od nas se također mogu naručiti profesionalni sokovnici, blenderi ili aparati za kavu, s kojima možete pokrenuti startup business poput hostela, apartmana ili kampa. Za početnike nudimo posebno savjetovanje našeg tima sa preko 30 godina iskustva vođenja u ugostiteljstvu.

Prije svega želja nam je da spoznate važnost zdrave prehrane i preventivno svakodnevno konzumirate voće i povrće, te ostale zdravije namirnice. Ako ste, nažalost, već oboljeli, donosimo i rješenja koja će energizirati vaše tijelo, osnažiti ga i očistiti od toksina. Bez pritiska na probavu i opterećenja sustava.

Neki će od vas tražiti skupo, neki kvalitetno, neki što jeftinije. Mi u našoj ponudi imamo sve, i to sa srcem. To je sastojak koji ne možete dobiti svugdje. Naš tim je za vas pronašao učinkovite, izuzetno kvalitetne proizvode koji će vam podići kvalitetu života. Spojili smo našu volju da promijenimo vaše živote te ju pretočili u optimalnu ponudu koja je ispred vas.

Za konzultacije slobodno nam se javite i saznajte što vam uistinu treba.

Srdačno,

Vaš LifeEnergy Hrvatska

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp