Novosti iz naše ponude 09/2023



Rezime svih novosti i poboljšanja iz naše ponude u 2023. godini

Već preko 15 godina dizajniramo i usavršavamo LOHAS blender za kućne korisnike i barove. U tom periodu su dolazile razno razne boje i varijante, te smo ovog puta odlučili samo za modele u crvenoj i crnoj varijanti, sa 2200W motorom naravno ali i sa potpuno novom dodatnom malom posudom od samo 600 ml.

Posuda je stvarno mala i odlična za brzo napraviti samo jedan smoothie ili rjeđi namaz manjeg volumena ili brzo usitniti nešto suho!

Omogučili smo i nižu cijenu za spuštenu 3g garanciju za one koji žele još povoljnije kupiti super blender.

 

Dugo očekivani update našeg jedinstvenog proizvoda IonZone je dočekan i eksluzivno za EU tržište dolazi u 12V DC varijanti napajanja a to znači manje zraćenja dok radi i DODATNA mogućnost (uz adapter za auto upaljač) da ga ponesete na put i u autu, na brodu ili jahti ga koristite za sve što ste inaće navikli (kupite voće i vodu i na putu očistite).

Također možete dezinficirati i osvježiti tj ukloniti mirise potpuno u autu od recimo životinja na koje ste toliko navikli ih voziti 🙂

Instant Pot brend kućanskih aparata je izrazito popularan u svijetu i zato i jesmo krenuli sa njima u Hrvatskoj prije dvije godine. Pokušavamo konstantno pratiti nove modele u poboljšati našu uslugu te kao glavni distributer u Hrvatskoj povisili smo duljinu standardne garancije na 2 godine ali i dodali mogućnost povećanja garancije sa dodatne 2 godine na čak ukupno 4 godine garancije.

Uz to proširili smo ponudu sa nekoliko dodatnih modela Air Fryer pećnica, Instant Pot PRO Plus verziju pa čak i doveli najnoviji Instant Pot Duo Crisp Ultimate Lid koji sa jedinstvenim poklopcem omogućuje da imate sada i kuhalo i pećnicu u jednom uređaju

Instant® Vortex® Slim 06 Air Fryer
216,00 €
Instant® Vortex® VersaZone 09 Air Fryer
342,00 €

Instant Pot Duo Crisp Ultimate Lid 065
447,00 €

 

Pored Tajvanskih PurePro alkalizatora preuzeli smo i postojeći projekt sa KYK alkalizatorima i odmah proširili ponudu i na RE3 model (bivši RP3) pored postojećeg Generation II modela.

Vrhunski KYK iz Južne Koreje za sve one koji jednostavno žele najbolje od alkalizatora sada je dostupno sa podrškom, filterima i modelima zadnje generacije.

.

KYK Generation 2
1.200,00 €
KYK RP3 alkalizator
1.800,00 €
Pogledajte i AlkalnaVoda.com

Trajno spuštene cijene grupe proizvoda

Uz i dalje iznimnu kvalitetu i garanciju na sve ozonatore, kućne i profesionalne za prostore, ovlaživače i pročiščivaće zraka spustili smo trajno njihove cijene kako bi svako kućanstvo ili poslovni prostor mogao kao standardnu opremu imati po jedan od svega s obzirom da je sigurno važno imati dobru vodu, namirnice i zrak u prostoru u kojem živite i boravite.

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp