Usporedba destilatora vode

Kupnja destilatora vode može biti iznimno zamarajući proces ako se ne upustite u čisto jednostavne tehničke detalje koji su bitni kod samog destilatora. Kao prvo zagrijana voda i para ne bih smjeli biti u kontaktu u niti jednom trenutku sa plastikom ili aluminijem kao što je to slučaj kod nekih destilatora. Drugo, treba obratiti pažnju na garanciju, snagu grijača i vrijeme trajanja ciklusa destilacije te dodatnog pribora u paketu kao i cijene rezervnih dijelova.

Naša potraga

Daleke 2012 upoznati sa problemima visokih cijena Megahome destilatora, ali i problematike jedne renomirane tvrtke sa uvozom kineskog modela, imali smo dugu i zahtjevnu potragu za nižom cijenom destilatora ali zadržavanje kvalitete istog.

2013. pronašli smo odličnog dobavljača u Kini i u dogovoru sa njime dizajnirali ga na način da doslovno svaki dio koji je u kontaktu sa vodom je od nehrđajučeg čelika, te čak tada su i lopatice ventilatora bile aluminijske (čvršće) nego plastične koje je u to doba imao Megahome. Također na izlazu pare gdje se skupljala voda u to doba Megahome je imao plastične nosnice dok je naš model već krenuo sa modelom od inoksa. Na neki način Megahome je upravo zbog toga unaprijedio svoje modele i napravio staklene spremnike za filtere u nosnici i izbjegao kontakt sa plastikom.

Ohrabreni kvalitetom destilatora započeli smo aktivniju prodaju na US tržištu preko Amazona, te i nešto po Europi, pa evo i jedan komentar od Keung Man iz Nizozemske. To je čovjek koji je prije 15-ak godina prodao svoj unosan biznis prodaje aparata i hrane za sirovu prehranu u Nizozemskoj te organizirao potom i vrhunske čokoladne party-e bez alkohola isključivo za sirovojelce koji su postali iznimno popularni. On koji je isprobao mnoge mnoge destilatore za naš govori:

"this is the best water distiller i tried and i have tried many brands because i believe that drinking distilled water is essential to optimal health the water coming out this distiller is the best in terms of taste, 'feeling of softness' also the price is unbeatable for the quality you are getting (maximal stainless parts)"

Pogledajte njegov kratki osvrt na destilatore (na engleskom)

Danas, radi bogatije ponude, imamo i Megahome destilator - naravno kao i uvijek, uz naš moto, povoljnije od drugih!

Usporedba destilatora vode

Megahome destilator vode

Cijena 2.000 kn

Special Price 1.800 kn

Ušteda 200 kn (10%)

LIFENERGY Pro destilator

Cijena 1.360 kn

Special Price 1.224 kn

Ušteda 136 kn (10%)

Porijeklo Taiwan tj KINA KINA
Destilator vode Megahome LIFEENERGY
Cijena min 1800 kn min 1060
Kučište bijelo, obrušen nehrđajući čelik bijelo, obrušen nehrđajući čelik
Nosnica za filter Plastika, opcionalno staklo unutar SS304
Ventilator Plastika Aluminij
ljepši osjećaj i dizajn
konzistentniji protok zraka
Hladnjak Aluminij
prekriven sa SS304
Aluminij
prekriven sa SS304
Grijači podjednako grijanje
580W ispod lonca
podjednako grijanje
750W ispod lonca
Potrebno vrijeme ciklusa manja snaga duže vrijeme ciklusa
5,5 sati = 3,19 kw po ciklusu
veća snaga manje vrijeme ciklusa
4 sata = 3 kw po ciklusu
Posuda staklo - 4 litre staklo - 4 litre
Držač posude Plastika - učrvrščena inoxom Plastika - učrvrščena inoxom
Kapica za sakupljanje vode Staklo INOX
za tople kapljice
Poklopac za otvor posude prilikom pohrane Nema INOX
Osigurač Termalni prekidač i osigurač preko 106C Termalni prekidač i osigurač preko 106C
Dodatno zadovoljstvo Osjećaj? GARANCIJA NAJPOVOLJNIJE KUPNJE

Na trištu postoje i skuplji destilatori? U čemu je kvaka?

S obzirom da u ovakvom tipu proizvoda po nama se može mjeriti jedino dijelovi, garancija i cijena - možemo samo reći, ako je nešto skuplje ne mora značiti da je i bolje! U ovom slučaju je razlika samo u pričanju priča i onoga što vi na kraju plaćate. LIFENERGY je otvorio svoja vrata sa povoljnim kvalitetnim uređajima ZBOG VAS. I tu je jedina kvaka...

Manje slabiji grijači, dulje vrijeme trajanja ali kao bolja temperatura vode?

Voda koja izađe iz našeg destilatora pitka je već za 5 minuta jer voda na izlazu je tek par stupnjeva iznad sobne temperature. Ponovo lijepa i neistinita priča da se skrene sa pravih tinih tema (a to je cijena). Slabiji grijači u destilatorima postoje radi smanjenja rizika proizvođača. Na štetu korisnika jer oni sada TROŠE VIŠE struje za DULJE ČEKANJE na istu količinu destilirane vode. Sa LIFEENERGY destilatorom možete tokom dana raditi više vode za manje novaca, a sve to uz garantiranu sigurnost i do 6 godina.

Za koji destilator da se odlučim na kraju?

Ako volite plaćati više sa Megahome destilatorom ne možete pogiješiti (iako naravno kao i svaki uređaj ima boljke). LIFEENERGY je tu za one koji razmišljaju i žele platiti manje. Uz našu već dovoljno isprobanu servisnu podršku, garancije i do 6 godina, te dostupnosti i pristupnost osoblja na mobitele, helpdesku, emailu, servis u Črnkovcu - imamo dovoljno pravo reći da SMO SVI TU ZA VAS te da kupnjom bilo kojeg uređaja na LIFEENERGY postajete naš doživotni partner.

Slobodno se odlučite za povoljniju kupnju na obostrano zadovoljstvo!

WhatsApp