Usporedba destilatora vode

Kupnja destilatora vode može biti iznimno zamarajući proces ako se ne upustite u čisto jednostavne tehničke detalje koji su bitni kod samog destilatora. Kao prvo zagrijana voda i para ne bih smjeli biti u kontaktu u niti jednom trenutku sa plastikom ili aluminijem kao što je to slučaj kod nekih destilatora. Drugo, treba obratiti pažnju na garanciju, snagu grijača i vrijeme trajanja ciklusa destilacije te dodatnog pribora u paketu kao i cijene rezervnih dijelova.

Neke druge tvrtke su na našem tržištu prodavale stare kineske destilatore još davne 2012. Te destilatore imali smo prilike i mi uživo vidjeti i koristiti i upoznati smo sa kompletnom povijesti i pričom oko istih.

Naša potraga

Imali smo prilike već prodavati naš destilator i po Europi, pa tako između ostalih i Keung Man. To je čovjek koji je prije 10 godina prodao svoj unosan biznis prodaje aparata i hrane za sirovu prehranu u Nizozemskoj te organizirao potom i vrhunske čokoladne party-e bez alkohola isključivo za sirovojelce koji su postali iznimno popularni. On koji je isprobao mnoge mnoge destilatore za naš govori:

"this is the best water distiller i tried and i have tried many brands because i believe that drinking distilled water is essential to optimal health the water coming out this distiller is the best in terms of taste, 'feeling of softness' also the price is unbeatable for the quality you are getting (maximal stainless parts)"

Pogledajte njegov kratki osvrt na destilatore (na engleskom)

Kroz godine potaknuli smo (da ne kažemo i priislili) i druge puno renomiranije tvrtke i proizvođače da zamijene plastične nosnice u barem staklene, da dodaju razne dijelove za esencijalna ulja ili destilaciju vina, ali ono što nisu uspjeli - smanjiti cijenu koju i dalje plaćaju krajnji kupci. Pogledajte što mi mislimo kako treba uspoređivati proizvode:

Usporedba destilatora vode

LIFENERGY Pro kućni destilator
1.180 kn
Porijeklo Taiwan tj KINA KINA
Destilator vode Česti modeli LIFEENERGY SS model
Cijena i do preko 2000 kn 1260 kn + 600 kn (za 6 godina garancije)
Kučište razno Vrhunski obrušen nehrđajući čelik
Nosnica za filter Plastika, opcionalno staklo unutar SS304
Ventilator Plastika Aluminij
ljepši osjećaj i dizajn
konzistentniji protok zraka
Hladnjak Aluminij
prekriven sa SS304
Aluminij
prekriven sa SS304
Grijači podjednako grijanje
580W ispod lonca
podjednako grijanje
750W ispod lonca
Potrebno vrijeme ciklusa manja snaga duže vrijeme ciklusa
5,5 sati = 3,19 kw po ciklusu
veća snaga manje vrijeme ciklusa
4 sata = 3 kw po ciklusu
Posuda uglavnom staklo - 4 litre Staklo bez žive - 4 litre
Držač posude Plastika Plastika - učrvrščena inoxom
Gornji dio posude Plastika INOX
i dalje lako otvaranje i čišćenje
Kapica za sakupljanje vode Staklo INOX
za tople kapljice
Poklopac za otvor posude prilikom pohrane Nema INOX
Osigurač Termalni prekidač i osigurač preko 160C Termalni prekidač i osigurač preko 160C
Dodatno zadovoljstvo Osjećaj? GARANCIJA NAJPOVOLJNIJE KUPNJE

Na trištu postoje i skuplji destilatori? U čemu je kvaka?

S obzirom da u ovakvom tipu proizvoda po nama se može mjeriti jedino dijelovi, garancija i cijena - možemo samo reći, ako je nešto skuplje ne mora značiti da je i bolje! U ovom slučaju je razlika samo u pričanju priča i onoga što vi na kraju plaćate. LIFENERGY je otvorio svoja vrata sa povoljnim kvalitetnim uređajima ZBOG VAS. I tu je jedina kvaka...

Manje slabiji grijači, dulje vrijeme trajanja ali kao bolja temperatura vode?

Voda koja izađe iz našeg destilatora pitka je već za 5 minuta jer voda na izlazu je tek par stupnjeva iznad sobne temperature. Ponovo lijepa i neistinita priča da se skrene sa pravih tinih tema (a to je cijena). Slabiji grijači u destilatorima postoje radi smanjenja rizika proizvođača. Na štetu korisnika jer oni sada TROŠE VIŠE struje za DULJE ČEKANJE na istu količinu destilirane vode. Sa LIFEENERGY destilatorom možete tokom dana raditi više vode za manje novaca, a sve to uz garantiranu sigurnost i do 6 godina.

Za koji destilator da se odlučim na kraju?

Ako volite plaćati više birajte upravo to. LIFEENERGY je tu za one koji razmišljaju i žele platiti manje.
Uz našu već dovoljno isprobanu servisnu podršku, garancije i do 6 godina, te dostupnosti i pristupnost osoblja na mobitele, helpdesku, emailu, uredu u Zaprešiću, servis u Črnkovcu - imamo dovoljno pravo reći da SMO SVI TU ZA VAS te da kupnjom bilo kojeg uređaja na LIFEENERGY postajete naš doživotni partner. Slobodno odlučite povoljniju kupnju za vas na obostrano zadovoljstvo!