Suradnja

LIFEENERGY brand zdravijeg života započeo je svoje poslovanje skupa sa svim svojim postojećim kupcima (tko se sjeća zna točno o čemu pričamo). Želimo sada tu komponentu jako pojačati i proširiti. Želimo u tome biti NUMBER1 po prepoznatljivosti!

Pokazalo se da neki trendovi i proizvodi aktualni na američkom ili australskom tržištu nisu na istoj razini vrijednosti kao na našem. Nije stoga dovoljno 'kopirati' trendove nego i prilagoditi iste za naše uvjete. Oduvijek smo osluškivali želje i potrebe kupaca, a sada je to već postalo MUST HAVE u poslovanju s klijentima.

Također voljeli bih smo znati što bih ste vi kao već postojeći i budući klijenti voljeli od LIFEENERGY-a. Imamo dosta ideja za viziju slijedećih 5 godina, htjeli bih smo započeti otvorenu komunikaciju o svemu. Znamo puno kvalitetnih ljudi sa različitim pristupima zdravlju, sportu, prehrani, duhovnosti i svi su oni za nas i naše pojam JEDNO i smatramo da možemo puno toga ZA-JEDNO doprinijeti.

  1. Želite li neki proizvod kojeg nema na HR tržištu? Javite nam... mi smo u nabavi profesionalci 🙂
  2. Želite li neki proizvod koji već postoji na HR tržištu ali bih ste ga povoljnije? Ili drugačiji oblik plaćanja? Samo pišite, napraviti ćemo sve što možemo da pronađemo rješenje!
  3. Htjeli bih pretvoriti LIFEENERGY stranicu, facebook, instagram ili bilo koji drugi oblik medija i komunikacije u nešto novo? Trebate više recepata, trebate više videa, organiziranje prezentacija, članaka? Što god vam padne na pamet ili još bolje što god mislite da VI možete doprinijeti tomu, molimo vas, JAVITE nam!
  4. Vi imate projekat za koji mislite da LIFEENERGY u tome Vam može pomoći, da li donacijom ili win-win suradnjom - mi uistinu ne znamo za nemoguće. Obavezno se javite, popričamo i tko zna što sve može nastati iz dva kreativna svijeta.
  5. Želite prodavati naše proizvode u svojim trgovinama i istovremeno ih promovirati na internetu i biti plaćen za to?

Želite li postati lifeenergy suradnici?

Fill out my online form

PARTNERI i PREPORUKE

Dr. Shulze Hrvatska

Nadine strasti, by Nada Rocco


Mama Veganka


Svjesna prehrana by Renata Hajdarović


Sokovi od pšeniće trave by Karolina


Udruga Moj Medenjak


Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp