Vulcanus sous vide meso



Visoko kvalitetni unaprijed pripremljeni komadi mesa kuhano sous vide tehnologijom sa prirodnim začinima, bez dodatnih konzervansa, aditiva i nitrata.

Vakumirano stoji u hladnjaku i do 45 dana, spremno za otvaranje, dodatnu obradu začinima po želji i završnu termičku obradu u pečnici, na tavi, na roštilju ili čak sa brenerom (pištoljem na vruči zrak) čak i za 3 minute!

ZA KUĆNE KORISNIKE

za zaposlene ljude koji žele pečeno u roku 5 minuta

za sočno i ukusno meso koje radi kraće pripreme ne izgubi na težini i ne zapeče se

za iznenađujuća jela gostima kada dođu iznenadno

ZA UGOSTITELJE

štednja radne snage i vremena pripreme

štednja energije

duži rok trajanja namirnica

minimalni gubitci na težini

veći prometi, manji gubici = veći profit

Vulcanus ponuda mesa SousVide
Pileći file 1kg. 16 €vakumirano, termički obrađeno
Pileća krilca 1kg. 9 €vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano
Pileći batak BK 1kg. 13 €vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano
Svinjska rebarca 1kg. 16 €vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano
Svinjska porchetta 1kg. 17 €vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano
Pulled pork - trgana svinjetina 1kg. 17 €vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano
Ramstek PREMIUM 1kg. 37 €vakumirano, termički obrađeno
Rib-eye PREMIUM 1kg. 44 €vakumirano, termički obrađeno
Biftek PREMIUM 1kg. 68 €vakumirano, termički obrađeno, porcionirano

Za narudžbe javite nam se na [email protected] Organiziramo prikup u Zagrebu ili dostavu na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

Što je to sous-vide metoda?

Sous – Vide (iz francuskog jezika “u vakumu”) je metoda kuhanja pri kojoj se meso priprema u vakumskoj ambalaži utopljeno u vodu s kontroliranom temperaturom ispod točke vrenja. Kuhanje tada traje i nekoliko sati što rezultira očuvanjem prirodnog okusa, sočnosti i teksture mesa, te ograničava gubitak važnih hranjivih tvari koje gubimo tijekom standarnog kuhanja na visokoj temperaturi.

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp