Objavljeno u
lifeenergy.Visoko kvalitetni unaprijed pripremljeni komadi mesa kuhano sous vide tehnologijom sa prirodnim začinima, bez dodatnih konzervansa, aditiva i nitrata.
Vakumirano stoji u hladnjaku i do 45 dana, spremno za otvaranje, dodatnu obradu začinima po želji i završnu termičku obradu u pečnici, na tavi, na roštilju ili čak sa brenerom (pištoljem na vruči zrak) čak i za 3 minute!
ZA KUĆNE KORISNIKE
za zaposlene ljude koji žele pečeno u roku 5 minuta
za sočno i ukusno meso koje radi kraće pripreme ne izgubi na težini i ne zapeče se
za iznenađujuća jela gostima kada dođu iznenadno
ZA UGOSTITELJE
štednja radne snage i vremena pripreme
štednja energije
duži rok trajanja namirnica
minimalni gubitci na težini
veći prometi, manji gubici = veći profit

Pileći file 1kg. | 16 € | vakumirano, termički obrađeno |
Pileća krilca 1kg. | 9 € | vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano |
Pileći batak BK 1kg. | 13 € | vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano |
Svinjska rebarca 1kg. | 16 € | vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano |
Svinjska porchetta 1kg. | 17 € | vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano |
Pulled pork - trgana svinjetina 1kg. | 17 € | vakumirano, termički obrađeno, srednje marinirano |
Ramstek PREMIUM 1kg. | 37 € | vakumirano, termički obrađeno |
Rib-eye PREMIUM 1kg. | 44 € | vakumirano, termički obrađeno |
Biftek PREMIUM 1kg. | 68 € | vakumirano, termički obrađeno, porcionirano |
Za narudžbe javite nam se na [email protected]. Organiziramo prikup u Zagrebu ili dostavu na bilo koju adresu u Hrvatskoj.
Što je to sous-vide metoda?
Sous – Vide (iz francuskog jezika “u vakumu”) je metoda kuhanja pri kojoj se meso priprema u vakumskoj ambalaži utopljeno u vodu s kontroliranom temperaturom ispod točke vrenja. Kuhanje tada traje i nekoliko sati što rezultira očuvanjem prirodnog okusa, sočnosti i teksture mesa, te ograničava gubitak važnih hranjivih tvari koje gubimo tijekom standarnog kuhanja na visokoj temperaturi.