LIFEENERGY u zajedništu protiv COVID-19U ovim milosnim vremenima za sve nas pozvani smo na zbližavanje i odgovorno djelovanje u svim sferama društva u kojem živimo.

Do sada smo uvijek na našim mobitelima svim kupcima i pozivateljima spremno savjetovali i preporučivali sve što znamo iz našeg iskustva i iskustva ostalih kupaca ne samo radi kupovine naših uređaja nego i općenito o zdravlju i 'životnoj energiji'.

No vrijeme je da pokušamo pomoći i više. Spremni smo omogučiti svim oštećenima trenutnom situacijom, da li zaraženima koronavirusom ili onima koji su ostali bez posla, pogođenima potresom ili jednostavno samima i potrebitima - nazovite nas i pokušati ćemo pomoći koliko god možemo. Da li sa popustima na aparate, odgode na plaćanja, dodatne poklone ili financijske ili druge fizičke potpore. Javite se!

Također spremni smo brzo reagirati na sve eventualne potrebe za novim proizvodima koji omogućuju učinkovitiju pomoć u dezinfekciji prostora ili pomažu prilikom zaraze. Na taj način već smo naručili vrlo profesionalne i učinkovite aparate za generiranje ozona prostora i do 100m2 te također upravo u pripremi su i efektivni pročišćivači zraka sa 4 ugrađena različita filtera, UV lampom za dezinfekciju, generatorom aniona za svjež zrak i ovlaživačem zraka - sve u jednom. Za sve druge proizvode potrebne javite nam...

Bez panike, sa mirom, nadom i vjerom u duhu zajedništva sa našim Gospodinom.

Vaš lifeenergy

p.s. počeli smo uređivati i pisati i VODIČ ZA DEZINFEKCIJU ZRAKA I VODE

Budi COOL i komentiraj
WhatsApp