Grupne kupovine i rezervacije

Trudimo se uistinu nuditi ono što drugi ne nude. I povoljnije i kvalitetnije i pristupačnije. Stalno razmišljamo kako i na koji način približiti čim više većini kupaca u Hrvatskoj.

REZERVACIJA

Želimo objasniti otkud, zašto i kako model rezervacije u našoj ponudi.

Još davne 2010, kada smo pokretali uvoz povoljnijih blendera i sokovnika, a kojih na tržištu još nije bilo prisutno, pokrenuli smo plan nabave istih i ponudili mogućnost da potencijalni kupci sudjeluju sa nama u nabavi. Ponudili smo 50, 40 ili 30 % popusta na proizvode ovisno u kojem trenutku su naručivali i uplačivali novce unaprijed, tj, koliko dugo su morali čekati na isporuku. Na taj način smo pravedno raspodijelili 'nagradu' u obliku popusta za povjerenje i strplljivost.

Iz tog razloga svanula je ideja na 'lifeenergy way' pristupa kupcima. S tim modelom uspješno smo završili barem 10-ak velikih narudžbi uređaja i SVAKU isporučili uglavnom na vrijeme, a kada se nešto desilo što nije bilo u našoj kontroli, dali smo dodatne nagrade za strpljivost i svi su uvijek bili zadovoljni (ako ste jedan od takvih molimo vas pošaljite nam na email komentar i dozvolu da objavimo na stranici).

Od tada, poučeni vrlo dobrim iskustvima takvog rada, višestruko smo slične modele činili i sa proizvodima koje prodajemo već duži niz godina. Zašto? Ponekad jednostavno ne uspijemo predvidjeti stanje naših zaliha, te naručimo novu količinu prekasno. I dok ta roba putuje do nas, u međuvremenu omogučimo kupcima da istu naruče, uplate i čekaju isporuku. Upravo kao i na početku. Kažemo da je kupac rezervirao svoj primjerak sa nagradom od barem 20 ili više % popusta, a naravno radi povjerenja u nas i čekanja na isporuku.

Želimo istaknuti da do sada nikada nismo zakasnili sa isporukama duže od tjedan, dva. Niti smo dozvolili da ijedan kupac ne dobije svoj proizvod u svih prošlih godina takvog poslovanja.

Također, bitno je naglasiti da svatko tko naruči i uplati novce unaprijed može u svakom trenutku 'otkazati' svoju rezervaciju čime dobija svoj novac natrag i gubi pravo na popust koji je dobio u trenutku naručivanja.

Grupna kupovina

Odnedavno, istim motivom, započeli smo sa grupnim kupovinama. Omogučili smo na nekim uređajima, u određenim intervalima ili stalno, da kupovinom određenog broja uređaja dobija se DOBAAAR popust. No, znajući da kupac sam doslovno NE TREBA veću količinu i nije mu lako organizirati prodaju istih svojim bližnjima, evo ove inicijative.

Kako volimo učiti matematiku? Primjerima je najlakše! Stoga evo primjer...

Evo, prodajemo neki novi aparat i testiramo tržište, te nudimo ga za 50% popusta od preporučene cijene uz kupljenih 5 komada.

  • Da li je netko spreman kupiti 5 komada i prodavati ih svojim bližnjima?
  • Ili možda još bolje spreman je organizirati svoje bližnje i SVIMA omogučiti tu cijenu bez da zaradi osim zadovoljstva što je to omogučio im?

Ako jest taj ne treba ovu inicijativu 🙂 dovoljan je sam sebi (svaka čast hrabrima).

Ova forma je za one koji ovo gore ne mogu. Zato, pojaviš se tu, želiš aparat za 50% manju cijenu, ali ne možeš kupiti 5 komada. Pošalješ svoje podatke i upišeš za koji proizvod čekaš grupnu kupovinu te čekaš daljnju 4-oricu!!! Kada nam se jave ostali, zovemo svakog ponaosob i organiziramo narudžbe, plaćanja i dostave pojedinačno svakom.

Jednostavno kao i sva ostala matematika 🙂 Zato prijavi se...

Prijavi se na listu čekanja za zajedničku grupnu kupovinu, čekaj i pozovi i ostale i pripremi se da nazovemo kada pokrenemo akciju u realizaciju!!!

  • Na koji proizvod se prijavljuješ za čekanje za grupnu kupovinu ili na rezervaciji?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Za grupnu organizaciju možeš koristiti i našu Facebook grupu

 

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp