ZELENA - nova trgovina prirodne hrane u PuliLokalno i ekološko u 'ZELENOJ', novoj trgovini prirodne hrane u Puli.

Sirova hrana, zeleni kašasti sokovi, zdravi smoothie, povrće od lokalnih proizvođača sa EKO certifikatima, više nije nešto što se može konzumirati samo u velikim sredinama. Sve je više turista ali i građana koji teže ka zdravom i ekološkom načinu prehrane.

Dvoje zaljubljenika u takav stil života, Marijana Nataša Martinčić i Igor Bratović u centru Pule u Smareglijinoj ulici otvorili su malu zelenu trgovinu i manufakturu logičnog naziva 'ZELENA'.

Svojevrsna je to tržnica u malom jer se u njoj može kupiti i čičoka, loboda, luk i jabuke od lokalnih EKO proizvođača, ali i domača EKO nrašna i žitarice poput heljde, pira, kukuruza te i raznih egzotičnih začina i dodataka.

LIFEENERGY i ZELENA prepoznali su zajedničku misiju i zajedno šire svijest o zdravijem načinu prehrane te u tim prostorijama organiziraju predavanja, savjete i razne događaje.

ZELENA u svojoj ponudi će pripremati i svježe prešane hladne zelene sokove te sirove salate te pozivamo sve posjetitelje i kupce u Puli i okolici da posjete naše suradnike, podrže ih u njihovom radu te dakako isprobaju sve u ponudi, natovare svoje košarice i pritom isprobaju i LIFEENERGY aparate.

ZELENA je dobila zeleno svjetlo! Sretno!

Budi COOL i komentiraj