Postovi na sokovima od voća i povrća

Ukratko – postovi na sokovima od voća i povrća su bazično jedino rješenje za skoro sve zdravstvene, emocionalne, psihičke probleme…

Zašto post?

Zato što živimo u modernom društvu u kojem smo stekli jako ružne navike prema svom tijelu. Jedemo kupljenu procesuiranu hranu, već obrađenu kemijski, zraćenjima, temperaturno sa dodanim konzervansima, umjetnim aromama, bojama. Kuhamo kupovne namirnice i zapravo unosimo pretjerano previše kalorija a krećemo se sve manje.

Post je samo svjestan čin vraćanja kontrole nad svojim tijelom.

Zašto voće i povrće?

Iskonski prirodna hrana koja raste iz obične klice pod utjecajem enzima i sunčevih zraka originalno je najhranjivija. Ima sve potrebno svim bićima na planeti.

Ne treba raditi promjene u prehrani zabranjujući si određene stvari, koliko je ugodnije dodati puno povrća i voća u istu. Sirovog!. Ako ne drugačije onda barem u sokovima i dodatno za vrijeme samog posta. Vremenom i vaši okusi se mijenjaju a time i želje te emocionalne vezanosti za hranu te postaje sve lakše ne jesti više ono što ‘nije dobro’ za vas.

Zašto sokovi?

Zato što post na sokovima i dalje omogućuje da čovjek unosi sve enzime i nutritijente tj ‘jede’ veliku količinu hranjivih namirnica koju je lakše za probaviti i apsorbirati u tijelu kroz sokove.

Da li je moguće?

Naravno. Svakom. Treba probati. I dokle ide ide…

Pogledajte film o liku koji je sa 140 kg u samo 60 dana došao do 80 kg i nakon toga ostao na drugačijoj prehrani, poletan i zdrav, riješivši se tableta za bolest kože i svraba koje je do tada pio.