40% off

Više slika

  • UV Magic Lamp
  • UV Magic Lamp

UV Magic Lamp

na zalihama

SKU:MF33

Prvi ocijeni ovaj proizvod

Cijena 950 kn

Special Price 570 kn

Ušteda 380 kn (40%)

Inovativna UV-C lampa potpuno zaštićena unutarnjim premazom od titanijum-dioksida i opremljena snažnim i tihim ventilatorom za cjelodnevnu sterilizaciju bilo kojeg prostora

dezinfekcija i sterilizacija za prostore do 20 m²

prijenosna i bez žica

siguran i nečujan non-stop rad u bilo kojem prostoru

UV magic lamp

STERILIZACIJA

UV-C ultraljubičaste zrake uništavaju i mijenjaju DNA strukturu mikroorganizama. UV MAGIC LAMP ima ugrađen ventilator za uvlačenje zraka iz prostora i izbacivanje očišćenog zraka nakon prolaska pored visoko naponskog generatora kratkih UV zraka valne duljine 253.7 nm idealne za brzo i efektivno ubijanje svih virusa i bakterija.

ZA GEEKOVE: živa visoke čistoće dodana u Vakuumska kvarcna cijev presvučena sa visoko kvalitetnom živom priključena između dvije elektrode 220V napona stvara moćnih 80% - 90% ultraljubičastog zračenja.

UPOTREBA U MEDICINI: UV-C sterilizacijski učinak primjenjuje se u svijetu preko 100 godina za ubijanje 99,9% svih bakterija i virusa na površinama, prostorima, vodi i zraku.Mnoge bolnice koriste UV-C lampe za dezinfekciju soba, opreme, vodenih spremnika itd...

POTPUNA ZAŠTITA

UV MAGIC LAMP je dizajnirana za primjenu u prostoru i istovremenu zaštitu ljudi jer je potpuno zatvorena UV zaštitnim pokrovom iznutra presvučenim premazom od titanijum-dioksida. Ne postoji mogućnost curenja niti jedne zrake izvan tog zaštitnog pokrova. Zbog toga UV MAGIC LAMP se može koristiti u svim zatvorenim životnim i poslovnim prostorima..

PRIJENOSNA

Vrlo efikasna ali ipak mala i prijenosna. Bez upotrebe ikakvih žica samo utaknite je u bilo koju utičnicu gdje god želite i preselite je u drugu prostoriju kada god želite. Ispunjava sve želje, zato se i zove MAGIC.

TIHA

UV MAGIC LAMP koristi snažan ali tih ventilator za kontantno uvlačenje zraka iz prostora i njenu sterilizaciju. Ne morate se brinuti oko virusa i bakteriju čak i dok spavate u toj prostoriji.

EFIKASNA

UV MAGIC LAMP dokazano uništava bakterije i viruse preko 90% u samo 1 sat unutar 3 m² prostora. Za veće prostore kao npr 10 m² potrebno je minimalno 2 sata neprekidnog rada.

 

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Kina
Dostava iz Hrvatska
Boja Srebrna
Garancija 3 godine
Poslovna garancija 3 godine
Tehnički detalji

UV MAGIC LAMP tests bacteria and viruses UV MAGIC LAMP tests bacteria and viruses

  • Nominalna snaga: 4,5 W
  • UV-C valna duljina lampe: 253.7 nm
  • UV-C životni vijek lampe: 6 - 8 mjeseci svakodnevnog korištenja
  • Težina uređaja: 240 g
  • Dimenzije uređaja: 186 * 82 * 65 mm
  • Težina pakiranja: 400 g
  • Dimenzije pakiranja: 130 * 85 * 220 mm

Pitanja?

U čemu je razlika vaše UV LAMPE od ROVUS pročišćivača zraka?
Naš proizvod ima jači ventilator i posebno dizajnirano kučište presvučeno unutarnjim premazom od titanijum-dioksida što omogućuje puno efikasnije 'uvlačenje' zraka i primjenu unutarnje snažnije UV-C lampe te zbog toga možete dezinficirati prostore i do 20 m2 konstantnim tihim radom. Uz to na uvid dajemo i sve testove kojim dokazujemo upravo te tvrdnje.
Da li je odgovor pomogao i koliko?

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: UV Magic Lamp

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
WhatsApp