Više slika

PITEBA ručna preša za ulje

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:PTB

Prvi ocijeni ovaj proizvod

990 kn

131.4 EUR

Nizozemska PITEBA ručna preša za hladno prešano ulje kod kuće

Koristite PITEBA prešu za izradu:

  1. ulje od bilo kojih sjemenki
  2. maslinovo ulje (potreban dodatak)
  3. pasta od maslina (potreban dodatak)
  4. maslac od kikirikija
  5. mljevenje kave (potreban dodatak)
  6. ulje avokada
  7. palmino ulje (potreban dodatak)
PITEBA ručna preša za ulje

Originalni PITEBA dizajn.- ručno rađeni nizozemski proizvod

Svi materijali u kontaktu sa hranom su izrađeni od food-grade materijala.

Kontinuirano procesuiranje hladno prešanih ulja i do 5 kilograma raznih sjemenki na sat. Najefektniji je prilikom ekstrakcije ulja iz sjemenki li orašastih plodova koji sadrže barem 25% ulja u svom sastavu na razini vlage iznad 8%. Za namještanje izlaza ulja sadrži nastavak za kontrolu izlaza pulpe na osnovu razine vlage namirnica

Jednostavno najbolja kompaktna ručna preša za ulje

  • Unikatan PITEBA dizajn
  • Pogodan za sve sjemenke i orašasto sa puno ulja
  • Čvrst i stabilan uređaj
  • Dugotrajan materijal
  • Rezervni dijelovi osigurani
  • Jednostavno sastavljanje i korištenje
  • Nastavci za maslinovo ulje i jednostavno nadopunjavanje
 

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Nizozemska
Dostava iz Hrvatska
Boja Crvena
Garancija 5 godina
Tehnički detalji
  • Originalni PITEBA dizajn.- ručno rađeni nizozemski proizvod
  • Ručni uređaj
  • Materijal: željezo i brušeno željezo
  • Foodsafe EC regulacija 1935/2004
  • Univerzalno za sve vrste namirnica preko 25% udjela ulja
  • Kontinuirani rad.
  • sadrži nastavak za kontrolu izlaza pulpe na osnovu razine vlage namirnica
  • Procesuira i do 5 kg raznih sjemenki na sat
  • Priručnik i asistencija
  • Dimenzije: 130 x 600 x 200 mm
  • Težina: 2,3 kg
PITEBA ručna preša za ulje

Pitanja?

Da li se treba vaditi koštica iz msline?
Za izradu paste ili ulja iz masline potrebno je uzeti i D2 nastavak i tada nije potrebno vaditi koštice iz maslina.
Da li je odgovor pomogao i koliko?
Što je sve potrebno za izradu maslinovog ulja?
Postoje stare sorte malsina koje imaju veću košticu i manje mesa i novije sorte (oblice) koje imaju više mesa. Za obje sorte potrebno je obavezno imati D2 nastavak a poželjno je i uzeti easy fill set za jednostavnije ubacivanje maslina. Također za noviju sortu maslina na izlazu se dobije pasta iz koje e potrebno iscijediti ulje sa dodatnim uređajem - preša za ulje iz paste koju također imate u našoj ponudi. Inaće iz starih sorta maslina može se odmah dobiti ulje iz ručne preše ali se masline i sama preša trebaju ugrijati na barem 30 stupnjeva prethodno.
Da li je odgovor pomogao i koliko?

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: PITEBA ručna preša za ulje

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp