Više slika

PITEBA ručna preša za ulje

na zalihama

SKU:PTB

Prvi ocijeni ovaj proizvod

890 kn
Nizozemska PITEBA ručna preša za hladno prešano ulje kod kuće

Koristite PITEBA prešu za izradu:

  1. maslinovo ulje
  2. pasta od maslina
  3. maslac od kikirikija
  4. mljevenje kave
  5. ulje avokada
  6. palmino ulje
PITEBA ručna preša za ulje

Originalni PITEBA dizajn.- ručno rađeni nizozemski proizvod

Svi materijali u kontaktu sa hranom su izrađeni od food-grade materijala.

Kontinuirano procesuiranje hladno prešanih ulja i do 5 kilograma raznih sjemenki na sat. Najefektniji je prilikom ekstrakcije ulja iz sjemenki li orašastih plodova koji sadrže barem 25% ulja u svom sastavu na razini vlage iznad 8%. Za namještanje izlaza ulja sadrži nastavak za kontrolu izlaza pulpe na osnovu razine vlage namirnica

Jednostavno najbolja kompaktna ručna preša za ulje

  • Unikatan PITEBA dizajn
  • Pogodan za sve sjemenke i orašasto sa puno ulja
  • Čvrst i stabilan uređaj
  • Dugotrajan materijal
  • Rezervni dijelovi osigurani
  • Jednostavno sastavljanje i korištenje
  • Nastavci za maslinovo ulje i jednostavno nadopunjavanje
 

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Nizozemska
Dostava iz Hrvatska
Boja Crvena
Garancija 5 godina
Tehnički detalji
  • Originalni PITEBA dizajn.- ručno rađeni nizozemski proizvod
  • Ručni uređaj
  • Materijal: željezo i brušeno željezo
  • Foodsafe EC regulacija 1935/2004
  • Univerzalno za sve vrste namirnica preko 25% udjela ulja
  • Kontinuirani rad.
  • sadrži nastavak za kontrolu izlaza pulpe na osnovu razine vlage namirnica
  • Procesuira i do 5 kg raznih sjemenki na sat
  • Priručnik i asistencija
  • Dimenzije: 130 x 600 x 200 mm
  • Težina: 2,3 kg
PITEBA ručna preša za ulje

Pitanja?

Da li se treba vaditi koštica iz msline?
Za izradu paste ili ulja iz masline potrebno je uzeti i D2 nastavak i tada nije potrebno vaditi koštice iz maslina.
Da li je odgovor pomogao i koliko?
Što je sve potrebno za izradu maslinovog ulja?
Postoje stare sorte malsina koje imaju veću košticu i manje mesa i novije sorte (oblice) koje imaju više mesa. Za obje sorte potrebno je obavezno imati D2 nastavak a poželjno je i uzeti easy fill set za jednostavnije ubacivanje maslina. Također za noviju sortu maslina na izlazu se dobije pasta iz koje e potrebno iscijediti ulje sa dodatnim uređajem - preša za ulje iz paste koju također imate u našoj ponudi. Inaće iz starih sorta maslina može se odmah dobiti ulje iz ručne preše ali se masline i sama preša trebaju ugrijati na barem 30 stupnjeva prethodno.
Da li je odgovor pomogao i koliko?

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: PITEBA ručna preša za ulje

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
WhatsApp