New

Više slika

SAHARA sklopivi dehidrator - inoks mrežice

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:BT008501

Prvi ocijeni ovaj proizvod

3.400 kn

451.26 EUR

Sahara™ je jedini dehidrator hrane na svijetu koji se sklapa na 1/3 svoje veličine radi lakše pohrane i nošenja. No i dalje ima nevjerojatne prednosti kao 1 m2 prostor za sušenje, digitalno kontrolirani dvostruki grijači od 750 W te tihi i visokoučinkoviti cirkulirajući protok filtriranog zraka
Kupon za novog kupca
NOVI5POSTO
 • Temperatura: 30-74º C
 • Vrijeme: 15 min – 99 sati (Timer 1 i Timer 2 svaki)

Sahara sklopivi dehidrator je idealna kombinacija učinkovitosti i praktičnosti za sušenje i čuvanje vaše omiljene hrane. Kombinirajući dugu povijest dehidriranja hrane sa sklopivim kućištem, optimiziranim zagrijavanjem i protokom zraka, te modernim dizajnom, ovaj uređaj je jedan od najboljih način dehidriranja hrane i pohrane i prenošenja samog dehidratora.

Sahara sklopivi dehidrator ima 7 polica od nehrđajučeg čelikapovršinu za sušenje od ukupno od 1m2, a kada ga ne koristite u trenu se može sklopiti na 1/3 svoje veličine kako bi ga mogli pospremiti.  i lakše prenositi na svoja omiljena mjesta boravka kao na primjer vikendice ili more. Staklena vrata za jednostavni nadzor procesa sušenja.

Sistem sa dva grijača ukupne snage 750W omogućuje brzo sušenje vlažnijih namirnica, a kako se smanjuje količina vlage u njima automatski se prebaci na nižu temperaturu za optimalniju učinkovitost dehidriranja smanjenom potrošnjom energije.
Kružni protok zraka u dehidratoru omogućuje najravnomjernije sušenje i tih način rada.

Jednostavno postavite dva vremena i dvije temperature sušenja kako bi se maksimalno prilagodili potrebama pojedine hrane. Ovaj sustav vam omogućuje da na početku proces dehidriranja započnete s višom temperaturom kako bi se brže postigla željena temperatura u komori, a kasnije ju sustav sam automatski spušta. Tim sustavom se omogućava brže dehidriranje kako bi se što više sačuvali dragocjeni enzimi. Neke namirnice se mnogo bolje dehidriraju na dvije različite temperature. Namirnica koja je dosta vlažna biti će hladnija od zraka koji ju okružuje sve dok ne izgubi veći dio svoje vlage. To se događa zato što isparavanje rashlađuje hranu bez obzira na to što ju zagrijavate toplim zrakom. Dehidraciju možete optimizirati tako što ćete postaviti veću početnu temperaturu, te ju zatim smanjiti za završno sušenje. Ovo ubrzava proces dehidriranja bez pregrijavanja hrane. Sahara automatski odrađuje ovaj proces pomoću opcija postavljanja dva različita vremena uz dvije različite temperature.Možete birati između prikaza temperature u celzijusima (oC) ili farenhajtima (oF). Raspon temperature je od 30oC do 74oC, a svako od dva vremena možete postaviti do 99 sati (ukupno 198 sati).

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Sjedinjene Američke Države
Dostava iz Hrvatska
Boja Crna
Garancija 3 godine
Kupon NOVI5POSTO
Tehnički detalji
 • Dimenzija dehidratora: 560 * 275 * 370 mm
 • Dimenzije sklopljenog dehidratora: 560 *  92  * 37 mm
 • Snaga: 750W
 • Dimenzija police: 500 * 295 mm
 • Broj polica: 7
 • Razmak između polica: 3cm
 • Materijal polica: nehrđajuči čelik
 • Težina dehidratora: 6 kg
 • Težina inoks polica: 2,2 kg

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: SAHARA sklopivi dehidrator - inoks mrežice

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp