Više slika

CI IR D5 solar shade dehidrator

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:CI5

Prvi ocijeni ovaj proizvod

Svjetski prvi i jedini dehidrator koji dehidrira kao prirodno na suncu ili u hladu

1

580,00 €
580,00 €
Solarni način rada koristi NIR zraćenje (blizu infracrvene boje) i ima isti učinak na hranu kao sunčeve zrake. NIR pomaže u očuvanju vitamina D u namirnicama, kao i drugih hranjivih sastojaka i minerala. U hrani, poput breskve, mesa i ribe, NIR pomaže u sprečavanju razgradnje. U ovom načinu možete napraviti vlastite ukusne sušene rajčice, junetinu od govedine i drugu hranu kojoj treba malo više sunčeve topline kako bi joj pružili tu ukusnu teksturu i okus.
Ovim načinom sušite kontroliranom cirkulacijom topline i zraka te je dobra opcija za sve sirove recepte. Idealan za izradu čipsa od kelja, voćnih pločica itd. Temperatura se može kontrolirati i održavati tijekom cijelog postupka dehidracije.

Prednosti solarnog načina rada

Solarni način nudi novi način dehidriranja hrane kod kuće koji nudi široku paletu dobrobiti. Više vitamina i drugih hranjivih sastojaka zadržava se zahvaljujući bliskom infracrvenom svjetlu koje ima potpuno istu frekvenciju svjetlosti kao i sunce.

Inovacije i dizajn

Najnoviji IR D5 dehidrator kombinacija je inovativne tehnologije i modernog dizajna. IR D5 opremljen je ladicama za sušenje od nehrđajućeg čelika koje se lako čiste, bez BPA i vrlo su izdržljive. Oblikovano na način koji osigurava maksimalan protok zraka tako da se svi sastojci ravnomjerno dehidriraju.

Nagrade

Dehidrator IR D5 dobitnik je raznih prestižnih nagrada i globalno priznat zbog svojih inovativnih funkcija i izvrsnog dizajna.

Dulji vijek trajanja i više hranjivih sastojaka

Pomoću IR D5 dehidratora možete konzervirati hranu bez brige o opasnim aditivima. Dehidracija je izvrstan način očuvanja hranjivih sastojaka koji su prirodno prisutni u hrani, samo 3 do 4% hranjivih sastojaka izgubi se tijekom procesa dehidracije. To je zato što se hrana suši na blagim temperaturama što sprječava da toplina uništava enzime. U solarnom načinu rada možete sačuvati veće količine vitamina C i D.

Inteligencija i jednostavnost upotrebe

Neka integrirano ugrađeno računalo i senzor vlage (vlage) IR D5 odrade posao umjesto vas u automatskom načinu rada. Jednim pritiskom na tipku AUTO, dehidrator će se automatski postaviti na solarni način rada i temperaturu na 70 Cº. Senzor će izmjeriti razinu vlage u komori za sušenje i zaustaviti postupak sušenja čim razina vlage dosegne 3% ili niže.

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Južna Koreja
Dostava iz Hrvatska
Boja Bijela
Garancija 2 godine
Tehnički detalji
  • Snaga: 500 W
  • Dimennzije: 40 * 46.5 * 28.5 cm
  • Razina buke - 45db
  • Perivi filter za zrak i police za sušenje

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: CI IR D5 solar shade dehidrator

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp