New
20% off

Više slika

Wellra twin-gear sokovnik

na zalihama Požuri, još samo 2 raspoloživo!

SKU:TGJ50S
Wellra twin gear sokovnik je idealan za izradu bistrih zelenih sokova, ali i ostalih povrtnih sokova od tvrdog povrća s puno vlakana.

* Potrebni podaci

Besplatna dostava

BEST BUY twin gear sokovnik- superiorna Južnokorejska kvaliteta za vrhunske sokove

Prvih 10 kupaca na poklon Magic Facrtory spiralizator

Wellra twin gear juicer

Sokovnik za hladno prešanje sa DVA usko povezana vijka za MAKSIMALNO cijeđenje soka iz zelenog lisnatog ili tvrdog korjenastog!

REVOLUCIJA U CIJEĐENJU SOKOVA

Najmoderniji način cijeđenja sokova sa dvostrukim sustavom zupčanika za maksimalnu količinu soka vrhunske kvalitete. Dva vijka istiskuju sok između 1 milimetar prostora, te vam omogućuje da iz najtvrđih vlaknastih namirnica istisnete maksimalnu količinu potpuno bistrog soka bez ostataka pulpe u soku. Slično i iz pune vreće linatog zelenog dobijate čisti ekstrakt soka za pravu energetsku bombu.

Uz pomoć regulatora pritiska pulpe osigurajte najveću iskoristivost svake namirnice koju cijedite. Osim finog sita u kompletu dobivate i grubo sito s većim rupicama za mekše namirnice s manje vlakana (npr. naranča) te nastavak za: izradu namaza od orašastih plodova izradu paste od smokvi, datulja i sl. mljevenje sušenih paprika i sličnih sušenih namirnica izradu odličnog sladoleda od smrznutog voća

Ako je voće vaš prvi izbor, te ako su potrebe za sokom u vašem kućanstvu veće od litre dnevno preporučamo Vegavita PRO sokovnik.

 

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Wellra twin-gear sokovnik

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA

Ocjene kupaca

 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Preporuka svima
  Review by Nikolaon 11.6.2019.
  Izrazito sam ugodno iznenađen ponajviše cijenom za tu kvalitetu sokovnika. I naravno nisam vjerovao da se može toliko soka dobiti iz obične zelenjave. Super investicija pogotovo jer zbog zdravstvenih prulika moram piti određene sokove po uputama... Svima preporučujem!
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  FENOMENALNO!!
  Review by Ivan Ćaćić on 9.5.2019.
  Zbog zdravstvenih problema, odlučio sam se napraviti preokret u svom životu. Odbacio sam sve proizvode koji zakiseljuju naše tijelo i prešao na alkalniju prehranu. To me dovelo do neizbježnih zelenih sokova od kojih su najbolji oni hladno prešani. Kontaktirao sam najbolju osobu za to, čovjeka koji stoji iza ove stranice, koji mi je olakšao potražnju za idealnim sokovnikom. Svakoga Dana popijem minimalno litru ovoga magičnog soka i osjećam da sa svakim gutljajem u tijelo unosim "Zdravlje". Čovjek je maksimalno susretljiv i ljubazan i ako želite učiniti nešto za sebe i svoje zdravlje kontaktirajte ga i nećete Pogriješiti! Sokovnik je "NEPODERIV" imam ga doduše mjesec i pol dana, ali znate onaj osjećaj kad jednostavno znate da je to najviša kvaliteta, a dokaz tome je i 10-godišnja garancija na motor uređaja. I sve to za te Novce?? Ovo sigurno nije moja zadnja kupnja od ovog dobavljača. Pomozite si i uživajte u Zdravlju!!
 • Kvaliteta
  Odnos
  Cijena
  Iznad ocekivanja
  Review by Marinaon 20.4.2019.
  Sokovnik je iznad ocekivanja, cijedi perfektno a cijena Na akciji puno niza od ostalih ducana.
  Usluga je fantasticna!! Iznenadjena sam Uslugom i kvalitetom.
  Napomena: dosta brzo I lako se cisti, u pet minuta.
WhatsApp