garantirano najbolja cijena u EU
10% off

Više slika

VegaVita Pro blender

na zalihama Manje od 10 raspoloživo

SKU:VBL1000

Prvi ocijeni ovaj proizvod

Vrlo snažan blender sa 2200W motorom za savršene smoothie u barovima, restoranima i kod kuće

* Potrebni podaci

Besplatna dostava
VegaVita Pro blender

Blender melje zeleno lisnato povrće i razbija vlakna, drobi led, i obrađuje sa lakoćom sve ostale namirnice i voće - pogodan za ugositeljske kuhinje s obzirom na veliku snagu i veliku posudu od 3 litre.

Ovaj iznimno snažan blender sa kvalitetnim inox nožem sa 6 oštrica dizajniran je za dugotrajnija i veća opterećenja te je izuzetno pogodan za profesionalnu uporabu. Glasniji od ostalih, najpogodniji je za rad u kuhinji gdje može obavljati i najzahtjevnije poslove tokom cijelog radnog dana. VBL1000 sa lakoćom i velikom brzinom obavlja sve zadatke mljevenja, sjeckanja, miješanja i drobljenja voća, povrća, sjemenki, orašastih plodova i najtvrđeg leda.

Brzinom vrtnje upravlja se potenciometrom koji daje šest mogućnosti sa najmanjom brzinom od 5000 RPM i najvećom od 40000 RPM. Tu je i pulsno tipkalo koje uvijek pogoni uređaj na najvećoj brzini. Naravno, u blender je ugrađena i zaštita od pregrijavanja te mehaničkog oštećenja koja pruža sigurnost pri samoj upotrebi.

 

Pitanja?

Može li se kupiti dodatna posuda?
Naravno, ne prepuštamo naše kupce bez podrške. Za sve proizvode imamo na raspolaganju sve rezervne dijelove. Slobodno koristite naše kontakte za upite.
Da li je odgovor pomogao i koliko?
Postovani da li to znaci da on tih 39000 obrtaja postize pri maksimalnih 2200W ili kao Omniblend koji 38000 obrtaja postize vec pri 950W iako ima motor jacine od 2200W. Takodje da li ima zastitu od pregrevanja?
Omniblend ima motor snage 950W. Ovaj blender 2200W. Po tome odmah možete znati ogromnu razliku u snazi blendera koja je vidljiva prilikom izrade namaza i masnijih smjesa. Brzina okretaja ovisi o upravo toj smjesi koju blendamo i ona je proporcionalna snazi motora. Znači jedino vam je uisitnu bitna snaga motora. Da, ima zaštitu od pregrijavanja!
Da li je odgovor pomogao i koliko?

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: VegaVita Pro blender

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
WhatsApp