Više slika

PITEBA nastavak za palmino ulje

Požuri, još samo 1 raspoloživo!

SKU:PTBd3

Prvi ocijeni ovaj proizvod

1

16,00 €
Pretvorite svoj PITEBA ručnu prešu u ekstraktor palminog ulja

Tradicionalna urbana prerada plodova

Plod uljane repe kuha se oko 2 sata. Zatim se istuče i vruća kaša se stavi na krpu. Mulj i ulje se dobivaju uvijanjem i cijeđenjem kroz tkaninu. Ulje se obradi i stavi u bocu te se kasnije koristi za kuhanje. Talog se koristi za pripremu gulaša.

Kako to učiniti sa PITEBA ekstraktorom?

Uzmite svježi plod odrežite meso jezgre. Prethodno možete skuhati na pari kako biste lakše mogli ukloniti mesnati dio. Vlakna izrežite na maksimalno 1 cm inače će se preša zaglaviti. S čepom D3 cijedite palmino ulje u samo jednom koraku.

Nakon taloženja ulje je narančasto i biti će čvrsto na nižim temperaturama.

Palmino ulje - Kako

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Nizozemska
Dostava iz Hrvatska

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: PITEBA nastavak za palmino ulje

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp