New

Više slika

LACOR bamix® Gastro 200

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:LC61672

Prvi ocijeni ovaj proizvod

2

2.880 kn
Pravi univerzalni procesor hrane sa švicarskom tradicijom. Sa svojim snažnim motorom i svestranim dodacima, bamix® G200 "Gastro Pro-2" zamjenjuje mnoge konvencionalne procesore hrane.
doživotna garancija na motor

The bamix® glavni proizvod - od profesionalaca, za profesionalce

Ovaj moćni višenamjenski uređaj već je desetljećima provjereno i popularno pomagalo u kuhinjama i to ne samo u privatnim kućanstvima nego i profesionalni kuhari također s entuzijazmom raspolažu njegovim perfomansama. Njegov robusni i izdržljivi AC motor "Made in Switzerland" lako se nosi s teškim zahtjevima svakodnevne upotrebe u gastronomiji!

Jednostavno brilijantan!

Bamix® pruža doživotno jamstvo za bamix® motor. 100% Made in Switzerland kojim naglašava izvanrednu kvalitetu kao i dugogodišnju trajnost.

Sve u jednom praktičan uređaj

Bamix® je najmanji, najučinkovitiji i svestrani procesor hrane na svijetu. Zahvaljujući širokom asortimanu pribora, bamix® je multifunkcionalan; drobljenje, usitnjavanje, gnječenje, mućenje, mljevenje i ribanje nije nikakav problem za bamix®.

Bamix® dolazi s praktičnim zidnim držačem i uključuje višenamjensku oštricu, mješalicu i pjenjač. Kuhinjsko pomagalo od 200 W sa svojim izdržljivim, robusnim, "Made in Switzerland" AC motorom može lako podnijeti do 20 litara tekućine. Dulja pogonska osovina za dubinu uranjanja do cca. 29 centimetara pogodno je za velike lonce i tave. Majstor je kad treba raditi na štednjaku u tavi s kipućom juhom ili u bilo kojoj drugoj posudi, a da na dnu ne ostane ogrebotina.

Bamix® produžena je ruka svakog ambicioznog kuhara i nijedna kuhinja ne bi trebala biti bez njega. Bilo da sjeckate, emulgirate, tučete bjelanjke ili vrhnje u čvrsti snijeg, pripremate majonezu u nekoliko sekundi - bamix® uvijek je vjeran suputnik u vrhunskoj gastronomiji. Više od običnog blendera – procesor hrane „sve u jednom“ koji se ručno izrađuje u Švicarskoj više od 60 godina. Čišćenje bez napora olakšava svakodnevnu upotrebu.

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Švicarska
Dostava iz Hrvatska
Boja Srebrna
Garancija doživotna garancija na motor
Tehnički detalji
  • Brzina: 14.000 - 18.000 r.p.m.
  • Duljina: 25 cm
  • Motor: AC 200W
  • Visina: 39,5 cm

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: LACOR bamix® Gastro 200

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp