Više slika

Kinetic Reactor nastavak za slavinu

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:KR-TAP

Prvi ocijeni ovaj proizvod

59,00 €
Kvalitetna pitka voda - svjetska inovacija iz Slovenije direktno na vašoj slaviniKinetic Reactor je višenamjenski uređaj za obradu vode koji koristi postojeći tok vode za svoj vrlo efikasan rad sa 4 patentirane tehnologije koje ne zahtijevaju niti dodatnu energiju niti kemikalije. A najbolje od svegga je što ne ostavlja nikakve nakupine u ili na sebi te je pogodan za otpad bez zbrinjavanja.

U srcu komore kinetičkog reaktora, hidrodinamička kavitacija, procesi oksidacije i mehaničke sile koriste se za obradu vode. Ovo je prva velika razlika u odnosu na postojeće tehnologije za obradu vode – Kinetički reaktor nije uređaj za filtriranje.

Kinetic Reactor je vrlo sposoban za:

 • Sprečavanje kamenca
  Kalcijev karbonat ponovno kristalizira u strukturu aragonita umjesto obične strukture kalcita. To znači manje i lakše čišćenje sudopera i posuđa te bolju učinkovitost grijača vode.
 • Smanjenje kemijske kontaminacije
  Kinetički reaktor uklanja ili smanjuje PO ZDRAVLJE organske i anorganske elemente u vodi, uključujući topljivo željezo, mangan, olovo, kadmij itd.
 • Smanjenje mikrobiološke kontaminacije
  Kinetički reaktor vrlo je sposoban u mikrobiološkoj dezinfekciji vode. Testovi su pokazali opće smanjenje fekalnih bakterija (e-coli, enterokoki), koliformnih bakterija (Pseudomonas aeruginosa) i klostrida sa sporama (Perfringers sporiae) .
 • Smanjenje kemikalija za obradu vode kao što su klor i fluoridi
  Voda s prekomjernim sadržajem klora je genotoksična što znači da može oštetiti vaš DNK! Kinetički reaktor uklanja sav klor iz vaše vode za piće.
 • Opće poboljšanje izgleda, mirisa i okusa vode.
 

M24 je najčešći kinetički reaktor za slavinu. Postoji najveća vjerojatnost da je ovo varijanta koju trebate naručiti. Međutim, radi sigurnosti, uzmite u obzir sljedeće:


 • M24 dolazi zajedno s metalnim kućištem s navojem na vanjskoj strani.
 • Promjer kućišta je 24 mm.

 • M22 dolazi zajedno s metalnim kućištem s navojem na unutarnjoj strani.
 • Promjer kućišta je 22 mm.

Ako vaša slavina koristi jedinstveno kućište (dizajnerske slavine itd.), originalnu mrežicu perlatora možete zamijeniti samo umetkom komore Kinetic Reactor, ali zadržati originalno kućište jedinice.

 

Zamjena cijele jedinice

Jednostavno uklonite cijeli perlator sa svoje slavine. Po potrebi upotrijebite ključ. Očistite navoje slavine za lakšu montažu. Ručno postavite novi Kinetic Reactor set na slavinu. Otvorite slavinu. Ako dođe do curenja, zategnite jače ili postavite sve ponovo.

Samo umetanje

Jednostavno uklonite perlator slavine iz nastavka. Ako je potreban ključ, stavite krpu kako biste spriječili oštećenje. Očistite navoje na slavini za lakšu montažu. Postavite novi umetak kinetičkog reaktora u izvorno kućište. Za kućište s vanjskim navojem koristite deblju podlošku. Montirajte izljev ručno. Otvorite slavinu. Ako dođe do curenja, zategnite jače.

Zamjena umetka s navojem

Uklonite umetak perlatora slavine. Ponekad je potreban poseban alat. Očistite navoje na slavini za lakšu montažu. Postavite novu kinetičku reaktorsku jedinicu izravno u slavinu.

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Slovenija
Dostava iz Slovenija

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Kinetic Reactor nastavak za slavinu

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp