• Sve cijene su iskazane ukupno sa PDV-om od 25% - molimo registrirajte se kao veleprodajni kupac za prikaz cijena bez PDV-a.

Više slika

Bugatti VENTO smart power blender

Izaberi svoj model

SKU:BG-VENTO

Prvi ocijeni ovaj proizvod

Luksuzni i najsnažniji pametni blender s istosmjernim motorom bez četkica na svjetskom tržištu za sve vrste zadataka kućnom korisniku ili profesionalcu u kuhinji ili na baru
1.500,00 €

* Potrebni podaci

1.500,00 €
Kupon za novog kupca
NOVI10POSTO

Najjači pametni blender na svijetu!

Certificiran za profesionalnu upotrebu, zahvaljujući DC motoru bez četkica, ultra moćan i nezaustavljiv, može raditi čak i s najtežim smjesama uz zadržavanje zadane brzine bez obzira na opterećenj, bez gubitka performansi: vršna snaga od 4,27 KS, 50% veći okretni moment motora u usporedbi s tradicionalnim blenderima sa AC motorima.

Vento je jedini među snažnim blenderima koji radi već od 400 RPM. To ga čini iznimno svestranim, a rezultati imaju besprijekornu konzistenciju: mijesi, priprema sorbet i smoothie, tople juhe i više, zadržavajući nutritivne vrijednosti. Također je savršen za sirove, veganske, vegetarijanske i recepte bez glutena.

Opremljen sigurnosnim sustavom B, jedinstvenim u svojoj kategoriji, koji automatski isključuje blender kada se otvori poklopac ili kada se posuda izvadi iz baze. (U skladu s međunarodnim standardom IEC 60335-2-64 za komercijalne i kućanske aparate).

 

 

PAMETNA snaga

Nezaustavljiv čak i kod najtežih mješavina, opremljen je inovativnim DC motorom bez četkica i ultra-snažan sa svojih 4,27 vršnih KS i 57% veći okretni moment od tradicionalnih blendera s AC motorom. Njegov je motor vrlo izdržljiv, energetski učinkovit i tih, od tuda i 20 godina za kućne korisnike i čak 3 godine garancije u ugostiteljstvu.

 

JEDNOSTAVAN I SVESTRAN

Sa sedam unaprijed postavljenih funkcija koje se mogu aktivirati preko zaslona osjetljivog na dodir, jednostavan je za korištenje i nudi kreativnu slobodu ipočetnicima i iskusnima kuharima i barmenima..

S 60 programa koji se mogu brzo i jednostavno prilagoditi izravno u rezerviranom području nezamjenjiv je alat za upravljanje i standardiziranu pripremu u lancima i franšiznim poslovanjima.

 
CERTIFICIRAN ZA profesionalnu upotrebu

Blender velike snage VENTO razvijen je u suradnji s timom iskusnih kuhara koji su testirali njegovu funkcionalnost.

Kuhar Carlo Bresciani – Vršitelj dužnosti predsjednika Talijanske federacije kuhara (F.I.C.)Profesionalna Bar verzija dizajnirana je za preradu leda i smrznutog voća u najkraćem vremenu uz optimalnu konzistenciju. Dolazi s ICY posudom, s dnom u obliku gondole i širokim kvadratnim postoljem, koji olakšavaju vrtenje sastojaka i brži rad. Dodatne informacije

Zemlja porijekla Italija
Dostava iz Hrvatska
Garancija 20 godina - 3 godine ugostiteljstvo
Kupon NOVI10POSTO
Tehnički detalji
 • 230-240 volti / 50-60 herca
 • DC motor bez četkica od 1000 W
 • Motor najveće snage 4,27 KS
 • 60 brzina - 7 unaprijed postavljenih programa
 • Pulsna funkcija - B Chef funkcija
 • Tritan BPA Free Jar: 2 lt
 • Sigurnosni sustav B
 • 20 godina jamstva na motor
 • Opremljeno sa: knjiga recepata, lopatica, termometar štap za miješanje, posuda za punjenje
 • Dimenzija: Ø 25 x v 51 cm

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Bugatti VENTO smart power blender

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp