Pelamatic Pro gulilica naranči

Više slika

Prvi ocijeni ovaj proizvod

1.000 kn
Ako želite uštedjeti vrijeme i smanjiti nered za šankom ili u kuhinji, sa jednostavnom Pelamatic Pro gulilicom jednim pritiskom gumba imati ćete oguljene naranče, jabuke, kruške, ciklu i ostalo okruglo voće i povrće za samo 10-tak sekundi.
SKU:OPP01

na zalihama

BRZ I UČINKOVIT

Sa mogućnošću guljenja i 3 voćke u minuti, ova gulilica jedna je od najučinkovitijih na tržištu! Uz to omogućuje i naštimavanje dubine rezača za smanjeni otpad i sigurniju pohranu (ukoliko ostane bijela kora od naranče takve oguljene naranče mogu stajati u frižideru i par dana spremno za upotrebu u sokovniku ili blenderu). Dok ova Pelamat Pro gulilica odrađuje posao možete paralelno pripremiti blender ili sokovnik sa ostalim namirnicama.

SIGURAN I JEDNOSTAVAN ZA UPORABU

Uspješno uklanja neželjenu koru jednostavnim pritiskom gumba! Jednom kada se rezač postavi na željenu debljinu, svaku voćku samo stavite na postolje od nehrđajućeg čelika, a zatim pritisnite gumb da biste ogulili ju. Upravo tako jednostavno!

STVOREN ZA RAZNE MOGUĆNOSTI

Nikad nemojte zaustaviti pronalaženje namjena za ovaj praktični alat kada ga jednom imate. Sve dok voće ili povrće ima sferični oblik možete je automatski oguliti za nekoliko sekundi. Uobičajene primjene uključuju guljenje jabuka, naranče i limuna, ali lako se može nositi i sa delikatnom hranom poput breskve i kivija ili čak teže namirnice poput krumpira.

DUGOTRAJNO ULAGANJE

Pravilnom upotrebom ovaj proizvod nekoliko godina može u vašem lokalu biti od velike pomoći i uštede za rad osoblja. Dijelovi koji se opetovano susreću s vlagom izrađeni su od nehrđajućeg čelika, a uključen je i plastični zaštitnik koji pokriva gornje gumbe.

JEDNOSTAVNO I MINIMALNO ČIŠĆENJE

Pelamat Pro gulilica se brzo i bezbolno čisti na samom radnom mjestu upotrebom mokre krpe i ispiranja plastične zaštite noža.

  • Motor od 24 W
  • Dvije opcije rada – jedan prolaz ili dva prolaza guljenja
  • Nastavak za držanje namirnica od inoxa
  • Dimenzije (š×d×v): 23 x 16,5 x 25 cm;
  • Težina 1,8 kg

Dodatne informacije

Dostava iz Hrvatska
Boja Bijela
Garancija 2 godine na motor

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Pelamatic Pro gulilica naranči

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA