Više slika

Magic Factory spiralizator

na zalihama

SKU:MF-SPIR Šaljemo slijedeći radni dan nakon plaćanja

Prvi ocijeni ovaj proizvod

300 kn
Fantastičan MAGIC FACTORY spiralizator po odličnoj cijeni. BPA free materijali i rezači od inoksa za zdrave grickalice i nareske od povrća.

MAGIC FACTORY spiralizator je napravljen od ABS plastike koja je otporna na udarce i ne sadrži bisfenol-A, a oštrice su mu izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što ga čini prvoklasnim proizvodom sposobnim za višegodišnju upotrebu bez ikakvih teškoća. Spiralizator ima četiri snažne vakuumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju. Za njegov rad nisu vam potrebne niti baterije niti struja.

Spiralizator je odličan za sve one koji konzumiraju vegetarijansku, vegansku ili „sirovu hranu“ i općenito za sve koji vole jesti više povrća.

Pretvorite bilo koje čvrsto povrće ili voće u špagete – guste spirale ili nevjerojatno duge i trakaste rezance poput vrpce. Napravite dekoracije koje izgledaju profesionalno: krugove od luka, spirale od krumpira, elegantnu salatu, lijepo isjeckano povrće za pizzu i još mnogo više. Povrće se također može pretvoriti u komade jednakog oblika, tanke i kratke trakice, a može i u kriške uz prethodnu asistenciju kuhinjskog noža. Spiralizator sadrži tri vrste oštrica (za tanke špagete, za široke špagete i ravni nož). Aparat je jednostavan za korištenje i lako se čisti (ručno ili u perilici za posuđe).

Karakteristike i opis:

 • Spiralizator sadrži tri nastavka s noževima od nehrđajućeg čelika::
  • Nastavak za tanke spirale od 3mm pomoću kojeg možete napraviti nevjerojatno tanke špagete
  • Nastavak za široke spirale od 5mm pomoću kojeg možete napraviti duge, ali šire spiralne trakice
  • Ravni nastavak od 3mm pomoću kojeg možete dobiti tanke spirale poput vrpce
 • Izrađen je od ABS plastike koja ne sadrži bisfenol-A i otporna je na udarce.
 • Snažne vakuumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju.
 • Ručni mehanizam – aparat ne radi na baterije ili struju.
 • Možete koristiti različite vrste voća i povrća uključujući jabuke, krumpir, mrkvu, krastavce, tikvice itd.

Jednostavnost korištenja

Spiralizator je verlo praktičan, jednostavan i lako ga je koristiti:

 • Stavite spiralizator na ravnu radnu površinu pritišćući svaki njegov kraj. (Napomena: rotirajuća ručka treba biti s vaše lijeve ili desne strane.)
 • Pričvrstite jednu stranu povrća ili voća na metalni kružić koji se nalazi na samom ležištu nastavka za rezanje i nježno pričvrstite drugu stranu na zubiće ručke
 • Jednom rukom pritisnite malu (donju) ručku, dok u isto vrijeme drugom rukom okrećete veliku ručku.

Voće i povrće moraju biti dužine do 25 cm i debljine do 18 cm, s tim da debljina mora biti najmanje 1,5 cm u promjeru. Preporučeno voće i povrće koje se može koristiti su tikvice, mrkva, krastavci, slatki krumpir i jabuke. Možete napraviti duge trakice od krastavca i daikon tikve za salatu, spirale od jabuke, spirale od slatkog krumpira ili čips od slatkog ili običnog krumpira.

Lako se pere i održava

Spiralizator možete lako rasklopiti i zatim oprati toplom vodom i blagim deterdžentom ili ga možete staviti na gornju policu perilice za suđe. Nastavke za rezanje prethodno uklonite iz aparata i zatim ih možete prati na isti način. Budite oprezni kada perete oštrice jer su vrlo oštre i ne bi ih se trebalo izravno dodirivati. Nastavci za rezanje mogu se čuvati tako da dva nastavka smjestite u ugrađenu pregradu za držanje nastavaka, a treći nastavak može ostati na svom mjestu u aparatu.

Kratki savjeti i informacije:

 1. Izaberite voće/povrće koje ima najmanje 1,5 cm promjera.
 2. Uvjerite se da su nožice dobro pričvršćene i da je radna površina suha.
 3. Izaberite voće/povrće relativno pravilnog oblika. Odrežite po malo od oba kraja voća/povrća kako bi se mogli dobro pričvrstiti na zubiće i metalni kružić s druge strane.
 4. Tijekom korištenja aparata, uklonite nastavke koji se nalaze u ugrađenoj pregradi, jer se mogu uprljaju od soka ili isjeckane hrane.
 5. Imajte pri ruci neki dugi tanki predmet (štapić, čačkalicu i sl.) kako biste mogli uklonili ostatke hrane koji se mogu zaglaviti u sredini oštrice.
 6. Mjere ovog uređaja su: (D x Š x V) 30 х 15 х 22 cm.

Uzmi dodatno i nadopuni asortiman

Dodatne informacije

Dostava iz Hrvatska
Boja Bijela

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Magic Factory spiralizator

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA