New

Više slika

Mini motorna pila Imoum

Isporuka slijedeći radni dan

SKU:IM-MC

Prvi ocijeni ovaj proizvod

2

1.070 kn

142.01 EUR

Mini motorna pila 15 cm lagana samo 1 kg, ali sa snažnim motorom bez četkica od 600 W i dugotrajnom baterijom od 2 Ah
Idealan poklon za vlasnike kuća ili vikendica - ne možete pogriješiti!

SNAZAN MOTOR BEZ ČETKICA

Zašto odabrati skupu mini motornu pilu bez četkica? Doživite snagu i okretni moment profesionalne lančane pile pune snage uz manju težinu i gnjavažu. Mehanički dizajniran s ergonomskim motorom bez četkica koji troši manje električne energije, a postiže isti napon za dugotrajnu upotrebu, glatke rezove i zaštitu od pregrijavanja i iskrenja. Podrežite živicu ili je upotrijebite za svoj sljedeći DIY rukotvorine - upotrebe su beskonačne!

NADOGRAĐENI SUSTAV PODMAZIVANJA

Ne morate biti profesionalac da biste znali kako podmazati lanac! IMOUMLIVE mini motorna pila opremljena je nadograđenim sustavom podmazivanja, možete jednostavno uliti ulje za podmazivanje u kutiju za ulje i slobodno podmazati lanac kad god je potrebno; omogućujući rezove glatke poput maslaca svaki put!

POUZDAN 3-JEZGRENI SUSTAV

Napajana snažnom litijskom baterijom od 21 V i 2.0 Ah, IMOUMLIVE električna motorna pila velike snage može neprekidno raditi 50-60 minuta, savršena za višekratnu upotrebu. Uparen sa snažnim motorom bez četkica od 600 W i vodilicom lanca njemačke kvalitete - možete biti sigurni da neće doći do zaglavljivanja ili oštećenja kore - savršeno za obrezivanje, podrezivanje i rad u dvorištu.

UPRAVLJANJE SAMO JEDNOM RUKOM UZ 4 SIGURNOSNE MJERE

Ova bežična ručna motorna pila teška je samo 1 kg i dolazi s 4 pouzdane sigurnosne mjere za optimalnu jednostavnost upotrebe i jamstvo sigurnosti. Ergonomski dizajnirana za smanjenje pritiska prstiju i zapešća, ova mini motorna pila dovoljno je jednostavna čak i za starije osobe!

SVE POTREBNO U JEDNOM PAKETU

Ovaj komplet mini prijenosne lančane pile savršen je dar za nove vlasnike kuća, obitelj, prijatelje, kampere, majstore DIY i mnogih drugih ljuitelja prirode i društva :) Dolazi u paketu sa 2x baterije, 2x lanca, 1x set alata, 1x punjač, ​​1x četka, 1x turpija, 1x zaštitne naočale i detaljan priručnik - imat ćete sve što vam je potrebno za obavljanje poslova!

Dodatne informacije

Zemlja porijekla Sjedinjene Američke Države
Dostava iz Hrvatska
Boja Žuta

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Klikni da vidiš sve ocjene na hrvatskom tržištu

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Mini motorna pila Imoum

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp