Moj Medenjak, Varaždin



Želite skuhati nesto novo, ZDRAVO, fino i potpuno drugačije?

U kulinarskim radionicama udruge Moj Medenjak u Varaždinu čak i slastice postaju zdrava hrana. Ukoliko ste u njihovom okruženju, prijavite se, zabavite i naučite kako.

Medenjak je kao i sve dobre stvari u životu nastao iz potrebe i ljubavi. Potrebe da se s drugima podijeli ljubav prema finoj hrani, dobrom vinu i zdravom načinu razmišljanja.

Kroz kulinarske radionice želimo podijeliti svoje znanje sa svima koji žele naučiti nešto novo i drugačije a da uz to bude zdravo, jednostavno i spremljeno s puno dobrih emocija. Osim kulinarskih radionica planiramo i gostovanja kulinarskih majstora kao i svih onih koji žele svoje znanje podijeliti s nama a vezano je na temu dobrog življenja.

Veselilo bi nas kad bi svojim zdravim radionicama uspjele doprijeti do teen generacije. Isto tako želimo imati malu ali originalnu ponudu proizvodnog asortimana domaćih proizvođača koja svojim izborom upotpunjuje naš rad i podupire naš način razmišljanja. Kapitalan projekt u budućnosti zvao bi se ''Mala škola dobrog življenja'' a uključio bi Feng Shui, uređenje interijera, finu hranu i sve one sitne male stvari koje kroz život tek treba naučiti.

Medenjak je bio dugogodišnja želja, a želje se ostvaruju samo ih treba dovoljno dugo željeti!

[efb_likebox fanpage_url="https://www.facebook.com/mojmedenjak.hr/" box_width="500" box_height="1000" responsive="1" show_faces="1" show_stream="1" hide_cover="0" small_header="1" locale="hr_HR"]
Budi COOL i komentiraj
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp