Četvrtkom zdravije u Nota Bene



Najavljujemo vam nadolazeći ciklus susreta koji će se održavati u ugodnom nepušačkom kafiću Nota Bene, pod nazivom 'Četvrtkom zdravije', gdje će nam društvo raditi, ni više ni manje, nego poznata glumica Nada Rocco!

Riječ je o interaktivnim radionicama koje će trajati cca 2 sata i gdje će nam Nada dijeliti korisne informacije vezane za prehranu i zdraviji način života, baš kao i savjete kako se putem toga izboriti s određenim zdravstvenim tegobama s kojima se i sama susrela. Na kraju susreta vas čeka i fina mala zakuska, kao i druženje u opuštenoj atmosferi, gdje ćete moći pitati Nadu sve što vas zanima. 🙂 Kroz neko vrijeme pretvoriti ćemo susrete u vrlo zanimljive edukativne radionice i druženja sa Nadom.

Radionice i edukacije temelje se na Nadinoj kuharici ,,Moje sirove strasti'' o kojoj više možete pročitati u nastavku.

Dotad vas pozivamo da nam se u što većem broju pridružite četvrtkom od 18 h počevši od 4.4.2019. Vidimo se!  🙂

Za one koji žele znati više:

„Moje sirove strasti”, nova kuharica poznate glumice Nade Rocco, progovara o njenom putu prema zdravoj hrani, dugogodišnjem proučavanju knjiga o sirovoj prehrani i prihvaćanju ideje žive, netretirane hrane s kojom se prije puno godina susrela. Otkriće blagotvornog djelovanja sirove hrane na naše fizičko i psihičko zdravlje označava snažan zaokret i u Nadinom privatnom životu, te upravo zato ona želi svoje tajne podijeliti s nama. Premda se ova knjiga naziva „kuharicom”, u njoj se ništa termički ne obrađuje. Ona zapravo govori o pripremi hrane kao takve - sirove, netaknute i pune prirodnih enzima, onako kakvom i treba biti, jer joj životna vrijednost još nije „upropaštena grijanjem, sušenjem, kuhanjem, konzerviranjem i pročišćavanjem.

[efb_likebox fanpage_url="https://www.facebook.com/notabene123/" box_width="500" box_height="1000" responsive="1" show_faces="1" show_stream="1" hide_cover="0" small_header="1" locale="hr_HR"]
Budi COOL i komentiraj
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp