LIFEENERGY way

obnovite svoju životnu energiju
organski i anorganski svijet u službi zdravlja, ljepote, sreće i zadovoljstva

Prehrana za današnjeg čovjeka igra veliku ulogu u fizičkoj, psihičkoj i emotivnoj spremnosti. Prehrana sirovim svježim zelenim sokovima, smootie-ma, dehidriranom hranom na niskim temperaturama, destiliranom i ozoniranom vodom, su za početak mali ali sasvim dovoljni koraci prema fantastičnom stanju organizma. Poželite i vi djelić raja na zemlji kroz uživanje u ishrani, a potom i u životu...

Tko smo mi

LIFEENERGY tim zasniva se na ideji POVOLJNOSTI ponude visokokvalitetnih uređaja uz superiornu dugu garanciju i podršku servisom, savjetima, zajednicom dugo dugo nakon kupnje.

Mi smo skupina zanesenjaka koji spajamo gotovo nemoguće - biznis i uživanje. Ideja dolazi od začetnika LIFEENERGY branda, koji prije više od 10 godina tada poželio imati za sebe povoljniji sokovnik za hladno prešanje i blender jake snage. To isto potom ubrzo je ponudio građanima Hrvatske i vrlo brzo proširio na cijelu Eu pa čak i Ameriku primijenjujući potpuno novu filozofiju poslovanja direktne komunikacije sa kupcima. Umjesto skupog marketinga i distributivne mreže, taj novac 'vraća' kupcima uz povoljnu ponudu, dodatne popuste i nagrade za sudjelovanje. Malo po malo, postajemo prepoznatljivi i prihvaćeni od sve više i više zadovoljnih kupaca šriom EU. Postanite i vi dio LIFEENERGY pokreta.

Želite sudjelovati?

Mi jednostavno ne znamo za nemoguće. Otvoreni smo doslovno za svaki oblik uzajamnog interesa; partnerstva, suradnje, marketinga, dsitribucije, prodajnih agenata, promotora, uzajamne podrške... Samo nas nazovite ili pošaljite email i prvi korak je ostvaren!

Svima vama želimo zadovoljno surfanje, kupovanje - i veselo zajedničko druženje!

Vaš LifeEnergy

WhatsApp