Hurom GD horizontal juicer

Više slika

Prvi ocijeni ovaj proizvod

Hurom GD horizontalni sokovnik za hladno prešanje idealan je sokovnik za sokove od zelenog lisnatog povrća i pšenićne trave ali i za izradu dječje hrane, sorbeta, sladoleda, tjestenine, špageta, namaza...
SKU:GDWC04

na zalihama Požuri, još samo 2 raspoloživo!

2

Proizvod Količina
2
2.400 kn

* Potrebni podaci

2.400 kn
Besplatna dostava

Hurom GD sokovnik je izrazito pogodan za pšenične žitarice ili drugo vlaknasto (lisnato) povrće poput špinata i/ili celera. Također možete, na primjer, usitniti suho bilje. Pazite da proizvodi nisu čvršći od zrna kave ili crnog papra i dodajite ih polako u malim količinama.

Hurom GD cijedi čisti sok sa vrlo malo pulpe. Sok je malo fluidniji i gotovo bez ostataka celuloze u usporedbi s vertikalnim sokovnicima. To se osobito primijeti kod vlaknastog lisnatog povrća i pšeničnog zrna.

Dijelovi Hurom GD nisu sigurni za pranje u perilici suđa. Najbolji način za čišćenje dijelova sokovnika je pod mlazom tople vode uz upotrebu četkice koju dobijete u paketu. Ako se neko povrće ili voće teško uklanja najbolje je staviti te dijelove u zdjelu tople vode po nekoliko sati.

Zašto biste odabrali Hurom GD?

  • Snažan - zbog tankog, ali dugog vijka izrađenog od visokokvalitetne Ultem plastike, snaga stiskanja je jača te proizvodi više soka i suhe celuloze od stroja od ostalih vertikalnih sokovnika.
  • Wheatgrass - ovaj horizontalni Hurom GD sokovnik može lako preraditi pšeničnu travu i druge vlaknaste ili čvrste proizvode
  • Sveobuhvatni - sladoled, bademi, pesto ili sladoled sorbeta, ovaj sokovnik može sve
  • Kvaliteta materijala i robustnog dizajna

Dodatne informacije

Dostava iz Hrvatska
Garancija 10 godina motor, 2 godine elektronika

Pitanja?

Nema pitanja i odgovora do sada, budi COOL i pitaj :)

Ocjene korisnika

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: Hurom GD horizontal juicer

Ocijeni nas po kategorijama (1 najlošije - 5 najbolje) *

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
  • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA