Renata Hajdarović – Svjesna Prehrana

Osnivačica sam i vlasnica ovog malog poduzeća Renata art.

Uvijek sam spremna za nove ideje, volim učiti i širiti svoja znanja, ne bih li svojim inovacijama zadovoljila potrebe mojih klijenata.

Sudjelovala sam u organizaciji i cvjetnim dekoracijama Doručka za žene, gostovala u našim poznatim novinama i časopisima (Cvijeće, Vjenčanja, Jutarnji list, …).

Svima je poznata moja ljubav prema prirodi, kretanju i plesu.

Svjesna Prehrana

Zivim u Zagrebu, no često boravim u prirodi. Jako volim Velebit i ostale prelijepe dijelove naše zemlje. Obrađujem svoj vinograd i veselim se promatrati život u prirodi. Vec neko vrijeme vrijeme bavim se istraživanjem biljaka u dobrobiti našeg zdravlja. Prije sedam godina počela sam mijenjati prehranu i otkrila da biljke imaju čudesnu i iscijeljujucu moć čuvati i obnavljati naše stanice, tkiva, kosti. Kroz to vrijeme upoznala sam i neke biljke jačeg djelovanja koje pomažu kod ozbiljnih zdravstvenih tegoba. Priznajem da, sto vise otkrivam, čini mi se da sam tek na početku. Na tom putovanju nisam sama i znam da vas puno dijeli moj entuzijazam za prirodno i lijepo, korisno za duh, dušu i tijelo.


[efb_likebox fanpage_url="https://www.facebook.com/renatafloraart/" box_width="500" box_height="1000" responsive="1" show_faces="1" show_stream="1" hide_cover="1" small_header="1" locale="hr_HR"]