Greencajg

Kada je u proljeće 2014-te Greencajg iniciran, ideja je bila donijeti Zagrebu zdrave plodove prirode iz njegove bliže i dalje okolice, podržati domaće eko proizvođače i ponuditi istinski čisto i prirodno ljudima u gradu.

Greencajg na zagrebačkom Kvatriću (Heinzlova 4) vrlo brzo se etablirao kao dučan gdje se nabavlja svježe nešpricano eko povrće i voće, brašna, ulja, bezglutenski proizvodi, eko kruh, dodatci prehrani,  začini, kozmetika i drugi proizvodi, prvenstveno domaćih proizvođača i eko OPG-ova - po fer cijeni.

Postali smo suradnici u promociji LOHAS blendera te isti možete slobodno pogledati u Greencajgu, isprobati, donijeti ili kupiti na licu mjesta namirnice i smutiti svoj smoothie... 

Zašto Greencajg i LIFEENERGY?

Najbolje opisuje to njihov opis.. a mi smo provjerili - svo svježe voće i povrće u tom dućanu je ISKLJUČIVO ORGANSKO što je za nas najbitnije. Vlasnici drže svoja načela nabave i sudjelovanja u organskoj proivodnji i prodaji koliko god ponekad je teško to održati. Mi ih podržavamo... Go Greencajg Go...

 

U Greencajgu prije svega mislimo na svoju zajednicu, susjede, prijatelje i istomišljenike kada nabavljamo namirnice. Želimo da imate isto što i mi i naša djeca, da se hranimo i živimo jednako zdravo i budemo maksimalno zaštićeni prilikom konzumacije. Stoga vodimo posebnu brigu o tome što uzimamo, pazeći da nabavljamo od provjerenih proizvođača i distributera, od pojedinaca i tvrtki koji su odgovorni prema svojoj okolini, koji su moralni, posjeduju certifikate i ne zaziru od kontrola, od ljudi koji razmišljaju kao mi, kojima je zdravlje i kvaliteta života na prvom mjestu.

Marija i Damir Šumak,

„Greencajg“ - zdravo i prirodno