Oralni tuš Waterpulse – za potpuno zdravlje oralne šupljine

Suočimo se s činjenicom da čišćenje zubi pomoću zubnog konca ponekad može biti izluđujuće. Danas, u doba tehnološkog napretka i razvitka, postoji toliko novina koje nam olakšavaju svakodnevni život. Jednostavno je ludo misliti da još uvijek međuzubni prostor čistimo koncem za zube.

Zar nema ništa praktičnije i pogodnije za održavanje zdravlja zubi i desni?

Osim toga, čišćenje zubi pomoću zubnog konca nije uvijek najbolji način. Mora postojati bolji, budući da nedavno provedena istraživanja ukazuju na to da ga veliki dio populacije neispravno koristi. Samim time, jasno je da konac za zube u tim slučajevima iritira desne što dovodi do krvarenja desni i razvoja mnogih bolesti.

Waterpulse je ono što nam svima treba. Riječ je o oralnom tušu, prvom cjelovitom rješenju za oralnu njegu koje konac za zube stavlja na zadnje mjesto. Ovaj profesionalni oralni tuš uklanja bakterije koje se nalaze duboku između zubi. U isto vrijeme masira desni što pogoduje njihovom zdravlju.

Oralni tuš radi na principu tlaka vode i nema nikakvih baterija. Idealan je za postavljanje u tuš kadu, odakle i dolazi sami naziv. S obzirom na to da ga koristite tijekom tuširanja, nećete stvoriti nikakav nered.

Waterpulse je posebno dizajnirani uređaj koji koristi pritisak vode za usmjeravanje vode u usta i prostor između zubi kako bi uklonio naslage, ostatke hrane i masirao desni. To se postiže tehnologijom pulsne modulacije vode kroz cjevčicu. Za razliku od tradicionalnog čišćenja međuzubnog prostora pomoću zubnog konca, oralni tuš nudi puno više prednosti jer doseže ona područja u ustima koja su problematična za čišćenje koncem. Osim toga, za razliku od zubnog konca, voda ne uzrokuje krvarenje desni. Samim time, oralni tuš smanjuje rizik od gingivitisa.

Vrlo je jednostavan za korištenje, posebno za osobe koje nose proteze, aparatiće za zube, za osobe koje imaju mostove i neke slične stomatološke nadomjeske. Kontrolna tipka ON/OFF, 12 različitih stupnjeva tlaka te tipka za pauziranje protoka vode čine Waterpulse oralni tuš nezamjenjivim sredstvom za oralnu njegu i higijenu. Waterpulse sadrži spremnik s 3 standardne cjevčice za ispiranje, cjevčicu za ispiranje jezika te posebnu namjensku cjevčicu za parodontalne potrebe.

Svakodnevno korištenje oralnog tuša ujutro i navečer evidentno pomaže u borbi protiv plaka, bolesti desni, kontroli gingivitisa i neugodnog zadaha. Uključite Waterpulse oralni tuš u vašu redovnu oralnu higijenu i sa samo 30 sekundi primjene poboljšajte zdravlje Vaših zuba i desni.