Šungit i destilirana vodaŠungit posjeduje sposobnost pročiščavati vodu praktično od svih organskih tvari, uključujući i naftne derivate i pesticide, bakterije i mikroorganizme.

Šungit za pročišćavanje vode ali i obogačivanje mineralima destilirane

Fullereni, kada su otopljeni u vodi, dobijaju svojstva katalizatora – pomažu oksidaciji aktivnih kemijskih spojeva.

Također ima sposobnost pročišćavanja i od različnih primjesa klororganskih spojeva, nitrata i nitrita, viška bakra, magnezija, željeza, u potpunosti od jajašaca parazita, otklanja zamućenost, razne okuse i mirise.

Stoga je idealan za pročišćavanje vode u situacijama kada nemate svoj destilator :)

Što nakon destilirane vode?

Destilirana voda je najčišća voda za piće. Nakon dužeg konzumiranja takve vode (jer kao otapalo izvlači na početku sve toksine iz tijela, ali kasnije i minerale) - odlično je takvu destiliranu vodu obogatiti sa šungitom.

Šungit zasićuje vodu solima kalcija, magnezija, te mikroelementima do koncentracije koja je optimalna za organizam čovjeka, dezinficira vodu bez primjene klora ili ultraljubičastog zračenja. Osim toga šungit daje vodi jedinstvena iscjeliteljska svojstva.

Ubacite svojih 5g šungita (koje ste dobili na poklon uz destilator) u bokal sa destiliranom vodom preko noći, dana i pijte čistu destiliranu vodu obogaćenu mineralima.

Idealno zar ne?

Budi COOL i komentiraj