HotmixPRO termalni mikseri

1 uređaj, 2 dodatka, 27 funkcija!

Chefs best choice

Rezanje
Tučenje
Mljevenje
Miješanje
Bićevanje
Ribanje
Emulziranje
Izrada tijesta
Usitnjavanje

Kuhanje
Umanjivanje
Pečenje
Kuhanje na pari
Kuhanje na niskoj temperaturi
Umaci
Paljenje
Tostiranje
Karameliziranje

Temperiranje čokolade
Ekstrahiranje klorofila
Mlaćenje sladoleda
Pasterizacija
Sous vide kuhanje
Sous vide rezanje
Sous vide sušenje
Sous vide koncentrat
Sous vide impregnacija

Prednosti organizacije u kuhinjama

Ušteda i optimizacija vremena

Dok uređaj radi, kuhar može raditi i druge stvari.

Standardizacija

Standardizirajte (bez ljudskih pogrešaka) svaki recept zahvaljujući njegovim inovativnim i jedinstvenim značajkama, štedeći puno vremena uz uvijek istu kvalitetu vaših jela.

Ušteda prostora zbog eliminacije drugih uređaja

Jedan stroj koji kombinira funkcije mnogih drugih, eliminira zauzeti prostor i posljedične troškove.

Realizacija priprema inače nemoguća s drugom opremom

Zahvaljujući temperaturnoj kontroli stupanj po stupanj (i pozitivnim i negativnim) i izvanrednim performansama, omogućuje pripremu recepata inače nemoguće s drugom opremom.

Prednosti nad konkurencijom

HotmixPRO linija termalnih miksera dolazi sa posudama različitih kapaciteta (2,3 ili 5 litara) za razliku od ostalih sličnih uređaja koji imaju posude sa maksimalno samo 2 litre kapaciteta. Vrlo bitno za primjenu u različitim potrebama.

Jači modeli HotmixPRO termalnih miksera dosežu i 16000 okretaja u minuti čime omogućavaju usitnjavanje sastojaka na izrazito finu strukturu/smjesu. Ostali takvi uređaji dostižu maksimum već na 10000 o/min.

Pojedini modeli čak imaju ugrađene i snažnije grijaće elemente za dodatno ubrzanje procesa rasta temperature u posudi što je u nekim specifičnim situacijama također bitno.

Svi modeli, osim modela EASY, dosežu čak 190°C čime se može postići savršena karamelizacija šećera u svim mogućim varijantama.

Oštrice u svim modelima omogućuju stroju da istovremeno radi kao rezač, mikser i blender, te su takvi idealno rješenje kao jedan višenamjenski uređaj za sve potrebne slične radnje u kuhinji.

HotmixPRO također nudi modele koji rade s niskim temperaturama, čak i u minus (BREEZE, COMBI i CREATIVE), a sa kojima se pasterizacija obavlja sa lakoćom.

Sve toplinske mješalice HotmixPRO opremljene su funkcijom WAIT TEMP ("temperatura čekanja"), sa kojom možete nakon što je dostignuta željena temperatura održavati ju konstantnom tijekom unaprijed određenog vremenskog razdoblja.

Kao šlag na tortu HotmixPRO nudi i modele sa "vakuum" funkcijom (MASTER serija kapaciteta 2,3 i 5 litara), koji uklanjanjem zraka iz posude omogućuju rad na još nižim temperaturama i postizanje izuzetnih rezultata za očuvanje boje, okusa i organoleptičkih svojstava sastojaka.

Svi modeli izrađeni su od nehrđajućeg čelika (jedino EASY je izrađen od obojenog čelika) što ih čini vrlo čvrstima za korištenje i prenošenje unutar profesionalnih kuhinja u usporedbi sa strojevima s vanjskom plastičnom strukturom.

Aplikacije

Restorani

  • za optimizaciju vremena obrade
  • kako biste poboljšali učinkovitost vaše usluge
  • realizirati pripreme, nemoguće s konvencionalnim uređajima dostupnim na tržištu
  • standardizirati željenu razinu kvalitete svih preparata
  • kako biste uštedjeli vrijeme izbjegavanjem resetiranja parametara spremanjem na SD karticu

Hotel i katering

Savršeno za pripremu velikih količina, zahvaljujući kapacitetu i do 5,5 litara sa HotmixPRO 5 STAR.

Zdravstvene ustanove

Jamči užitak hrane čak i onima koji imaju zdravstvene probleme.
Za pacijente, prehrana je važan terapijski čimbenik. Zahvaljujući posebnim noževima i njihovoj maksimalnoj brzini (16.000 okretaja u minuti) moguće je postići, kako u kuhanom, tako i u sirovom obliku - uvijek održavajući nepromijenjena organoleptička svojstva - razinu usitnjavanja ili ukapljivanja, nezamislivu s drugom opremom. Zahvaljujući brojnim dostupnim brzinama, korisnik može odabrati željenu konzistenciju do ukapljivanja. Spremanje recepata osigurat će vam potpunu i potpunu prilagodbu obroka svakom pacijentu, optimizirajući vrijeme pripreme i osiguravajući visoku i konstantnu kvalitetu tijekom vremena. Jednostavan za korištenje za svakoga!

Pekare i slastičarne

Savršena kontrola temperature uvijek jamči izvrstan rezultat.

  • kuhati kreme ili pripremati recepte kao zabaglione bez potrebe za ikakvom pomoći
  • za pripremu recepata koji zahtijevaju visoke temperature, kao što je karamelizacija šećera do 190°C
  • za pripremu bilo kakvog preljeva
  • za pjeskarenje suhog voća kao što su bademi, lješnjaci, pinjoli i tako dalje
  • realizirati paste od sušenog voća za slastičarne i slastičarnice

Kava i shake

Omogućuje vam usitnjavanje leda bez poteškoća, čak i u velikim količinama, za izradu sorbeta i milk shakeova.
Omogućuje, čak i bez kuhinje - ili ventilatora - u najmanjem prostoru, stvaranje toplih i hladnih umaka, deserta i toplih jela. Rezultat je zajamčen čak i za početnike zahvaljujući uspomenama.

Edukacijske ustanove

Zahvaljujući svojoj sposobnosti da ne mijenja organoleptička svojstva namirnica, idealan je za kuhinje javnih i privatnih škola, uvijek jamči najvišu moguću kvalitetu i uvelike povećavajući atraktivnost hrane. Izvanredna prilika za obradu svježeg voća i povrća, toplog i hladnog, za pripremu svježih džemova i pire krumpira, sa sadržajem šećera po izboru i bojom približne voću do maksimuma njegove atraktivnosti, za zdravu ishranu obrazovanje, ugodno i raznoliko.

Laboratoriji

Omogućuje laboratorijima prehrambenih tvrtki da naprave pretserijske testove s malim količinama. Omogućuje laboratorijima kemijskih/farmaceutskih tvrtki da homogeniziraju krute tvari, pripreme masti, kreme itd.