izuzetno zanimljiv pogled čistoće i jasnoće destilirane vodeNaš kupac i dugogodišnji istraživač jasnoće misli i života, Pero, poslao nam je niz tekstova i svoja razmišljanja i iskustva o životu te značaju čistoće krvi na misli i svjesnot uz pomoć destilirane vode...

sunce
stvarno
svijetlost
sjaja
stvarnosti
svijeta
sve
sekunde
sate
sebi
stvara
slobodno
samorazvojem
samospoznajom
samoostvarenjem
sigurnim
sretnim
srcem
suštinom
svrhom
slušajući
strujanje
simbola
slova


Život sve zna inspiracijom razuma slobodne volje, zato govori jasno logikom inteligencije iz točke prostora iskre.
Uživanje misli želje afirmacije maske (punjenja sluzave i žedne krvi), zato govori nejasno u ulozi lošeg glumca.

Sunce daje čistu svijetlost univerzalno, a svaka pojava individualno usklađuje s vremenom trajanja u prirodi, jednostavno ili se muči.
Uživanjem u punjenju tijelo ljudskog bića sebi pije krv psihom duše, muči se i čeka smrt spasa.
Bitno je usklađivati gravitaciju tijela (optimalan broj stanica), zbog prirodne brzine gena u krvi, jer to daje karakter jasnoće u cijelom organizmu, posebno u mozgu, grlu, srcu, mudima. Zato je važno znanje što trebaš gutati za čistu krvnu sliku, jer se možeš spoznati i ostvariti u životu, ako slijediš prekinutiu pupčanu vrpcu, ona je put bila od izvora, a ti ga znanjem nastavljaš.
Ako je destilirana voda sjaj prirode, razumom je prihvati, bez sujete, vjere i loših navika, jer je i medicina koristi kada je život nekome ugrožen

Zašto destilirana voda?

Živi organizam ljudskog bića prirodno sadrži oko 80 % destilirane vode fluida krvi i limfe, mekih i tvrdih tkiva.
Destilirana voda ima idealnu čistoću jer nema boju, miris, okus, niti tragove elemenata.
Kao takva je živa i ne kvari se.
Idealna čistoća u materiji je stanje strukture najbliže vakuumu, jer od njenih struktura iona, informatički stvara sjaj fotona potrebnih za enzime krvi i hormone limfe.
Ni jedna voda u prirodi nije čista bez destilacije.

Kada piješ destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, jednostavno i prirodno možeš održati red u organizmu tijela, jer organi i njihove funkcije tada rade skladno, što daje jasnoću razumijevanja kao doživljaj slobodnog znanja svega logičnog u opažanju.

Sa destiliranom vodom u organizmu postižeš prirodnu brzinu krvi i limfe, što je bitno za sklad fizičke snage i sile energije.
Sve to održava čist karakter i gravitaciju spiralno genom u ponašanju svakog trenutka u bilo kom prostoru.
Radi se o prirodnom imunitetu tijela u odnosu na vremensku prolaznost, zdravlje i vitalnost.

Naravno kad piješ destiliranu vodu ne možeš pretjerati niti uživati, jer njena čistoća je agresivna, što potvrđuje Ph vrijednost 7, kao najbolja prirodna otpornost organizma.

Važno je naviknuti se na nju jer je stvarno neutralan sadržaj i ne možeš uživati, ali zato bez nje nije moguća infuzija i prirodna transfuzija.
Destiliranu vodu ne možeš zadržavati u organizmu ako samo koristiš živu hranu, što je važno jer ćeš zbog toga sve manje misliti i popravljati razum.
Ako piješ destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, fizički izgled, zdravlje i vitalnost ćeš vratiti na stanje kada si bio najzadovoljniji u životu.

To je dovoljan razlog za promjenu loših navika u prehrani, jer od uživanja samo možeš skraćivati život.

Materijom se postiže sve, samo je ne možeš manipulirati, jer ona je uvijek jedno i univerzalni red, zbog prostora kome pripada i vrijeme koje brine svakoga.
Idealan prostor je vodik, inteligencija, čista svijetlost, u destiliranoj vodi najviše vezan za kisik. Zbog takve osobine ovisnosti od čistoće, pijenjem destilirane vode nećeš biti ovisan od sadržaja koji nisu bitni u životu.
Kad želiš čisto odmah imaš volju i nisi ovisan prema uživanju, što je najbitnije za razum. Upravo je to problem većini ljudi.

Potpuno je jasno kako se univerzalni red prostora, preko čiste svijetlosti izvornog sunca, prenosi na vrijeme svake individualne pojave u prirodi elemenata.
Živu prirodu, vegetaciju, životinje i ljudska bića oblikuje voda i sve se individualno čistoćom održava u odnosu na vrijeme starenja.

Biljke fotosintezom transformiraju elemente preko struktura iona, zato je tebi najbolje za prehranu sokovi od svježeg voća i povrća.
Životinjama prirodan instinkt nalaže kojom se hranom održavaju, jer su im organizmi takvi, zbog staništa i prirodnih potreba genetike vrste.
Kad se beba rodi sisa mlijeko samo dok ne počne piti sokove od svježeg voća i povrća. Majke su ograničene u znanju, jer su teoretske pretpostavke o prehrani bez veze postavljene.
Po teoriji medicine i nutricionizma važni su kristali elemenata i okus za uživanje u hrani, što nema nikakvog smisla ako je hrana mrtva zbog termičke obrade, soli, začina, ulja, industrijske prerade, s konzervansima i najrazličitijom kemijom za okus i uživanje, na štetu zdravlja.

Društvenom sistemu i crkvi je bitan novac, zato će obrazovanje i vjera uvijek biti protiv prirode i zdravlja ljudi.
Najgore od svega je što se bebama daje mrtva hrana, kašice, sokovi, najrazličitije industrijske gluposti i naravno mrtvi lijekovi.
Za nerazumne mlade mame je prihvatljivo što nemaju znanje za odgoj djece, ali se čovječanstvu to sveti, jer su i djeca bolesna još prije rođenja.

Ako je bitna genetska struktura ljudske vrste, nju ne možeš održavati uživanjem, nego znanjem čime hraniti i održavati živi organizam tijela.
Upravo je pravo znanje neutralna i živa destilirana voda, a ti razmisli što želiš uraditi sa sobom.

Budi COOL i komentiraj